wdtv+cables

Reaction score
7.089
wdtv,αριστη κατασταση,καλωδιο hdmi 1.0m clicktronic,οπτικη ινα hama 1.0m,υπαρχει συσκευασια.
Δινονται μονο ολα μαζι,τιμη 90 ευρω

(η αγγελια ειναι για λογαρισμο φιλου και ισως υπαρξει καθυστερηση σε τυχον αποριες)

Reaction score
7.089
Απάντηση: wdtv+cables

Ειναι δυνατον να ειναι το live? δηλαδη θα το ειχε παρει καμια δεκαρια μερες το πολυ και θα το εδινε -60% κατω?

Παιδια λιγη ψυχραιμια με τις αγγελιες γιατι σε λιγο θα φτασουμε στο σημειο να πουλαει καποιος κατι και να δεχεται προσφορες του τυπου "δεν εχω μια, το δινεις τσαμπα?"

Reaction score
16
Θα το εδινε ομως 90 ευρω με οπτικη ινα και αφου δεν πουληθηκε που ξερει κανεις μεχρι που θα το κατεβαζε ο καθενας?

Ευκαιριες εχουν υπαρξει υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα, και πολυ πιο εξωπραγματικες απο αυτη..

Παρακαλω να μην γινονται τετοιου ειδους επιθεσεις, τουλαχιστον οχι πριν την μελετη αναλογων θεματων..

Ευχαριστω και αποσυρω το ενδιαφερον μου..

Υ.Γ. Βλεπε υπογραφη μου

Reaction score
7.089
Απάντηση: wdtv+cables

90 ηταν με οπτικη ινα και καλωδιο hdmi,τα καλωδια μονο κανουν καινουργια 60 ευρω.
Εγω παρακαλω με τη σειρα μου να διαβαζουμε καλυτερα τις αγγελιες απο την αρχη και την οποια εξελιξη τους και μετα να κανουμε συστασεις για τα οποια σχολια γραφτουν.

Ευκαιριες σαφως υπαρχουν και καλυτερες απο αυτη αλλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε και την πραγματικοτητα επειδη ετσι θα μας αρεσε να συμβαινει.

Δεν μπορεις να αποσυρεις κατι που δεν εκδηλωσες ποτε,εσυ το live ηθελες.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef