WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

σωστο και αυτο. με τα avi αρχεια δεν εχω προβλημα. με τα dvix δεν ρχω υποτιτλους
Καλημέρα φίλε,
Λοιπόοον να στα πω όλα μαζεμένα, γιατί δεν ξέρω αν έχεις βγάλει άκρη ακόμα, έτσι για να τα χεις συγκεντρωτικά.

1. Κατεβάζουμε από το support της WDC την έκδοση firmware που θέλουμε. Είναι ένα αρχείο .rar (συμπιεσμένο δηλαδή)
2. Το αρχείο αυτό το κάνουμε extract σε ένα φλασάκι (αλλά όχι μέσα σε φάκελο στο φλασάκι, χύμα, στο root directory του. Να πηγαίνεις δηλαδή πχ, στο E:\ που είναι το φλασάκι σου και να τα βλέπεις κατευθείαν τα αρχεία) και βλέπουμε δύο αρχεία, ένα με κατάληξη .bin και ένα με κατάληξη .ver . Και ναι μην αγχώνεσαι, το .bin έχει εικονίδιο κάποιου media player που έχεις στο pc σου, εμένα μου έχει πχ τον κώνο του vlc. Δε μας νοιάζει αυτό.
3. Έχουμε λοιπόν το φλασάκι με τα δύο αρχεία μέσα, το κουμπώνουμε στο media player και τον ανάβουμε. Αυτομάτως θα σου βγάλει ειδοποίηση ότι βρήκε νέα έκδοση του firmware και αν θες να τη βάλεις. Επιλέγεις ότι θες και τσουυυπ, τα κάνει ολα μόνο του.
4. Μετά από όλα αυτά και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, πάς στο audio/video settings και εκεί που λέει για υπότιτλους, επιλέγεις τα ελληνικά και είσαι οκ.

Συγγνώμη παραήταν κέρματα οι οδηγίες αλλά κατάλαβα από τα λεγόμενά σου ότι ήθελες λεπτομέρειες.

Προς τους άλλους συνφορουμίτες : Να τη βάλω την 1.03;; έχω μια προηγούμενη τροποποιημένη για ελληνικά (τώρα δε θυμάμαι το νούμερο, νομίζω 1.02.10; κάτι τέτοιο..τα χω μπλέξει και με όλα τα rename που κάνω στο .ver για να κάτσουν κατά καιρούς :p )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Δεν θα καταφέρεις τίποτα ούτε με unofficial firmware. @L5 αποτελεί κωδικοποίηση που δεν παίζει το WDTV. (όχι ότι αυτό είναι μειονέκτημα...)
Eυχαριστώ φίλε τελικά για να παίξω τα αρχεία κάνω μετατροπή το mkv σε avi και μετά με το mkvmerge φτιάχνω νέο mkv!

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Παιδιά Καλησπέρα!

Έχω ένα ερώτημα.

Μπορώ να συνδέσω περισσότερους από 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με το WDTV μέσω hub;
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχουν συγκεκριμένα hubs που να κάνουν τη δουλειά;
Είχα στείλει ερώτημα στο support της WD, αλλά μου είχαν απαντήσει ότι το μηχάνημα "δεν έχει δοκιμαστεί για να δουλέψει με τον τρόπο αυτό" (λίγο "ήξεις-αφήξεις" απάντηση...)

Αν κάποιος ξέρει κάτι, please μοιραστείτε το!

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Eυχαριστώ φίλε τελικά για να παίξω τα αρχεία κάνω μετατροπή το mkv σε avi και μετά με το mkvmerge φτιάχνω νέο mkv!
Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις και το XviD4PSP
Μετατρέποντας το mkv σε avi χάνεις ποιότητα. Μπορείς απλώς να κάνει κάποια στοιχεία του mkv σου downsized.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Παιδιά Καλησπέρα!

Έχω ένα ερώτημα.

Μπορώ να συνδέσω περισσότερους από 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με το WDTV μέσω hub;
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχουν συγκεκριμένα hubs που να κάνουν τη δουλειά;
Είχα στείλει ερώτημα στο support της WD, αλλά μου είχαν απαντήσει ότι το μηχάνημα "δεν έχει δοκιμαστεί για να δουλέψει με τον τρόπο αυτό" (λίγο "ήξεις-αφήξεις" απάντηση...)

Αν κάποιος ξέρει κάτι, please μοιραστείτε το!

Ευχαριστώ.
Νομίζω έχει αναφερθεί οτι μπορείς αρκεί το hub να παίρνει ρεύμα.

Reaction score
0
εκδοση με ελληνικο menu?? καπου ειχα δει μια αλλα δεν την βρισκω πλεον υπαρχει κανενα link?
to lillababe δεν βλεπω να εχει ελληνικα εχει 11 αλλες γλωσσες αλλα απο ελληνικα τιποτα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.307
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris