VW Golf GT 1.4 TSI: Super ώθηση!

Reaction score
1
Νίκο,όπως και να το κάνεις η διαφορά μεταξύ των δύο αυτοκινήτων είναι όταν ο ιδιοκτήτης τους θα πρέπει ν΄απαντήσει στην ερώτηση:"Τι αυτοκίνητο έχεις;"
O ιδιοκτήτης της Alfa θα αρκεστεί να πει,Alfa Romeo ενώ ο άλλος, Skoda Octavia compi 4Χ4 2.0 fsi,και αυτό γιατί άμα σταματήσει στο Skoda...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εμ και αυτό καλό είναι τώρα? Γιατί κοροϊδεύουμε τότε τους κρεοπώληδες με τις μπεμβέ... Και εμείς μεγαλώσαμε και τα μυαλά μας πήξανε και αυτά είναι πλέον περιττά...

Κατ' εμέ αν μπαίνεις σε ένα αμάξι και σου... σηκώνεται, πάρτο. Αλλιώς μην το πέρνεις. Όμως μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για την επιλογή σου γιατί έτσι οι λόγοι που θα έχεις δεν θα είναι αντικειμενικοί. Ο αντικειμενικός πήρε... skoda :wink:

Reaction score
51
Εμ και αυτό καλό είναι τώρα? Γιατί κοροϊδεύουμε τότε τους κρεοπώληδες με τις μπεμβέ... Και εμείς μεγαλώσαμε και τα μυαλά μας πήξανε και αυτά είναι πλέον περιττά...

Κατ' εμέ αν μπαίνεις σε ένα αμάξι και σου... σηκώνεται, πάρτο. Αλλιώς μην το πέρνεις. Όμως μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για την επιλογή σου γιατί έτσι οι λόγοι που θα έχεις δεν θα είναι αντικειμενικοί. Ο αντικειμενικός πήρε... skoda :wink:
Και ο καυ****νος Alfa!! :wink:
Νίκο για να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει Αlfa, θα πρέπει να συμβιώσεις με μία για κανα μήνα τουλάχιστον!!
Και θα της βγάζεις το καπέλο μετά.........

Χώρια που θα χαίρεσαι μόνο και μόνο να την κοιτάς ακόμα και στο πάρκινγκ........ :wink:

Reaction score
5
Κατ' εμέ αν μπαίνεις σε ένα αμάξι και σου... σηκώνεται, πάρτο. Αλλιώς μην το πέρνεις.
Και άμα σου σηκώνεται μόνο με πισωκούνες; Και με 6 κυλίνδρους και πάνω; Τι κάνεις αγαπητέ; Μεταναστεύεις!!! Και αυτό έκανα, και την κ***α μου την έκανα, και το 6ακύλινδρο το πήρα και με 321 bhp!!!
Και μετά από καιρό, το έδωσα για μια γυναίκα...αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία, θα την πούμε μια άλλη φορά...καληνύχτα!!

Reaction score
13
Johnny άσε γιατί το "διαμάντι" το βρίζουν πολλοί νυχθημερόν (μαζί και την VAG αλλά και το service της).

Πήγαινε στο site των 4τροχών ( www.4troxoi.gr/forum )και δες τι κλάμα πέφτει από ιδιοκτήτες διαμαντιών...
Σπύρο θα σου πρότεινα όμως εκτός από το forum που μου πρότεινες να μπεις και συ στο www.seatclub.gr , στο www.skodaclub.gr και εκεί πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη (ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που κατέχουν αυτοκίνητο είναι πολύ περισσότερος από ότι στους 4τροχούς με συμπεράσματα περισσότερο θετικά από ότι αρνητικά).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Σπύρο θα σου πρότεινα όμως εκτός από το forum που μου πρότεινες να μπεις και συ στο www.seatclub.gr , στο www.skodaclub.gr και εκεί πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη (ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που κατέχουν αυτοκίνητο είναι πολύ περισσότερος από ότι στους 4τροχούς με συμπεράσματα περισσότερο θετικά από ότι αρνητικά).
Δεν αντιλέγω ότοι υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες του VAG group (και σίγουρα θα είναι πολλαπλάσιοι των δυσσαρεστημένων), αλλά από την στιγμή που έστω ένας στους 100 κινητήρες βγαίνει σκάρτος και η εταιρία δεν το αναγνωρίζει για μένα είναι καταδικασταίοι.

