- Reaction score
- 5
T0rment0r (έπαιζα Quake κάποτε
)
Και εγώ νόμιζα οτι είσαι φαν του Moz...ak1s said:T0rment0r (έπαιζα Quake κάποτε)
spylab said:Μπορει κανεις να βασανισει πριν σκοτωσει? Θελω να το κανω στο Μαριο......................
Δε το σχολιάζω![]()
Πως πηδας για να ανεβεις εμποδια στο παιχνιδι?
Με το Spacebar!!!
Γιατι εσεις εχετε οπλα με διοπτρες και εγω εχω Γαλλικο κλειδι :shock:? ειναι δικαιο αυτο?
Όπλο αλλάζεις με το scroll στο mouse ή πατάς τα νούμερα πάνω απο τα γράμματα 1-4. Πολύ χρήσιμο όταν πατήσεις το F και μείνεις με τον κόφτη στο χέρι. Άσε σου έφτιαξα τη μέρα το ξέρω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πρίν κάνεις connect μπορείς να επιλέξεις (δε θυμάμαι τι γράφει το κουμπί) και να πας να αγοράσεις όπλα με τα λεφτά που έχεις μαζέψει. Να έχεις υπ'όψη σου οτι τα όπλα που αγοράζεις δεν είναι διαθέσιμα σε όλους τους τύπους παίχτη (medic, engineer κτλ.)
Πως κανει κανεις τουμπες ?
Με το Shift!
Τι ακριβως γινετε με τις βομπες ?
Υπάρχουν 2 bombing sites σε κάθε πίστα, η μία ομάδα βάζει τις βόμβες και η άλλη πρέπει να τις απενεργοποιήσει. Όταν πας στο bombing site ανάλογα σε πια ομάδα είσαι σου βγάζει να κρατήσεις πατημένο το F για να βάλεις τη βόμβα ή να την απενεργοποιήσεις (αν την έχουν βάλει οι άλλοι ε!!!)
Πάντως όταν μπήκες εσύ και ο Άκης η πίστα που παίζαμε ήταν η πιο μούφα!minas said:Να σας πω την αλήθεια, το παιχνιδάκι δε με ενθουσίασε...
Είναι σα counterstrike, με διαφορά ότι κερδίζεις levels.
Και τα όπλα πολύ αχαμνά, ίσα για να σε βάζει να αγοράζεις.
Το έχω κατεβάσει κι αυτό χθες! Περιμένω να έρθει Σάββατο πρωί να το δοκιμάσω μιας και σήμερα θα λείπω όλη μέρα...από το μεσημέρι και μετά εννοώ!spylab said:Xfader το WarRock κατεβασε και βλεπουμε ............