- Reaction score
- 84.284
Καλησπέρα σε όλους.....ερώτηση που ίσως να έχει γίνει και παλαιότερα.....αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό εδώ μέσα.....και είπα να ανοίξω θρεντ.....πρόσφατα ανακάλυψα το foobar(κάτι μας είπες τώρα μεγάλε)
και δεδομένου ότι χρησιμοποιώ την Musiland usb 3.0 που υποστηρίζει 384 κιλά ψάχνω να βρω τι ακούγεται καλύτερα....κατέβασα λοιπόν ένα σωρό συνοδευτικά για το foobar και ψάχνω να ακούσω λοιπόν....πιο από όλα αυτά θεωρείται καλύτερο(wasapi,asio kernel και why)?
Υ.Γ. Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο πλέυερ που θεωρείτε ανώτερο θα ήθελα να μάθω(γιατί για να αποκτήσω εξωτερική πηγή μου είναι δύσκολο λόγω χώρου στο τραπεζάκι
,αν και έχω το κατιτίς μου σε δίσκους και τσιντι, αλλά και πως να το κάνουμε είμαι pcάκας
και όπως αρκετοί έχουν ένα μάτσο terraτα σε φλάκια και μπ3)
και δεδομένου ότι χρησιμοποιώ την Musiland usb 3.0 που υποστηρίζει 384 κιλά ψάχνω να βρω τι ακούγεται καλύτερα....κατέβασα λοιπόν ένα σωρό συνοδευτικά για το foobar και ψάχνω να ακούσω λοιπόν....πιο από όλα αυτά θεωρείται καλύτερο(wasapi,asio kernel και why)?
Υ.Γ. Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο πλέυερ που θεωρείτε ανώτερο θα ήθελα να μάθω(γιατί για να αποκτήσω εξωτερική πηγή μου είναι δύσκολο λόγω χώρου στο τραπεζάκι
και όπως αρκετοί έχουν ένα μάτσο terraτα σε φλάκια και μπ3)