Volent Paragon VL-4

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Παντως ομολογω πως βρηκα το μηνυμα του Gio κατατοπιστικοτατο.
Λυθηκαν αιφνης ολες οι αποριες μου για το hi end σε σημειο τετοιο που θεωρω τον εαυτο μου ατομο με μεγαλες εμεπειριες.
Η απλοικοτητα του, μεσα απο τον λυρισμο της βουκολικοτητας του συγγραφεως γεννα τα απολυτα των συναισθηματων και αφαιρει μεσω του μινιμαλισμου την ερωτηση στον αδαη.
Παρακαλω πολυ να μεταφερθει παραυτα στους καταλογους "best of"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παντως ομολογω πως βρηκα το μηνυμα του Gio κατατοπιστικοτατο.Λυθηκαν αιφνης ολες οι αποριες μου για το hi end σε σημειο τετοιο που θεωρω τον εαυτο μου ατομο με μεγαλες εμεπειριες.
Η απλοικοτητα του, μεσα απο τον λυρισμο της βουκολικοτητας του συγγραφεως γεννα τα απολυτα των συναισθηματων και αφαιρει μεσω του μινιμαλισμου την ερωτηση στον αδαη.
Παρακαλω πολυ να μεταφερθει παραυτα στους καταλογους "best of"
Αυτό δεν γίνεται. Το μήνυμα είναι προγραμματισμένο να αυτοκαταστραφεί. :cool_11::cool_11:

Γιατι δεν κοιμαστε τετοια ωρα, μπορειτε να μου πειτε?
Και στο φιναλε αν δεν νυσταζετε εσεις, καντε λιγο ησυχια να ξεκουραστει κανενας αλλος.Αντε μεσημεριατικα.
Εδώ κοίτα! Κουράστηκε κιόλας και πάει για ύπνο... :cool_11::cool_11::cool_11:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Εδώ κοίτα! Κουράστηκε κιόλας και πάει για ύπνο... :cool_11::cool_11::cool_11:

...
Εγω ξερω τι μπορει να τον κουρασε και εαν δεν μας πει για το ηχειο ο αλητης θα τον κανω...ρομπα.
Οχι πως ξερει και τιποατα απο ρομπες ο δουλευταρας δηλαδης αλλα ετσι για να εχουμε να λεμε...

Gio

Reaction score
185
ΣΑΡ ΑΠ. μην τυχον και πεις καμμια μ....κια, γιατι θα ανοιξω το στομα μου και δεν θα σε ξεπλενει ουτε το CNN.
Που παω να κανω ενα καλο , και θα βγω και χρεωμενος απο πανω

Gio

Reaction score
185
Δεν προλαβαινω να σου πω τωρα.
Πρεπει να παω στο γηπεδο.Οσο για τα περι καλυτερου ηχειου στον κοσμο... ασε καλυτερα μην ανοιξω το στομα μου. Την τελευταια βδομαδα μονο, εχω διαβασει για καμμια εικοσαρια "καλυτερα ηχεια στον κοσμο".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp