W700 3D ready

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά.Αγόρασα τον benq w700 και θέλω να ρωτήσω τι χρειάζεται να έχω για να δω 3d.Αν για παράδειγμα έχω υλικό 3d,μπορώ να το προβάλλω απευθείας μέσα από το media player ή μήπως μέσα από το ps3?Ποιος τύπος γυαλιών 3d χρειάζεται?Περιμένω τα φώτα σας...κι ευχαριστώ εκ των προτέρων!:109:

Reaction score
79
Απάντηση: W700 3D ready

Για να δεις 3D πρεπει να τον συνδεσεις με ανταπτορα optoma 3d xl και μετα την πηγη [ PS3, media player, 3D bd]. Tα γυαλια που θα χρειαστεις τα εχει μεσα η συσκευασια του ανταπτορα και ειναι dlp link. Αν χρειαστεις παραπανω απο ενα ζευγαρι ειναι πoλυ καλα αυτα της acer και απο οτι διαβαζω στα φορουμ δεν κοβουν πολυ φως. Αλλη λυση ειναι το PC ομως εκει χρειαζεσαι καποια συγκεκριμενη καρτα γραφικων και διαφορετικα γυαλια Εγω θα προτεινα να παρεις τον ανταπτορα οπου μπορεις να ενωσεις επανω οτι πηγη 3D εχεις. Το μηχανημα που εχεις παιζει πολυ καλο 3D μου φανηκε λιγο καλυτερος απο τους acer h5360, epson tw6000.

Reaction score
79

Το sbs μπορεις να το δεις κατευθειαν απο το media player η πρεπει να το παιξεις μεσω PC; Εγω το επαιζα απο media player optoma 3d xl και μετα προβολεας. To optoma 3d xl το ειχα παρει 320 ευρω απο ελλαδα αλλα στην γερμανια εχει περιπου 250 ευρω.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!Για το 3d xl είχα διαβάσει και ήλπιζα να το αποφύγω...το sbs τι είναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.325
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis