Vpi classic 1

Reaction score
252
Εχει κανείς προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο πικαπ?θα με ενδιέφερε η γνώμη σας!επισης αν ναι,με τι κεφαλή;ευχαριστώ!

Reaction score
252
Απάντηση: Vpi classic 1

Κανείς;το έχετε ακούσει κάπου;έχω ακούσει το super scoutmaster ,to Aries,to scout,αλλά όχι το classic το οποίο και με ενδιαφέρει πολύ,λόγω του μεταλλικου πλατω,και της κατασκευής του ενός κομματιού.επισης είναι και στην κατηγορία τιμής που θέλω να κινηθώ.εχοντας πικαπ της αγγλικής σχολής στο παρελθόν,και καθώς κανένα σχεδόν (πλην του dps bauer)της γερμανικής δεν είναι του γουστου μου,νομίζω ότι η vpi ξέρει να κατασκευάζει τρομερά πικαπ,βαριά και στοιβαρα και πολυ καλοακουστα για τα χρήματα που ζητάει.

gonis

Luger
Reaction score
12.454

Εχω το HR-X με τον unipivot 12,6 και dynavector te kaitora.
Ειναι πιο πανω κατηγορια τιμης αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την ικανοτητα αναγνωσης το χαμηλο επιπεδο θορυβου,ανεπηρεαστο στις υψηλες σταθμες,ταχυτατο και σωστο στην αναπαραγωγη χαμηλων συχνοτητων.
Θα ηθελα πιο περιγραφικη μεσαια περιοχη-φωνες(ισως ειναι χαρακτηριστικο της κεφαλης που κατα τη γνωμη μου εχει εξαιρετικα ακρα αλλα υπολειπεται στη μεσαια περιοχη) και εναν πιο ευχρηστο βραχιονα απο τον JMW 12,6.
Επισης το πλατο ειναι ευκολο στο στησιμο, μια φορα και τελος,ο βραχιονας-κεφαλη θελει συχνη περιποιηση.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
Υ.Γ.Για να μη θεωρηθω εκτος κλιματος το συνολο πλατο-βραχιονας -SDS τα αγορασα second hand λιγο πιο ακριβα απο το πλατο του τιτλου σε καινουργιο

Reaction score
252

Οταν λες ότι ο βραχίονας-κεφαλή θέλει συχνή περιποίηση,τι εννοείς?η κεφαλή μου έχει καλή μεσαία περιοχή πάντως.(zyx r50).

gonis

Luger
Reaction score
12.454

Οταν λες ότι ο βραχίονας-κεφαλή θέλει συχνή περιποίηση,τι εννοείς?η κεφαλή μου έχει καλή μεσαία περιοχή πάντως.(zyx r50).
1.Aπλα συχνο επανελεγχο(ρυθμιση) για σωστη αναγνωση.
2.ΖΥΧ και καλη μεσαια... εχεις δρομο μπροστα σου.Ακου Lyra ή Koetsu και τα ξαναλεμε.

Reaction score
252

Να σου πω,όσες φορές άκουσα koetsu μου φάνηκαν όμορφες αλλά ιδιαίτερα χρωματισμενες.και οι Lyra εξαίρετες...

Reaction score
252

Λοιπόν,αγορασα σήμερα,ναι σήμερα το πικαπ του τίτλου,και μόλις τελειώσω με το στήσιμο θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις!

gonis

Luger
Reaction score
12.454

Λοιπόν,αγορασα σήμερα,ναι σήμερα το πικαπ του τίτλου,και μόλις τελειώσω με το στήσιμο θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις!
Καλοριζικο!
Με τον δικο του βραχιονα;

Reaction score
252

Λοιπόν κύριοι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από το πρώτο άκουσμα.λεπτομερεια,εξαιρετικό μπάσο,πολυ καλή έκταση ψηλά,υψηλός διαχωρισμός,μεγάλο soundstage.ειναι σίγουρα το πικαπ που θα με συντροφεύει τα επόμενα χρονια...αυτά για αρχή!

Reaction score
2.248

Εξαιρετική επιλογή :thumbsup:
Καπάκι αγοράσαμε? :smile:

Reaction score
252

Οχι,καπάκι δεν αγορασαμε ακόμη,μου πρότειναν να φτιάξω ένα,αλλά μήπως έχετε κάτι να προτείνετε?

D

deleted user 10898

Guest
Μπορείς να πεις απο που και πόσο; Εστω με πμ...
τι είχες πριν;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Απάντηση: Re: Vpi classic 1

Μπορείς να πεις απο που και πόσο; Εστω με πμ...
τι είχες πριν;
O αντιπρόσωπος της VPI στην Ελλάδα είναι η Absolute Audio & Visual. Η εταιρία έχει αναρτήσει τιμοκατάλογο των προϊόντων της VPI. Υποθέτω ότι οι τιμές είναι σε Euro, αλλά δεν ξέρω εάν περιέχουν ΦΠΑ, καθώς δεν υπάρχει σχετική πληροφόρηση.

Reaction score
252

Οσο παίζει,τόσο πιο πολυ μου αρέσει παιδιά!η ίδια η vpi αναφέρει ότι χρειάζεται 20 ωρες για να παίξει τα μέγιστα περίπου...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516