Αν ήταν εντάξει έπρεπε να αναγνωρισουν το σφάλμα τους και να αντικαταστήσουν τους κινητήρες. Αλλά μάλλον φοβούνται για τον ντόρο που θα γίνει...

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες. (π.χ. peugeot με τα πανάθλια ηλεκτρονικά των πρώτων εκδόσεων του 307)

Reaction score
51
Κατ' εμέ αν μπαίνεις σε ένα αμάξι και σου... σηκώνεται, πάρτο. Αλλιώς μην το πέρνεις.
Και άμα σου σηκώνεται μόνο με πισωκούνες; Και με 6 κυλίνδρους και πάνω; Τι κάνεις αγαπητέ; Μεταναστεύεις!!! Και αυτό έκανα, και την κ***α μου την έκανα, και το 6ακύλινδρο το πήρα και με 321 bhp!!!
Και μετά από καιρό, το έδωσα για μια γυναίκα...αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία, θα την πούμε μια άλλη φορά...καληνύχτα!!
Οι καλές πισωκούνες θάλουν πολύ χρήμα Άκη.
Ιδιαίτερα στην Ελλάδα........ :(
Τόσο να τις αγοράσεις (ακόμα χειρότερα αν είναι καινούριες) όσο και να τις συντηρήσεις (ανταλλακτικά, σέρβις, λάστιχα......καλές οι πάντες αλλά τα λινά στα λάστιχα βγαίνουν εύκολα..... :wink: ) αλλά και σε βενζίνη........
(άσε τα τέλη κυκλοφορίας & ασφάλιστρα..... :cry: )

Οπότε κάνεις κάτι πιο οικονομικό.......
1) Αγοράζεις μοτοσυκλέτα (600+ κ.εκ. δρόμου) ή
2) Αγοράζεις κάρτ και κάθε ΣΚ ξεχαρμανιάζεις σε κάποια πίστα.......... :wink: :wink:

Reaction score
5
@Άκη: Δεν μας είπες τελικά.....Με τον γαμπρό πήγατε στην πίστα για το μπάτσελορ???? :wink: :wink: :wink:
Όχι τελικά, δυστηχώς. Είχε κανονιστεί κατάδυση!
Εγώ πάντως λέω να κάνω ένα Σ-Κ με karting σύντομα, κατά τις αρχές Νοεμβρίου.
Επίσης πάω και Αγγλία αργότερα και ζαχαρώνω ένα course στο Silverstone (το δεύτερό μου). Για να δούμε, θα κάτσει;

Reaction score
0
εγω καπου εχω γραψει (δε θυμαμαι που) οτι υπογραφω στο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ οχι για 1400αρι (δεν το συζηταω) αλλα για 150 (ουτε καν για 170 , χαριζει η ομαδα)αλογα μοτερ σε τετοιο βαρος.

Θα συμφωνήσω απόλυτα (και πιστέψτε με εχω αρκετή εμπειρία - καλή και κακή - στο χώρο του αυτοκινήτου..) :) :)

Reaction score
5
Γιατί αποκλείεις μια Maserati Biturbo? Θέλεις stop σε 4 βενζινάδικα στο Αθήνα-Πήλιο! Σιγά μην το κάνουμε θέμα τώρα! :)

Reaction score
51
Άκη δεν το αποκλείω.....
Απλά ανέφερα το Punto λόγω μοτέρ 1400 κ.εκ..... :wink:

Αααα...επίσης δεν με χάλαγε καθόλου μία Ghibli cup....... :D :D :D
Ακόμα κι αν το V6 ήθελε μια βαλίτσα χιλιαρικάκια (σε δραχμές μιλώ) για σέρβις & καύσιμο!!
Εκπληκτικό μοτέρ, 150+ ίπποι στο λίτρο και....μελωδία!!
Αυτό αν μιλάω με την καρδιά......

Αν μιλήσω με 50% καρδιά & 50% μυαλό πάμε για Μ3 CS (με το τιμόνι σε alcadara...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead