WEISS DAC202 by avmentor

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

α, σαβρίδι κι αυτό, ε? χαχαχαχαχα, τά'λεγα, δε τά'λεγα? :137::138::137::138:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.329
Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

και το σιντι πλαυερ της simaudio και της mcintosh κλπ κλπ κλπ
και γιατι εχει οπαμπσ και οχι διακριτο οπως το medea?
Γιατί δεν είναι high end ρε! Άμα θε' high end να πα' να πά' τη Medea. Που μου θέτε και high end για πενταροδεκάραι... :114:

Reaction score
685

Γιατί δεν είναι high end ρε! Άμα θε' high end να πα' να πά' τη Medea. Που μου θέτε και high end για πενταροδεκάραι... :114:
εχει κανεις καμια ψευδαισθηση οτι εχει σχεση με το Medea?

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

εχει κανεις καμια ψευδαισθηση οτι εχει σχεση με το Medea?
Εγώ δεν είχα τέτοια ψευδαίσθηση, αλλά όταν ήρθε απέκτησα αίσθηση οτι έχει σχέση και είναι κοντά.
Υπάρχουν και τα 2 σε επίδειξη για όποιον θέλει να ακούσει και να συγκρίνει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825

ψευδαίσθηση ζητούσες, αίσθηση πήρες. τι άλλο θες πια...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825
Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

sabre sto medea...
ΙΜΗΟ (το έχω ξαναπει) το σαφρίδι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στις μέρες μας. μπράβο στην βέις που το έβαλε στο 202.

το μεντέα επίσης με σαφρίδι παίζει?

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

ΙΜΗΟ (το έχω ξαναπει) το σαφρίδι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στις μέρες μας. μπράβο στην βέις που το έβαλε στο 202.

το μεντέα επίσης με σαφρίδι παίζει?
Τι μπράβο ρε Κώστα που έβαλε ένα dac που κοστίζει 32usd ( αυτός μάλλον το παίρνει πιο κάτω ) και μετά το πουλάει 3150ευρω?

D

deleted user 10898

Guest

Τι μπράβο ρε Κώστα που έβαλε ένα dac που κοστίζει 32usd ( αυτός μάλλον το παίρνει πιο κάτω ) και μετά το πουλάει 3150ευρω?
για πες βρε αντωνη ενα dac chip που κοστιζει παραπανω?

Reaction score
140

για πες βρε αντωνη ενα dac chip που κοστιζει παραπανω?
Οκ όλα πάνω κάτω τόσο κάνουν δεν έχεις άδικο
αλλά δεν θα τους πω και μπράβο ,:101:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

έχεις παρεξηγήσει κάπχια πράγματα.

μοναχός μου να ξεκινήσω να υλοποιήσω ένα σαφρίδι, θα μου βγεί 1 χιλιάρικο και δε θα έχει πολλές από τις ευκολίες του 202.

επίσης δε θα έχει το όνομα βέις απάνω.

χαζομάρα είπες.... πάμφθηνο είναι.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

έχεις παρεξηγήσει κάπχια πράγματα.

μοναχός μου να ξεκινήσω να υλοποιήσω ένα σαφρίδι, θα μου βγεί 1 χιλιάρικο και δε θα έχει πολλές από τις ευκολίες του 202.

επίσης δε θα έχει το όνομα βέις απάνω.

χαζομάρα είπες.... πάμφθηνο είναι.
Tsar-oux-audio? Μέσα !:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825

προσωπικά πάντως, αν έλεγα να φτιάξω ένα σαφρίδι, θα έδινα τα παραπάνω για να πάρω το 202.

δυστυχώς χρειάζομαι 4 στέρεο ντακ'ς, οπότε δε μπορώ να αγοράσω 4 202'ς, μαζεύονται πολλά (12.000 ευρώ...).

οπότε, ορόρα.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

προσωπικά πάντως, αν έλεγα να φτιάξω ένα σαφρίδι, θα έδινα τα παραπάνω για να πάρω το 202.

δυστυχώς χρειάζομαι 4 στέρεο ντακ'ς, οπότε δε μπορώ να αγοράσω 4 202'ς, μαζεύονται πολλά (12.000 ευρώ...).

οπότε, ορόρα.
Όχι παραπάνω , άλλα 2 χιλιαρικα κατά δική σου ομολογία:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825

ναι, θα τα έδινα τα έξτρα 2000 για να πάρω τα καλούδια που δίνει το 202. και δίνει πολλά.

άσε που θα δουλέψει σίγουρα, ενώ το DIY μπορεί κάλλιστα να σκάσει από κάπχιο λαθάκι, οπότε το συνολικό κοστολόγιο να εκτοξευτεί.... αυτά τα σμπατ είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στο πρόγραμμα, όση πείρα κ να΄χεις.

Reaction score
5.621
Και μόνο που αποτελεί άριστο προενισχυτή με επιλογές volt προενίσχυσης, συν του ότι είναι πολύ καλός προενισχυτής ακουστικών, και όλα αυτά χειριζόμενα από το ποιοτικότατο τηλεκοντρόλ και με τη βοήθεια της οθόνης φτάνουν και περισσεύουν για τη χρηματική διαφορά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.825

Και μόνο που αποτελεί άριστο προενισχυτή με επιλογές volt προενίσχυσης, συν του ότι είναι πολύ καλός προενισχυτής ακουστικών, και όλα αυτά χειριζόμενα από το ποιοτικότατο τηλεκοντρόλ και με τη βοήθεια της οθόνης φτάνουν και περισσεύουν για τη χρηματική διαφορά.
:126:

Reaction score
685

ψευδαίσθηση ζητούσες, αίσθηση πήρες. τι άλλο θες πια...
σορρυ ρε παιδια αλλα επειδη ηξερα καποιον που ειχε αγορασει και τα δυο και μου ειπε αλλα πραγματα (ξεφορτωθηκε ηδη το ενα) απλα ειχα την εντυπωση οτι εχουν σημαντικη διαφορα...

βεβαια το μικρο DAC εχει ενα καρο αλλα καλουδια οποτε...

δε τα εχω ακουσει και το ενα διπλα στο αλλο συγκριτικα οποτε δεν εχω προσωπικη αποψη...

D

Deleted member 23222

Guest

οπότε, ορόρα.
Δεν θέλω να διαφωνήσω,τουλάχιστον για τεχνικά θέματα, αλλά τα πιστεύεις αυτά που λές?
Υπάρχουν κι άλλα dac sabre με τουλάχιστον καλύτερες προδιαγραφές και...στα μισά λεφτά και είμαι σίγουρος οτι το ξέρεις.

Reaction score
29.999

Συγνώμη κιόλας που πετάγομαι , αλλά εγω δεν τα άκουσα ολα αυτά τα χλιδάτα του 202.
Εννοώ οτι σε άμεση αντιπαράθεση , και με την ιδια ακριβώς στάθμη δεν άκουσα καμιά διαφορά απο το 202.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan