- Reaction score
- 7
Μαλλον ειναι κατα 100% σιγουρο, αλλα χλωμο να προλαβω να τον στησω και να το δω την Παρασκευη....
Στον κινηματογράφο ΔΕΝ ήταν έτσι η εικόνα.Λοιπον... Την ειδα...
πραγματι η εικονα ειναι περιεργη, αλλα ΟΧΙ χαλια.
Ο φιλος μου που το ειδαμε (ακουσαμε) μαζι, ειχε δει και τα extra στα οποια, οπως μου ειπε, ο Steven αναφερει οτι η ταινια αποκτα προς το τελος περισσοτερο χρωμα και κατι αλλα για την εικονα που δεν τα συγκρατησα, αρα φαινεται οτι αυτο που βλεπουμε ειναι αποψη του σκηνοθετη και οχι κακο transfer ή προβληματικο DVD.
Αυτην την απορία εχω και εγω, γιατι οντως στον κινηματογράφο η εικονα δεν ειχε τέτοιες "καλλιτεχνίες"Στον κινηματογράφο ΔΕΝ ήταν έτσι η εικόνα.Λοιπον... Την ειδα...
πραγματι η εικονα ειναι περιεργη, αλλα ΟΧΙ χαλια.
Ο φιλος μου που το ειδαμε (ακουσαμε) μαζι, ειχε δει και τα extra στα οποια, οπως μου ειπε, ο Steven αναφερει οτι η ταινια αποκτα προς το τελος περισσοτερο χρωμα και κατι αλλα για την εικονα που δεν τα συγκρατησα, αρα φαινεται οτι αυτο που βλεπουμε ειναι αποψη του σκηνοθετη και οχι κακο transfer ή προβληματικο DVD.
Να έβαλε ο θείος Steven καλλιτεχνική πινελιά στο DVD μόνο?
Και ο φιλος που το ειδαμε μαζι αυτο μου ειπε.... κατι σαν πλοιο με καποιους αλλους ηχους μαζι...Δεν ξέρω τι λέτε εσείς φίλοι μου, αλλά εκείνο το......κορνάρισμα των τρίποδων.........
Πω,πω...τι πράγμα ήταν αυτό????? :shock: :shock: :shock:
Εκπληκτική....Όπως πάντα!!!Για τη μικρουλα Fanning ουτε κουβεντα...?