War Is Coming!

Reaction score
5
Έτσι εξηγείτε γιατί έκανες μια βδομάδα να κάνεις κάνα σχόλιο....
είχε και χιόνια...ότι έπρεπε ήταν...
άντε τώρα ...καιρού θέλοντος...θα έρθουμε και εμείς κάποια στιγμή...
όχι ρε μάστορα... δεν έπαιζα... μετακόμιζα εγώ :angel: εγώ τετοια πράματα; ποτε ποτε ποτε! :crazy_1:

Reaction score
0
όχι ρε μάστορα... δεν έπαιζα... μετακόμιζα εγώ :angel: εγώ τετοια πράματα; ποτε ποτε ποτε! :crazy_1:
αμάν βρε συ....τι στο καλό μετακομίζεις τόσο καιρό πια??? με τα χέρια τα πας?
)()()()()(

Reaction score
5
αμάν βρε συ....τι στο καλό μετακομίζεις τόσο καιρό πια??? με τα χέρια τα πας?
)()()()()(
εε ναι σου λέω... πάω να παίξ...ε... να μετακομισω λίγο ακόμα τώρα γιατί δεν αισθάνομαι καλα "happy_1""happy_1""happy_1"

Reaction score
5
Αν μιλήσω ανοιχτά θα χάσω το δικαίωμα στην beta. Οπότε δεν μιλαω για να μπορέσω να συγκεντρώσω πληροφορίες και οταν μας επιτραπεί να σας κάνω μια καλή και σωστή παρουσίαση ;-)

Reaction score
62
Αν μιλήσω ανοιχτά θα χάσω το δικαίωμα στην beta. Οπότε δεν μιλαω για να μπορέσω να συγκεντρώσω πληροφορίες και οταν μας επιτραπεί να σας κάνω μια καλή και σωστή παρουσίαση ;-)
2σέλιδη παρακαλώ!!!

Reaction score
5
Να σας ενημερώσω ότι αυτή την στιγμή τελειώσαμε την φάση δοκιμής στα θέματα κατακτήσεων των πόλεων, rvr και pvp.

Για δυο περίπου εβδομάδες δεν θα μπορούμε να παίξουμε μέχρι να δουλέψουν επάνω στα προβλήματα που είχαμε αναφέρει κατα την διάρκεια των δοκιμών.

Όλα πάνε καλά! :cool_4:

Reaction score
5
ρε ζημιά που πάθαμε σήμερα...

μεγάλη καταστροφή αυτά τα forums

:angel:

Reaction score
5
BETA Competition

Goa, in association with our fansite partners, are giving you the chance to win a beta spot for WAR! We’re looking for great stories and artwork to kick-start out new fan submissions section and each one we pick will get a beta invite.

To enter, visit any of our partner fansites below. You can enter as many times as you like but only once per category and per website. The closing date for entries is noon GMT on the 17th March 2008. Full rules can be found in each of the official contest threads.

Freddyshouse
Warhammer Alliance
WAR-RVR
Only-WAR

Your creativity can win you a beta spot so don’t delay, get writing, drawing and painting! Don’t forget to check out all the entries across each of the participating sites between now and the closing date as well!

Reaction score
5
Νέα καθυστέρηση!

Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την Mythic, το Warhammer θα το δούμε στα ράφια το Φθινόπωρο του 2008.

Είναι το τρίτο delay που "τρώει" το παιχνίδι στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το απότέλεσμα όμως, ελπίζω να μας αποζημιώσει :138:

Reaction score
5
Επιτέλους! Ξανανοίγουν οι servers της closed beta! Το νέο patch (το κατεβάζω αυτή τη στιγμή) είναι 3,5 GB!!!

Περαστικά μας δηλαδη!

Reaction score
5
Υποτίθετε ότι απαγορεύεται να πούμε το οτιδήποτε. Όχι screenshots, όχι video, όχι τίποτα. Σύμφωνα με το NDA το μονο που μπορούμε να πούμε είναι ότι "αυτή τη στιγμή γίνεται beta testing στο Warhammer" και "Είμαι μέλος της beta του Warhammer".

Αλλά δεν αντέχω...

Μετά το τελευταίο patch, αποφάσισα να ακυρώσω την συνδρομή μου, στο Conan και σύντομα και στο DAoC. Το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου κατά πολύ. Η δουλειά που έχει γίνει δικαιολογεί την αναμονή τόσων ετών.

Η Mythic μας είχε χαρίσει ένα μικρό θαύμα πριν από λίγα χρόνια, το Dark Age of Camelot, και συνεχίζει στην πολύ καλή παράδοση που έχει, με το Warhammer.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι σχετικά δύσκολο. Αλλά είναι εντυπωσιακό, είναι γρήγορο, έχει ένταση. Έχει στοιχεία μοναδικά και στοιχεία που έχει πάρει από άλλα παιχνίδια και τα έχει βελτιώσει σε τέτοιο βαθμό που κατάφερε να κάνει ένα πράγμα μόνο.
Το Warhammer Online, ακόμα και στην beta μορφή του, είναι το καλύτερο mmorpg που έχω παίξει στην ζωή μου και ανέβασε τον πύχη ακόμα πιο ψηλα!

Το Age of Conan, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μπροστά του. Το World of Warcraft καταντάει απλά παιδικό και τα υπόλοιπα της αγοράς είναι για light καταστάσεις.

Και για να ολοκληρώσω, μην περιμένει κανενας review. Είναι αδύνατο να γράψω για όλα τα πράγματα που έχει να δώσει το παιχνίδι.
Αν έχετε παιξει άλλα παιχνιδια του είδους και σας άρεσε, απλά αγοράστε το pre-order.

Περαστικά μας!

Reaction score
5
Οκ... Καλά πάμε! Μετά το τελευταίο patch των 3,5 GB (ναι καλά διαβάσατε) τώρα έβγαλαν το φρέσκο το οποίο είναι 1,5GB.

Τρέχουν τα σάλια μου!! Το θέλω τώρα!!! :116:

Reaction score
5
Να σας πω μια ιδέα; Αν θέλει κανεις να δει τίποτα μάλλον θα πρέπει να ψήσει τον Super-Moderator-Mario!

Δεν ξέρω... Κάτι έμαθα πρόσφατα... Κάτι έχει αυτός :145:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.257
Members
38.543
Νεότερο μέλος