W950 SMS problem

Reaction score
62
Ξέρει κανείς πώς να το ρυθμίσω, ώστε να μήν μου βγάζει 2ο sms μετά τις 70 λέξεις αλλά να μπορώ να γράφω full sms??? Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!:mad_3:

Reaction score
429
Από όσο θυμάμαι για τα sonyericsson, απενεργοποίησε την επιλογή Εθνικούς Χαρακτήρες και θα είναι οκ.

Reaction score
62
Από όσο θυμάμαι για τα sonyericsson, απενεργοποίησε την επιλογή Εθνικούς Χαρακτήρες και θα είναι οκ.
Το έψαξα αλλά δεν το βρήκα... Είναι Symbian συσκευή και μπορεί να είναι κάτι άλλο. Thanks πάντως!!:cool_4:

Reaction score
5
Τι εννοείς 70 λέξεις;
Το SMS έχει 160 χαρακτήρες maximum, αλλά 7-bit, ουσιαστικά απλούς λατινικούς χαρακτήρες. Αν γράφεις με ελληνικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι 16-bit (unicode) και έτσι μπορείς να στείλεις μόνο μέχρι 70. Το ίδιο θέμα έχουν οι αραβικοί, κυριλλικοί κλπ χαρακτήρες.

Reaction score
62
Τι εννοείς 70 λέξεις;
Το SMS έχει 160 χαρακτήρες maximum, αλλά 7-bit, ουσιαστικά απλούς λατινικούς χαρακτήρες. Αν γράφεις με ελληνικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι 16-bit (unicode) και έτσι μπορείς να στείλεις μόνο μέχρι 70. Το ίδιο θέμα έχουν οι αραβικοί, κυριλλικοί κλπ χαρακτήρες.
Αυτό εννοώ. Ότι έχω μόνο τους 70 χαρακτήρες διαθέσιμους. Το θέμα είναι ότι υπάρχει επιλογή να ρυθμίζω στα 7 bit ή UCS2 αλλά το αποτέλεσμα είναι οτ ίδιο...

Reaction score
0
Λοιπόν επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το Κ800 μου στην γλώσσα που γράφεις το μήνυμα πρέπει να βάλεις το ABC και όχι σκέτα Ελληνικά!Έτσι έκανα και λύθηκε !! Το αυτό ελπίζω και για εσένα!

Reaction score
62
Λοιπόν επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το Κ800 μου στην γλώσσα που γράφεις το μήνυμα πρέπει να βάλεις το ABC και όχι σκέτα Ελληνικά!Έτσι έκανα και λύθηκε !! Το αυτό ελπίζω και για εσένα!
Thanks!:cool_4: Θα το δω κι αυτό!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON