WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 2/4/09 (1.02.00)

Λοιπόν...το ρίσκαρα και το έβαλα κι εγώ.!!! Ολα καλα.!! Ολα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί ωε τώρα φαίνεται να διορθώθηκαν εκτός από τον συγχρονισμό των υποτίτλων στα mkv. αρχεία. Κάτι είναι κι αυτό . Θα το κρατήσω μέχρι να βγει το oficial και θα κάνω το κόλπο που είπε ο φίλος πιο πάνω....από .srt σε ssa

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 2/4/09 (1.02.00)

Έμα... ένα at you own risk - prerelease βγήκε με bugs και πήγατε να τους κρεμάσετε τους ανθρωπους. Υπομονή πια!

Reaction score
0

Το pre-release σημαίνει πως το firmware είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει μετά απο πολύμηνη επεξεργασία. Όσοι είναι προγραμματιστές και ξέρουν από αυτά, καταλαβαίνουν πως τόσο σοβαρά προβλήματα σε pre-release software, ΔΕΝ λύνονται από την μια μέρα στην άλλη. Γι' αυτό όλοι εσείς που το αναφέρετε ως δικαιολογία, θα συνιστούσα να μην τρέφετε "φρούδες ελπίδες" πως θα λυθούν τα προβλήματα του pre-release τόσο γρήγορα, όσο φαντάζεστε. Υπολογίστε μερικούς μήνες.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 2/4/09 (1.02.00)

Pre-release 1.02.03:
Here's a quick changelog:
-Windows-1250 Central European encoding added
-Subtitle rendering quality improved
-AVI loading time improved
-Fixed an issue where thumbnails weren't loading sometimes
-Thumbnail loading times improved

Προστέθηκε στο video output επιλογή 1080p 23hz (experimental 23.976 Hz mode)

Σχόλιο χρήστη από το avsforum:

- Thumbnails load very fast now! Good work WDTV Team!
- subtitles are perfectly in sync and are looking very good
- auto on for all subtitles (i like this)
- AVI loading has improved extremely! A 350MB AVI started immediately after pressing start (excellent work); all other containers are also loading very fast (1080p MKV about 3 sec; 720p MKV ~ 1 - 2 sec)
- 24p seems to work now.

Νομίζω ότι αυτή την beta θα την δοκιμάσω...

Βρήκα και κάποια άλλα. Έβαλα m2ts αρχείο από bluray και όταν είσαι στο audio track1 μετά από λίγο κρασάρει και κολλάνε τα πάντα. Όταν είσαι audio2 δεν κολλάει.

Μην ξεχνάμε ότι είναι πάλι pre release πριν το τελικό firmware.
Έχει επισημανθεί στην WD και θα έχει διορθωθεί στην τελική version...

Reaction score
3
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Κι όμως ενω διορθώσανε το πρόβλημα με τα ψιλοκολλήματα του dts ήχου το μονο που έκαναν με τους υποτίτλους και τις παύσης ταινιών στη προσπάθεια του να συγχρονίσει υπότιτλους και ταινία απλά κολλάει λιγότερο από την προηγούμενη beta release.

Reaction score
0

Το pre-release σημαίνει πως το firmware είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει μετά απο πολύμηνη επεξεργασία. Όσοι είναι προγραμματιστές και ξέρουν από αυτά, καταλαβαίνουν πως τόσο σοβαρά προβλήματα σε pre-release software, ΔΕΝ λύνονται από την μια μέρα στην άλλη. Γι' αυτό όλοι εσείς που το αναφέρετε ως δικαιολογία, θα συνιστούσα να μην τρέφετε "φρούδες ελπίδες" πως θα λυθούν τα προβλήματα του pre-release τόσο γρήγορα, όσο φαντάζεστε. Υπολογίστε μερικούς μήνες.
Εγω πιστευω οτι μετα το προηγούμενο firmware δεν ειχαν βαλει κανενα να ασχολειται να φτιάξει τα bugs, και ολα αυτα που βλεπουμε εγιναν τις 20 τελευταιες μερες, οταν ξαναποσταρε μετα απο μηνες ο ScottWD και μετα. Οταν τους ελεγαν πριν να κανουν public beta testing, εκαναν οτι δεν ακουγαν (ειχαν προφανως αλλα νεα π.χ. NAS προιοντα να ασχοληθουν, χωρια τις 2 εκθεσεις CES και CEBIT που μεσολαβησαν). Τωρα κανουν οτι επρεπε να ειχαν κανει τοσον καιρο με το prerelease (κατι σαν public beta testing). Πιστευω οτι θα λυσουν αρκετα πραγματα τωρα...

Εγω το πουλησα το ρημαδι και ξαναγυρισα στο laptop(ΗDMI). Βαρεθηκα να τους κανω τον beta tester - 2 "bugs" στη επισημη λιστα του avsforum ειναι δικα μου(!).

Το egreat M34A ειναι στα υποψιν, αλλα θα περιμενω τις πρωτες εντυπωσεις των αλλων πριν κανω το βημα...

Reaction score
8

Εγω πιστευω οτι μετα το προηγούμενο firmware δεν ειχαν βαλει κανενα να ασχολειται να φτιάξει τα bugs, και ολα αυτα που βλεπουμε εγιναν τις 20 τελευταιες μερες, οταν ξαναποσταρε μετα απο μηνες ο ScottWD και μετα. Οταν τους ελεγαν πριν να κανουν public beta testing, εκαναν οτι δεν ακουγαν (ειχαν προφανως αλλα νεα π.χ. NAS προιοντα να ασχοληθουν, χωρια τις 2 εκθεσεις CES και CEBIT που μεσολαβησαν). Τωρα κανουν οτι επρεπε να ειχαν κανει τοσον καιρο με το prerelease (κατι σαν public beta testing). Πιστευω οτι θα λυσουν αρκετα πραγματα τωρα...

Εγω το πουλησα το ρημαδι και ξαναγυρισα στο laptop(ΗDMI). Βαρεθηκα να τους κανω τον beta tester - 2 "bugs" στη επισημη λιστα του avsforum ειναι δικα μου(!).

Το egreat M34A ειναι στα υποψιν, αλλα θα περιμενω τις πρωτες εντυπωσεις των αλλων πριν κανω το βημα...
Καλυτερα να παρεις το καλαμποκι που εχει περασει τις παιδικες ασθενειες!

Reaction score
8

Και μενα μου την εχει δωσει για τους ιδιους λογους.
Καλυτερα να παρεις το καλαμποκι που εχει περασει τις παιδικες ασθενειες!

Reaction score
0

Εγω το πουλησα το ρημαδι ...
Κι εγώ το πούλησα εδώ και καιρό και το έχω αντικαταστήσει με PopcornHour A110. Κανένα σοβαρό πρόβλημα και συνεχής συχνή υποστήριξη.

Reaction score
0

Επειδή δεν είδα να αναφέρεται πουθενά, ήθελα να σας ρωτήσω αν στο νέο pre-release έχει γίνει κάποια πρόοδος στο θέμα της ανάγνωσης DVD και BD, είτε από iso image, είτε κατευθείαν από folder, με πλήρες μενού κλπ.

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

.....Εγω πιστευω οτι μετα το προηγούμενο firmware δεν ειχαν βαλει κανενα να ασχολειται να φτιάξει τα bugs, και ολα αυτα που βλεπουμε εγιναν τις 20 τελευταιες μερες, οταν ξαναποσταρε μετα απο μηνες ο ScottWD και μετα. Οταν τους ελεγαν πριν να κανουν public beta testing, εκαναν οτι δεν ακουγαν (ειχαν προφανως αλλα νεα π.χ. NAS προιοντα να ασχοληθουν, χωρια τις 2 εκθεσεις CES και CEBIT που μεσολαβησαν). Τωρα κανουν οτι επρεπε να ειχαν κανει τοσον καιρο με το prerelease (κατι σαν public beta testing). Πιστευω οτι θα λυσουν αρκετα πραγματα τωρα...

συμφωνώ με τα προηγουμενα προσθετοντας και κατι ακομα.
αν εβλεπαν μειωση στις πωλησεις στους 4 αυτους μηνες θα ειχαν βγαλει
4 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ και οχι αυτη η κοροιδία που γινεται τωρα.
Εμεις φταιμε που συνεχιζουμε να αγοραζουμε ενα προιον που δεν ειναι ετοιμο,
ελπιζοντας οτι τα προβληματα που εχει ΚΑ-ΠΟΤΈ` θα διορθωθουν.!!

Reaction score
8

.....Εγω πιστευω οτι μετα το προηγούμενο firmware δεν ειχαν βαλει κανενα να ασχολειται να φτιάξει τα bugs, και ολα αυτα που βλεπουμε εγιναν τις 20 τελευταιες μερες, οταν ξαναποσταρε μετα απο μηνες ο ScottWD και μετα. Οταν τους ελεγαν πριν να κανουν public beta testing, εκαναν οτι δεν ακουγαν (ειχαν προφανως αλλα νεα π.χ. NAS προιοντα να ασχοληθουν, χωρια τις 2 εκθεσεις CES και CEBIT που μεσολαβησαν). Τωρα κανουν οτι επρεπε να ειχαν κανει τοσον καιρο με το prerelease (κατι σαν public beta testing). Πιστευω οτι θα λυσουν αρκετα πραγματα τωρα...

συμφωνώ με τα προηγουμενα προσθετοντας και κατι ακομα.
αν εβλεπαν μειωση στις πωλησεις στους 4 αυτους μηνες θα ειχαν βγαλει
4 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ και οχι αυτη η κοροιδία που γινεται τωρα.
Εμεις φταιμε που συνεχιζουμε να αγοραζουμε ενα προιον που δεν ειναι ετοιμο,
ελπιζοντας οτι τα προβληματα που εχει ΚΑ-ΠΟΤΈ` θα διορθωθουν.!!
Συμφωνω μαζι σου αλλα πρεπει να τονισουμε οτι πουλησε σαν τρελλο για την τιμη του και οχι για τις δυνατοτητες του.Απλως ελπιζαμε ολοι οτι θα ειχε καλυτερη υποστηριξη και θα διορθωνε τις αδυναμιες του.

Reaction score
0

Σχετικά με το νέο firmware (1.02.03) τα σημαντικότερα που έχω παρατηρήσει είναι τα εξής:

(+) Έχουν λυθεί τα ενοχλητικά κοψίματα σε ήχο DTS.

(-) Οι ελληνικοί υπότιτλοι καθυστερούν να εμφανιστούν με αποτέλεσμα όταν ο διάλογος είναι γρήγορος να εμφανίζονται για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και να εξαφανίζονται. Το ίδιο δεν συμβαίνει με τους αγγλικούς υποτίτλους.
(-) Οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται στο τελευταίο λεπτό της αναπαραγωγής για κάποιο λόγο.

Δυστυχώς είμαι σε δίλημμα ποιο firmware να κρατήσω γιατί και τα τρία αυτά θέματα είναι πολύ σημαντικά για μένα (και για τους περισσότερους υποθέτω). Ελπίζω να λυθούν γρήγορα ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το WD TV.

Reaction score
0

Επειδή δεν βλέπω κάτι σχετικό, επανέρχομαι με αυτήν την ερώτηση. Θα είμαι υπόχρεως για κάποια απάντηση. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Επειδή δεν είδα να αναφέρεται πουθενά, ήθελα να σας ρωτήσω αν στο νέο pre-release έχει γίνει κάποια πρόοδος στο θέμα της ανάγνωσης DVD και BD, είτε από iso image, είτε κατευθείαν από folder, με πλήρες μενού κλπ.
Όχι δεν έχει γίνει κάτι δυστυχώς και απ' όσο ξέρω ούτε έχουν αναφέρει τίποτα επί του θέματος για πιθανή μελλοντική υποστήριξη.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Οι ελληνικοί υπότιτλοι καθυστερούν να εμφανιστούν με αποτέλεσμα όταν ο διάλογος είναι γρήγορος να εμφανίζονται για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και να εξαφανίζονται. Το ίδιο δεν συμβαίνει με τους αγγλικούς υποτίτλους.
Επιβεβαιωνω το σημαντικοτατο προβλημα, που καθιστα την παρακολουθηση μιας ταινιας ενοχλητικη. Επιστροφη στο 1.02.01

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Όχι δεν έχει γίνει κάτι δυστυχώς και απ' όσο ξέρω ούτε έχουν αναφέρει τίποτα επί του θέματος για πιθανή μελλοντική υποστήριξη.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Σχετικά με το νέο firmware (1.02.03) τα σημαντικότερα που έχω παρατηρήσει είναι τα εξής:

(+) Έχουν λυθεί τα ενοχλητικά κοψίματα σε ήχο DTS.

.
( - ) Δυστυχώς, αν προσέξεις καλύτερα έχει "μεταφερθεί" σε άλλους τίτλους, στους οποίους προηγουμένως ΔΕΝ υπήρχε το πρόβλημα.
Συν του οτι σε κάποιους παραμένει.:141:
Όπως το είπε κάποιος πιο πίσω: "ενα φτιάχνουν, δυό χαλάνε".
H 1.02.xx ειναι εντελώς ανέτοιμη για χρήση.-

Reaction score
8

1.02.04 prerelease
Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
Additional subtitle languages and decoding support
Improved media playback and navigation
More audio formats for MKV container
Fixed bugs reported by the WD TV user community

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.307
Members
38.446
Νεότερο μέλος