Watts!!! tube Watts vs. Solid State Watts . Ποιες οι διαφορες?

Reaction score
1.549
οπως λεει ο τιτλος Watts tube Watts vs. Solid State Watts ... ποια η διαφορα τους? Γιατι τα λαμπατα βατ ειναι ποιο δυνατα οπως λενε? ψαχνομαι για 2ενισχυση και ειμαι σε σκεψεις (solid στα low tube στα hi-mid)! ας πουμε 10 λαμπατα βατ χονδρικα σε ποσα σολιντ αντιστοιχουν?

Reaction score
29.732
Απάντηση: Watts!!! tube Watts vs. Solid State Watts . Ποιες οι διαφορες?

Ε καλά!!, γράφεται που και που καμιά μαλακία , στο νετ, μην την παίρνεις τοις μετρητοίς και συ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.645

οπως λεει ο τιτλος Watts tube Watts vs. Solid State Watts ... ποια η διαφορα τους? Γιατι τα λαμπατα βατ ειναι ποιο δυνατα οπως λενε? ψαχνομαι για 2ενισχυση και ειμαι σε σκεψεις (solid στα low tube στα hi-mid)! ας πουμε 10 λαμπατα βατ χονδρικα σε ποσα σολιντ αντιστοιχουν?
Μάστορα, εδώ:

1) Εδώ τα καλά watt!

2) Αγαπημένο μου watt...

Διάβασε με την ησυχία σου, πολύ χρήσιμα άρθρα από τον Ημίθεο.

Περιληπτικά: Το watt μετράει ισχύ. Η ισχύς είναι απόλυτος αριθμός. Άρα, τα 10W έχουν μικρότερη ισχύ από 100W, ανεξάρτητα από το εάν τα πρώτα (ή τα δεύτερα) εκλύονται από λαμπάτο ή solid state ενισχυτή.

Υ.Γ.: Όπως είπε κάποτε και ένας φίλος (σε φάση που έψαχνα για ενισχυτές για τα B&W 802D): "Χώσε τα λεφτά σου σε ενισχυτές με πολλά watt και άσε τις λάμπες για τα λαμπατέρ!". Τον ευχαρίστησα πολλάκις για την συμβουλή του.

Reaction score
1.815

Αναλόγως τα ηχεία που οδηγούν...
Πχ ο Τάκης που έφερε την Methexi (τον ενισχυτή που έφτιαξε με λάμπες), ήταν πραγματικά αποκάλυψη με τα Artemis.:thumbsup:
Θα ήθελα να τον ακούσω βέβαια και με τα 802 matrix να δω πως θα τα πάει...

Εσύ απ' ότι ξέρω έχεις πολύ ευαίσθητα ηχεία έτσι δεν είναι?
Δε νομίζω ότι η σκέψη σου είναι λάθος.. ιδιαίτερα με οδήγηση από λαμπάτο στις κόρνες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON