wasapi...asio...ή kernel streaming με foobar ή....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.284
Καλησπέρα σε όλους.....ερώτηση που ίσως να έχει γίνει και παλαιότερα.....αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό εδώ μέσα.....και είπα να ανοίξω θρεντ.....πρόσφατα ανακάλυψα το foobar(κάτι μας είπες τώρα μεγάλε)
και δεδομένου ότι χρησιμοποιώ την Musiland usb 3.0 που υποστηρίζει 384 κιλά ψάχνω να βρω τι ακούγεται καλύτερα....κατέβασα λοιπόν ένα σωρό συνοδευτικά για το foobar και ψάχνω να ακούσω λοιπόν....πιο από όλα αυτά θεωρείται καλύτερο(wasapi,asio kernel και why)?

Υ.Γ. Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο πλέυερ που θεωρείτε ανώτερο θα ήθελα να μάθω(γιατί για να αποκτήσω εξωτερική πηγή μου είναι δύσκολο λόγω χώρου στο τραπεζάκι:p ,αν και έχω το κατιτίς μου σε δίσκους και τσιντι, αλλά και πως να το κάνουμε είμαι pcάκας:gamer: και όπως αρκετοί έχουν ένα μάτσο terraτα σε φλάκια και μπ3)

daharis666

Moderator
Reaction score
84.284
Υ.Γ.2. Το wasapi μου φαίνεται λίγο πιο γλυκό στα πρίμα....λες?

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Θεωρητικά το ASIO είναι το ποιο pure, αλλά δεν είναι λάθος να χρησιμοποίησης κάποιο από τα άλλα, είναι κυρίως θέμα γούστου και ντακ.

Άλλα δωρεάν player που αξίζει να δοκιμάσεις εκτός του foobar είναι:
  • AP player
  • Pure player

Στα μη δωρεάν το καλύτερο κατ' εμέ είναι το Jriver.

daharis666

Moderator
Reaction score
84.284
στο dsp manager....το resampler(PPHS) να το χρησιμοποιώ στα 384κιλο ή τα το βγάλω τελείως και να αφήσω την επεξεργασία στη musiland?

Reaction score
373
στο dsp manager....το resampler(PPHS) να το χρησιμοποιώ στα 384κιλο ή τα το βγάλω τελείως και να αφήσω την επεξεργασία στη musiland?
Το reasmpler δεν το χρειάζεσαι. Στην ουσία επεμβαίνεις στο αρχείο και το υποβάλεις σε αναδειγματοληψία χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Τα παραπάνω πρόσθετα που αναφέρεις χρησιμεύουν στο να παρακάπτονται κάποια μονοπάτια επεξεργασίας καθώς αναπαράγεται κάποιο αρχείο ώστε η αναπαραγωγή του να είναι bit perfect. Παρακάπτονται τα ρυθμιστικά έντασεις της κονσόλας των windows και ανάλογα τους drivers και το υλισμικό κάποιες πρόσθετες επεξεργασίας. Έτσι εξασφαλίζεται μια πιο ασφαλής και καθαρή διαχείριση αρχείου.

Reaction score
1.147
Παρόλο που χρησιμοποιώ wasapi ο δημιουργός του foobar προτείνει να το αφήσεις όπως είναι.

daharis666

Moderator
Reaction score
84.284
Δηλαδή πως?γιατί με τόσες αλλαξιές που έχω κάνει δεν κατέχω πράμα............:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582