WDTV για μουσική..

Reaction score
498
Ρε παιδιά, επειδή είμαι ψιλοάσχετος αυτό το μαραφέτι παίζει flac, όμως HD format το παίζει κανονικά ή καθόλου?Στην ψηφιακή έξοδο βγάζει 24/96 σήμα?Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

Εάν ΔΕΝ, έχει κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο με λίγα χρήματα που να παίρνει εξωτερικό σκληρό?Κυρίως μουσική με ενδιαφέρει..Ευχαριστώ..

Reaction score
4
Απάντηση: WDTV για μουσική..

Ρε παιδιά, επειδή είμαι ψιλοάσχετος αυτό το μαραφέτι παίζει flac, όμως HD format το παίζει κανονικά ή καθόλου?Στην ψηφιακή έξοδο βγάζει 24/96 σήμα?Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

Εάν ΔΕΝ, έχει κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο με λίγα χρήματα που να παίρνει εξωτερικό σκληρό?Κυρίως μουσική με ενδιαφέρει..Ευχαριστώ..
Απο οτι εχω διαβασει τα κανει downsampling σε 44100 και περιμενουν firmware update για να τα παιζει native.
Απο εκει και περα υπαρχουν τα egreat/popcorn που παιζουν τα παντα αν και το τελευταιο σε εμενα δεν μου εκατσε καλα στο αυτι.
Θα σου προτεινα Χρηστο να πας σε λυση pc -> dac.

Reaction score
498
Δεν ρωτάω για μένα.Για έναν φίλο που είναι έτοιμος να το πάρει, μην του δώσω συμβουλή και του πω @@ριές..

Πάντως από ότι λες τα παίζει τα 24/96 απλά τα κάνει downsampling?Με λίγα λόγια μουσική θα έχει, HD δεν θα έχει, κατάλαβα καλά(προς το παρόν)?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: WDTV για μουσική..

Πάντως από ότι λες τα παίζει τα 24/96 απλά τα κάνει downsampling?Με λίγα λόγια μουσική θα έχει, HD δεν θα έχει, κατάλαβα καλά(προς το παρόν)?
Ετσι ακριβως!!!

Reaction score
53

παιζει απ'τις αναλογικες του εξοδους HD και περιμενουμε και την αναβαθμιση για να εχουμε και απ'την οπτικη.

Reaction score
1
Παιδιά απο user interface για την μουσική τι λέει?
Έχω συνηθήσει και δουλεύω το itunes (το οποίο βέβαια δεν παίζει flac) με τηλεχειρισμό απο iphone. Η αναζήτηση και η παρουσίαση είναι σε καλό επίπεδο ή ακόμα θέλουν δουλειά ?

Reaction score
53

ειναι συμπαθητικο θα ελεγα,ουτε με ενθουσιαζει ουτε με προβληματιζει,
με λιγα λογια κανει την δουλεια του καλα και σχετικα γρηγορα.

Reaction score
4

παιζει απ'τις αναλογικες του εξοδους HD και περιμενουμε και την αναβαθμιση για να εχουμε και απ'την οπτικη.
Πως το ακουσες απο τις αναλογικες ?
Εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του ?

Reaction score
53

Πως το ακουσες απο τις αναλογικες ?
Εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του ?

το ακουω μονο απ'τις αναλογικες του και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,βασικα περιμενω να γινει η περιβοητη αναβαθμιση ωστε να δινει απ'την ψηφιακη και υψηλοτερες αναλυσεις για ν'αρχισω τα πειραματα με καλυτερα ντακ,σε γενικες γραμμες παντως μ'εχει εκπληξει ευχαριστα,πραγματικα δεν περιμενα να εχει τοσο καλο ηχο αυτο το ''σκατουλι''.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WDTV για μουσική..

το ακουω μονο απ'τις αναλογικες του και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,βασικα περιμενω να γινει η περιβοητη αναβαθμιση ωστε να δινει απ'την ψηφιακη και υψηλοτερες αναλυσεις για ν'αρχισω τα πειραματα με καλυτερα ντακ,σε γενικες γραμμες παντως μ'εχει εκπληξει ευχαριστα,πραγματικα δεν περιμενα να εχει τοσο καλο ηχο αυτο το ''σκατουλι''.
Το πήρα κι εγώ σήμερα το WDTV. Κάνω δοκιμές A-B με ένα DVD Voxson 2400, μόνο ήχο πάντα και Cd quality, 16/44.
Έξοδος RCA από το WDTV, με το δικό του καλώδιο. Πρέπει να αγοράσω άλλο, ποιοτικότερο, γιατί μάλλον χάνει πολύ!

Επίσης το τροφοδοτικό του χάλια... πρέπει να βρούμε καλύτερο! Παλμοτροφοδοτικό είναι!!

Γενικά χάνει στα σημεία το WDTV, αλλά μπορεί να είναι το καλώδιο και η τροφοδοσία!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Όντως το τροφοδοτικό του WD είναι απλός επαρκές για να δουλέψει το μηχάνημα.
Επιπλέον αρνητικό στοιχείο είναι το μήκος του καλωδίου μέχρι τη συσκευή, που είναι πολύ μακρύ.
Τη βδομάδα μετά το Πάσχα θα κάνω κάποιες δοκιμές με τροφοδοτικό ιδιοκατασκευής αλλά και ένα ποιοτικό παλμοτροφοδοτικό και θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου.

Reaction score
53
Επιπλέον αρνητικό στοιχείο είναι το μήκος του καλωδίου μέχρι τη συσκευή, που είναι πολύ μακρύ.
Τη βδομάδα μετά το Πάσχα θα κάνω κάποιες δοκιμές με τροφοδοτικό ιδιοκατασκευής αλλά και ένα ποιοτικό παλμοτροφοδοτικό και θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου.

αναμενω με αγωνια :123:

Reaction score
53
Re: Απάντηση: WDTV για μουσική..

Το πήρα κι εγώ σήμερα το WDTV. Κάνω δοκιμές A-B με ένα DVD Voxson 2400, μόνο ήχο πάντα και Cd quality, 16/44.
Έξοδος RCA από το WDTV, με το δικό του καλώδιο. Πρέπει να αγοράσω άλλο, ποιοτικότερο, γιατί μάλλον χάνει πολύ!

Επίσης το τροφοδοτικό του χάλια... πρέπει να βρούμε καλύτερο! Παλμοτροφοδοτικό είναι!!

Γενικά χάνει στα σημεία το WDTV, αλλά μπορεί να είναι το καλώδιο και η τροφοδοσία!

αν του βαλεις ενα καλυτερο ιντερκονεκτ θα εκπλαγεις(του'χω βαλει ενα δικης μου κατασκευης και το ''σκατο'' εχει απογειωθει),για τροφοδοτικο δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει κατι.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: WDTV για μουσική..

Που βρισκει κανεις καλα τροφοδοτικα για τετοιες συσκευες?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV για μουσική..

τα φτιαχνει μονος του :105:
Επειδη δεν εχω τις γνωσεις να φτιαξω οτιδηποτε ηλεκτρονικο μηπως ξερεις να μου υποδειξεις καποιο καταστημα που να το κανει αυτο η που να πουλαει καποια καλα τροφοδοτικα?

Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV για μουσική..

Επειδη δεν εχω τις γνωσεις να φτιαξω οτιδηποτε ηλεκτρονικο μηπως ξερεις να μου υποδειξεις καποιο καταστημα που να το κανει αυτο η που να πουλαει καποια καλα τροφοδοτικα?

ειμαι ο πλεον ακαταλληλος,πολλοι ειναι αυτοι ομως που ξερουν και φανταζομαι μολις το δουν θα σου απαντησουν.

Reaction score
498
Να υποθέσω πως το καλύτερο τροφοδοτικό έχει νόημα εάν κάποιος χρησιμοποιεί το εσωτερικό του dac. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με κανένα "σοβαρό" εξωτερικό dac μέσω της οπτικής να μας πει εντυπώσεις?

Reaction score
498
Άκυρο το ερώτημα, γιατί το αξιότιμο μέλος pseiras ήρθε σήμερα με ένα εξωτερικό dac "Zulu D3", κάτι τέτοιο και το σύστημα απογειώθηκε.Σαν να ξυπνήσανε όλα.Μόνο του το WDTV δεν λέει πολλά - το δοκίμασα με το μαμά τροφοδοτικό - δεν ξέρω τί κάνει με after market..Το θέλει το dacάκι του...

Pseiras-pseiras είσαι εδώ?Τί ακριβώς ακούσαμε πουλίμ?Τί μηχάνημα ήτανε τούτο?

Reaction score
4

Ειναι απο τον μαγο της φυλης των Ζουλου και ειναι φτιαγμενο απο καρυδες και ζαχαροκαλαμο για πιο γλυκες μεσαιες και χαμηλο με ....καρυδια :114:

Ηταν το zhaolu D3 που για την τιμη του ειναι αρκετα τιμιο Dac.

Παντως για να πουμε την αληθεια μια χαρα παιζει και απο τις αναλογικες του το WD τουλαχιστον δεν ακους κατι που να σε ενοχλει. Για τα 99 που ζηταει κανει δουλειες που δεν του εχουν ζητηθει αξιοπρεπεστατα.
Απο την οπτικη του αν και "κατεβασμενο" στα 44.100 αυτο που ακουγα ειχε τον ιδιο χαρακτηρα με αυτον του δικου μου popcorn.
Εχει μια ταση να συμπιεζει ολη την σκηνη και τα οργανα προς στο κεντρο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos