- Reaction score
- 11
Σε διάφορα sites αναφέρεται αυτή η δυνατότητα. Ξέρει κανείς τίποτα;
:111:
Ναι αλλά έτσι δεν λιπαίνονται! Και επειδή μόλις τελείωσα την πρώτη μου δοκιμή, θα ποστάρω σε λίγο όλα τα σχετικά όπου φαίνεται και η αξία της λίπανσης!Εγώ προτιμώ να τους πλένω στο χέρι με δύο σταγόνες υγρό κρεμοσάπουνο, καλό ξέπλυμα με πολύ νερό και τέλος τελευταίο ξέπλυμα με απιονισμένο νερό (για τα σίδερα ατμού) για να μην μείνουν άλατα.
Θα έπρεπε;Ναι αλλά έτσι δεν λιπαίνονται!
:107:
Για πες λοιπόν εντυπώσεις καθώς και όλη την διαδικασία...Και επειδή μόλις τελείωσα την πρώτη μου δοκιμή, θα ποστάρω σε λίγο όλα τα σχετικά όπου φαίνεται και η αξία της λίπανσης!
Αυτό το 2ο με ανησυχούσε κι εμένα, αλλά αφού λες ότι δεν βλέπεις καθόλου κατάλοιπα αυτό είναι ενθαρρυντικό.Έχετε υπ' όψη δύο πράγματα ακόμα:
2)Μετά το παίξιμο του δίσκου και εξονυχιστικό έλεγχο με προβολέα και μεγεθυντικό φακό στην βελόνα, ούτε ίχνος κατάλοιπου δεν υπήρχε!
Εχω κάτι δίσκους δανεικούς στο σπίτι. Σε αυτούς θα το δοκιμάσω! :126:Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως με την πάροδο του χρόνου καταστρέφεται το βινύλιο από το χημικό. Πάντως στα διάφορα site που βρήκα τις πληροφορίες δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο και μάλιστα λένε πως είναι πάγια πολιτική ορισμένων ραδιοσταθμών στην Αμερική για εξαφάνιση σχεδόν των ατελειών των βινυλίων και για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!
Άραγε ισχύει;
Λεγε τετοια!!:137:Ti ωραία! ΣΑΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! :135::135::135:
Φίλε archbish σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές σου!Αυτά...