War Rock

GTX

Reaction score
39
Καλά χαμός και σήμερα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Spylab δεν έχεις παράπονο σε περιποιήθηκα έτσι??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δε ξέρω όσο έπαιξα εγώ σήμερα όλα τα λεφτά ήταν για 2 παιχνίδια νομίζω που παίξαμε 4x4!!!!
Άντε ρε παιδιά να μαζευόμαστε πιο πολλοί!!! :D

Unfo τελικά έπαιξες??

Reaction score
5
παιδες σημερα δε καταφερα να σας σκισω... :p
ειχα κοσμο και βλεπαμε ταινια... και ολοι εφυγαν χωρις πονοκεφαλο! :lol: :lol:

θα σας κυνηγησω αυριο μαλλον! 8)

minas

Πισιά
Reaction score
4.301
Να σας πω την αλήθεια, το παιχνιδάκι δε με ενθουσίασε...
Είναι σα counterstrike, με διαφορά ότι κερδίζεις levels.
Και τα όπλα πολύ αχαμνά, ίσα για να σε βάζει να αγοράζεις.

Ένα καλό έχει μόνο: Μπορώ να σκοτώνω ΕΣΑΣ! :twisted:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.377
Μπορει κανεις να βασανισει πριν σκοτωσει? Θελω να το κανω στο Μαριο...................... :p

Πως πηδας για να ανεβεις εμποδια στο παιχνιδι?

Γιατι εσεις εχετε οπλα με διοπτρες και εγω εχω Γαλλικο κλειδι :shock:? ειναι δικαιο αυτο :) ?

Πως κανει κανεις τουμπες ?

Τι ακριβως γινετε με τις βομπες ?

Reaction score
5
Είναι λίγο μάπα το καρπούζι γενικώς. Εγώ έχω προτείνει να παίξουμε κανα πιο ποιοτικό... ;)

GTX

Reaction score
39
Άκη το θέμα με το πιο ποιοτικό είναι οτι μέχρι να πάει στα χέρια όλων και να μαζευτούμε να παίξουμε ζήτω που καήκαμε.

Εγώ έχω κάνει στο άλλο thread και άλλη πρόταση πιό ποιοτική, free και μπορούμε να το κατεβάσουμε και αυτό όλοι.
Μιλάω για το free multiplayer του F.E.A.R. (combat) που έχει βγεί :wink:

http://www.joinfear.com/main

Κάνεις register στο site και σου δίνει serial και το link για κατέβασμα!

Μήπως να το γυρίσουμε σε F.E.A.R.????

GTX

Reaction score
39
spylab said:
Μπορει κανεις να βασανισει πριν σκοτωσει? Θελω να το κανω στο Μαριο...................... :p

Δε το σχολιάζω :lol: :lol:

Πως πηδας για να ανεβεις εμποδια στο παιχνιδι?

Με το Spacebar!!!

Γιατι εσεις εχετε οπλα με διοπτρες και εγω εχω Γαλλικο κλειδι :shock:? ειναι δικαιο αυτο :) ?

Όπλο αλλάζεις με το scroll στο mouse ή πατάς τα νούμερα πάνω απο τα γράμματα 1-4. Πολύ χρήσιμο όταν πατήσεις το F και μείνεις με τον κόφτη στο χέρι. Άσε σου έφτιαξα τη μέρα το ξέρω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πρίν κάνεις connect μπορείς να επιλέξεις (δε θυμάμαι τι γράφει το κουμπί) και να πας να αγοράσεις όπλα με τα λεφτά που έχεις μαζέψει. Να έχεις υπ'όψη σου οτι τα όπλα που αγοράζεις δεν είναι διαθέσιμα σε όλους τους τύπους παίχτη (medic, engineer κτλ.)

Πως κανει κανεις τουμπες ?

Με το Shift!

Τι ακριβως γινετε με τις βομπες ?

