War Of The Worlds

V

VIDEOMIX

Guest
Πράγματι, μέτρια εικόνα σε μια πολύ καλή(ανέλπιστα) ταινία. Ενω είχα ακούσει τα "μύρια όσα" γι'αυτήν.

Reaction score
7
Λοιπον... Την ειδα...
πραγματι η εικονα ειναι περιεργη, αλλα ΟΧΙ χαλια.

Ο φιλος μου που το ειδαμε (ακουσαμε) μαζι, ειχε δει και τα extra στα οποια, οπως μου ειπε, ο Steven αναφερει οτι η ταινια αποκτα προς το τελος περισσοτερο χρωμα και κατι αλλα για την εικονα που δεν τα συγκρατησα, αρα φαινεται οτι αυτο που βλεπουμε ειναι αποψη του σκηνοθετη και οχι κακο transfer ή προβληματικο DVD.

οσο για την υποθεση και την πλοκη, περιμενα περισσοτερα ή κατι το διαφορετικο απο αυτο που ειδα.
Το θεωρησα μονοτονο στη ροη των γεγονοτων και μονο οι σκηνες των επιθεσεων των τριποδων αλλαζε την κατασταση.

Τελικα μαλλον δε θα το αγορασω να το εχω... ΟΚ καλος ο ηχος, αλλα δεν εχει κατι που να σε κανει να θες να το ξαναδεις.....

Reaction score
0
Λοιπον... Την ειδα...

Ο φιλος μου που το ειδαμε (ακουσαμε) μαζι, ειχε δει και τα extra στα οποια, οπως μου ειπε, ο Steven αναφερει οτι η ταινια αποκτα προς το τελος περισσοτερο χρωμα και κατι αλλα για την εικονα που δεν τα συγκρατησα, αρα φαινεται οτι αυτο που βλεπουμε ειναι αποψη του σκηνοθετη και οχι κακο transfer ή προβληματικο DVD.
Στον κινηματογράφο ΔΕΝ ήταν έτσι η εικόνα.
Να έβαλε ο θείος Steven καλλιτεχνική πινελιά στο DVD μόνο?

Reaction score
6
Λοιπον... Την ειδα...

Στον κινηματογράφο ΔΕΝ ήταν έτσι η εικόνα.
Να έβαλε ο θείος Steven καλλιτεχνική πινελιά στο DVD μόνο?
Αυτην την απορία εχω και εγω, γιατι οντως στον κινηματογράφο η εικονα δεν ειχε τέτοιες "καλλιτεχνίες"

Reaction score
49
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς φίλοι μου, αλλά εκείνο το......κορνάρισμα των τρίποδων.........
Πω,πω...τι πράγμα ήταν αυτό????? :shock: :shock: :shock:

Reaction score
7
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς φίλοι μου, αλλά εκείνο το......κορνάρισμα των τρίποδων.........
Πω,πω...τι πράγμα ήταν αυτό????? :shock: :shock: :shock:
Και ο φιλος που το ειδαμε μαζι αυτο μου ειπε.... κατι σαν πλοιο με καποιους αλλους ηχους μαζι...

Reaction score
0
Ειναι λογικο.

Αφου ο ηχος ειναι τελειος οπως λετε θα πιανει χωρο στο dvd περιπου 1gb (dts) και 500mb (dd). οποτε μενουν 7gb για την 2ωρη ταινια.

Προσεξτε κατι κωμωδιες με οχι και τοσο καλο ηχο, ποσο καλη εικονα εχουν.

Α ρε HD!!!!!!!!

Reaction score
6
Τελικα πιο πολυ μας απασχόλησε η ιδιομορφία του dvd ( θελαν τέτοια εικονα , δεν την θελαν , τους ξέφυγε , το έπαιξαν καλλιτεχνία) παρα η ίδια η ταινία

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat