- Reaction score
- 62
Ξέρει κανείς πώς να το ρυθμίσω, ώστε να μήν μου βγάζει 2ο sms μετά τις 70 λέξεις αλλά να μπορώ να γράφω full sms??? Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!:mad_3:
Το έψαξα αλλά δεν το βρήκα... Είναι Symbian συσκευή και μπορεί να είναι κάτι άλλο. Thanks πάντως!!:cool_4:Από όσο θυμάμαι για τα sonyericsson, απενεργοποίησε την επιλογή Εθνικούς Χαρακτήρες και θα είναι οκ.
Αυτό εννοώ. Ότι έχω μόνο τους 70 χαρακτήρες διαθέσιμους. Το θέμα είναι ότι υπάρχει επιλογή να ρυθμίζω στα 7 bit ή UCS2 αλλά το αποτέλεσμα είναι οτ ίδιο...Τι εννοείς 70 λέξεις;
Το SMS έχει 160 χαρακτήρες maximum, αλλά 7-bit, ουσιαστικά απλούς λατινικούς χαρακτήρες. Αν γράφεις με ελληνικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι 16-bit (unicode) και έτσι μπορείς να στείλεις μόνο μέχρι 70. Το ίδιο θέμα έχουν οι αραβικοί, κυριλλικοί κλπ χαρακτήρες.
Δυστυχώς τίποτα...μάλλον θα κάνω ένα τηλ στη Sony Ericsson να ρωτήσω, μήπως ξέρουν τίποτα..Για δες καπου που να λεει "κωδικοποιηση χαρακτηρων - περιορισμενη υποστηριξη" (ετσι το εχουν τα νοκια symbian)
Thanks!:cool_4: Θα το δω κι αυτό!!Λοιπόν επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το Κ800 μου στην γλώσσα που γράφεις το μήνυμα πρέπει να βάλεις το ABC και όχι σκέτα Ελληνικά!Έτσι έκανα και λύθηκε !! Το αυτό ελπίζω και για εσένα!