Υπάρχουν 2 bombing sites σε κάθε πίστα, η μία ομάδα βάζει τις βόμβες και η άλλη πρέπει να τις απενεργοποιήσει. Όταν πας στο bombing site ανάλογα σε πια ομάδα είσαι σου βγάζει να κρατήσεις πατημένο το F για να βάλεις τη βόμβα ή να την απενεργοποιήσεις (αν την έχουν βάλει οι άλλοι ε!!!)

GTX

Reaction score
39
minas said:
Να σας πω την αλήθεια, το παιχνιδάκι δε με ενθουσίασε...
Είναι σα counterstrike, με διαφορά ότι κερδίζεις levels.
Και τα όπλα πολύ αχαμνά, ίσα για να σε βάζει να αγοράζεις.
Πάντως όταν μπήκες εσύ και ο Άκης η πίστα που παίζαμε ήταν η πιο μούφα!

Ε ναι ντάξει το παιχνίδι είναι counter-strike!

Reaction score
7
Counterstrike???You wish!!Μακάρι να ήταν counterstrike...Θα σας είχα όλους :p. Πάντως και εγώ συμφωνώ για κάτι καλύτερο.Θα δοκιμάσω να κατεβάσω το FEAR combat...

YΓ @ Spylab...Μεγαλύτερη ηδονή από το να σε βλέπω από το σκόπευτρο πριν φύγει η σφαίρα συστημένη για το κεφάλι σου δεν υπάρχει...:lol: :lol: :lol:

GTX

Reaction score
39
Πρίν γίνει καμιά στραβή και με βρίζετε όλοι μαζί :oops: :lol: :lol:
Να διευκρινήσω εδώ οτι το FEAR combat ΔΕΝ το έχω παίξει (ούτε καν το έχω κατεβάσει) που σημαίνει οτι δεν είμαι σίγουρος αν σου δίνει τη δυνατότητα καν να κάνεις private game.

Μάριε λοιπόν βάλτο και πές μας :wink:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.916
Έβαλα να κατεβαίνει κι εγώ το FEAR μήπως και κάνω join στην παρέα σας. Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το online gaming γιατί είχα κολλήσει άσκημα παλιότερα (κυρίως με QUAKE, UNREAL και τέτοια) και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξανα-ασχοληθώ.
Στην αρχή έκανα ότι δεν έβλεπα το thread αλλά είπα σήμερα να το ανοίξω. Και η περιέργειά μου να δω που έχουν φτάσει σε εξέλιξη τα online games με ώθησε να αρχίσω το download... :(

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εδω εισαστε μαζεμενοι τομαρια? :lol:
Λεω και εγω πως δεν εχει κινηση το site σημερα.. :lol:
Mπρος γρηγορα στα βορεια :lol: :lol: :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.377
<Πολύ χρήσιμο όταν πατήσεις το F και μείνεις με τον κόφτη στο χέρι. Άσε σου έφτιαξα τη μέρα το ξέρω >

Πρεπει να εριξες πολυ γελιο οταν με βρηκες με τον κοφτη στο χερι να σε σημαδευω,το ξερω....... :p :p :p

Παιδια δεν το εχουμε διαλεξει γιατι ειναι το καλυτερο ,το διαλεξαμε για να κανουμε μια αρχη ............

Ας το παιξουμε λιγο να μαζευτουμε και να οργανωθουμε με msn και τα λοιπα και μετα ποιος μας σταματα......

Πρεπει να διαλεξουμε και με τι θα μιλαμε στο παιχνιδι............να κανουμε δοκιμες....... :p

Xfader το WarRock κατεβασε και βλεπουμε ............

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.916
spylab said:
Xfader το WarRock κατεβασε και βλεπουμε ............
Το έχω κατεβάσει κι αυτό χθες! Περιμένω να έρθει Σάββατο πρωί να το δοκιμάσω μιας και σήμερα θα λείπω όλη μέρα...από το μεσημέρι και μετά εννοώ! :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos