VODAFONE ADSL!!

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά:happy_4:.Σήμερα μόλις έκανα αίτηση για το ιδιόκτητο δίκτυο Vodafone Adsl 12-24 mbps και 500 λεπτά δωρεάν αστικές και υπεραστικές.Πήρα στο 13830 και μπορω να πω πως ήταν εξυπηρετικοί!Προς το παρόν...Μου είπανε πως 19/10 θα έρθει με courier ο εξοπλισμός και μετά απο 15 εργάσιμες μέρες θα γίνει ενεργοποιήση του internet.Αντε να δούμε....

Θα ήθελα να μάθω αν κανείς από εσάς έχει κάνει παρόμοια αίτηση και αν έχει ενεργοποιηθεί τις εντυπώσεις σας..
Επειδή είμαι μέλος στο Bit-hdtv πρέπει να κάνω κάτι όσον αφορά το email που θα αλλάξει ύστερα?

Reaction score
5
Θέλεις να πεις ότι δεν χρησιμοποιείς Gmail ή κάτι τέτοιο για αυτά τα sites, αλλά του ISP, που μπορεί να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι? wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: VODAFONE ADSL!!

Δυστυχώς φίλε μου.Απο την αρχή χρισιμοποιώ του ISP και πρέπει να ενημερώσω πολύ κόσμο.Ξέρω μ@λ@κία μου!!Αλλά για το Bit-hdtv πρέπει να το αλλάξω το Email?Nα τους ενημερώσω?

Reaction score
1
Απάντηση: VODAFONE ADSL!!

Γειά σας παιδιά:happy_4:.Σήμερα μόλις έκανα αίτηση για το ιδιόκτητο δίκτυο Vodafone Adsl 12-24 mbps και 500 λεπτά δωρεάν αστικές και υπεραστικές.Πήρα στο 13830 και μπορω να πω πως ήταν εξυπηρετικοί!Προς το παρόν...Μου είπανε πως 19/10 θα έρθει με courier ο εξοπλισμός και μετά απο 15 εργάσιμες μέρες θα γίνει ενεργοποιήση του internet.Αντε να δούμε....

Θα ήθελα να μάθω αν κανείς από εσάς έχει κάνει παρόμοια αίτηση και αν έχει ενεργοποιηθεί τις εντυπώσεις σας..
Επειδή είμαι μέλος στο Bit-hdtv πρέπει να κάνω κάτι όσον αφορά το email που θα αλλάξει ύστερα?
Ναι,γιατί πάτησες την επιλογή "πωλήσεις".
Σε λίγο καιρό που θα πατάς "Τεχνική υποστήριξη" εκεί να δούμε πόση ώρα θα περιμένεις.
Καλά Χριστούγεννα και ελπίζω να μην σε χάσουμε λόγω μη σύνδεσης στο Internet για "λίιιιιιιιιιιιιγο" καιρό.

Reaction score
0
Καλημέρα σε ολους.
Αν καταλαβα καλά ειναι ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ η καθυστέρηση παντου εκτος ΟΤΕ ?

αχ - βαχ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik