WEISS DAC202 by avmentor

Reaction score
10
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Συγνώμη κιόλας που πετάγομαι , αλλά εγω δεν τα άκουσα ολα αυτά τα χλιδάτα του 202.
Εννοώ οτι σε άμεση αντιπαράθεση , και με την ιδια ακριβώς στάθμη δεν άκουσα καμιά διαφορά απο το 202.
Aυτό είναι ευτύχημα, αν όλοι μπορούσαμε να ακούσουμε τις διαφορές θα αγοράζαμε το καλύτερο dac που υπάρχει γιατί δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε με κάτι άλλο.

Reaction score
15.548
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Συγνώμη κιόλας που πετάγομαι , αλλά εγω δεν τα άκουσα ολα αυτά τα χλιδάτα του 202.
Εννοώ οτι σε άμεση αντιπαράθεση , και με την ιδια ακριβώς στάθμη δεν άκουσα καμιά διαφορά απο το 202.
Απο ποιο δεν ακουσες διαφορα Τζονι...:118:

Μην μου πεις μονο με κανα denon γιατι θα μου φυγουν και τα ολιγα μαλλια που εχουν μεινει..:137:

Reaction score
3.980

Σε σύγκριση με ποιό?:118:

Reaction score
29.998

:112:Σε σύγκριση με τον avp , kai tο player a1ud.
Αμα δεν σου κάνουνε κωστάκη , να πας ξυρίσεις μόνος σου το κεφάλι σου.:112:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Να ρωτήσω με ποιό DAC συγκριτικά άκουσες το 202;

Reaction score
140
Ε δεν είναι και φθηνά και τα ντενον που έκανες την σύγκριση με το 202:144:

Reaction score
29.998

Oxι κάθε άλλο , αλλά εχουν και τα δυο πολύ καλά dac's .

Reaction score
10
Το ότι δεν άκουσες διαφορά εσύ στο σύστημά σου ανάμεσα σε οποιαδήποτε μηχανήματα δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχουν και διαφορές. Νομίζω είναι κατανοητό αυτό.

Reaction score
15.548

:112:Σε σύγκριση με τον avp , kai tο player a1ud.
Αμα δεν σου κάνουνε κωστάκη , να πας ξυρίσεις μόνος σου το κεφάλι σου.:112:
Μολις εχασα και τα υπολοιπα μαλλια...:112:

Ασε μας ρε Τζονι....

Ευτυχως εχουμε καλα παιδια στο site...:137:

Reaction score
150
Κατ' αρχήν να ευχαριστήσουμε τη Location Sound για το DAC και τη δοκιμή και να σημειώσω ότι οι άνθρωποι είναι ευγενέστατοι.

Η δοκιμή έγινε σε δυο διαφορετικά συστήματα και έχω να πω το εξής.

Το DAC παίζει εξαιρετικά αλλά το ίδιο κάνουν και τα Denon του Γιάννη.

Το μηχάνημα το δοκιμάσαμε και μέσω passthrough του AVP και απ'ευθείας στον τελικό.

Διαφορές δεν άκουσαμε αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι υποτιμητικό.

Αυτό ομως που θα αμφισβητήσετε είναι ότι δεν άκουσα διαφορές σε σχέση με την Asus Xonar Essence STX στα B&W 800D με τους NEMO.

Το ότι έγινε PERFECT level matching και με test tones και SPL είναι περιτό να τω πω καθώς και το ότι δεν μεσολαβούσε πάνω από μισό δευτερολεπτό μεταξύ πηγών.

Στο συστημά μου το Weiss συνδέθηκε με firewire σε Windows 7 Ultimate 64bit.

Έπαιζα με J. River Media Center (WASSAPI) κι έξοδο στην Asus και με foobar το Weiss (WASSAPI) το ίδιο τραγούδι στο ίδιο input του προ το οποίο εναλλασοταν μεταξύ balanced εισόδου (Weiss) και άναλογικής RCA (ASUS).

Με ένα κουμπί μπορούσα να αλλάζω από την ASUS στο Weiss και το ανάποδο on the fly.

ΟΠΟΤΕ θέλετε να φέρω το HTPC να δοκιμάσουμε γιατί διαφορές ΔΕΝ ακούω.

Οποτε και όπου θέλετε! Περισσότερα σύντομα.

Reaction score
140
δεν ξέρω ρε σωτηρη , καλή η asus ( την έχει ο κουνιάδος μου και την δοκίμασα και σε μένα ) αλλά δεν μπόρεσε να παλέψει το Μινέρβα ( δυστυχώς γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν κερδισμένος μόλις κατά 2900ευρω :107:)
το 202 θα το ακουσω την αλλη εβδομαδα και μαλιστα θα κανω και α/β με το μινερβα

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

δεν ξέρω ρε σταματη , καλή η asus ( την έχει ο κουνιάδος μου και την δοκίμασα και σε μένα ) αλλά δεν μπόρεσε να παλέψει το Μινέρβα ( δυστυχώς γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν κερδισμένος μόλις κατά 2900ευρω :107:)
το 202 θα το ακουσω την αλλη εβδομαδα και μαλιστα θα κανω και α/β με το μινερβα
:204::204:

Παιδες....Σωτο και Τζονι..ειστε μια χαρα μην το κουνατε..

Μαρεσει που ακουτε διαφορες σε καλωδια ρευματος....:204:

Το 202 εxει διαφορα με το minerva..

Reaction score
29.998

Εμείς δεν είπαμε ποτέ οτι ακούμε διαφορές σε καλώδια ρεύματος.Ο Argi tο είπε, μιας και τα έφερε εδω για δοκιμή.Εγω και ο σωτήρης είπαμε οτι δεν ακούσαμε καμία διαφορά.
Οσο gia to weiss 202 επίσης καμμία μα καμμία διαφορά.Οχι γιατί το υποτιμούμε αλλά γιατί αυτές οι διαφορές΄αν υπάρχουν , είναι του επιπέδου πετάει κουνούπι στην πόρτα του γείτονα και ακούω τον πτερυγισμό του.
Τα ηχεία με τα οποία έγιναν οιακροάσεις ήταν οι ΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ B&W 800D.
Αμφότερα υπεράνω πάσης κριτικής.

Reaction score
29.998

Α και μιας και το θυμήθηκα εμείς δεν συγκρίναμε minerva με 202 , αλλά 202 με denon , assus.Το αν εχει διαφορά το ενα weiss με το άλλο είναι άλλο θεμα .
Αλήθεια ποιός θέλει να κάνουμε ενα συγκριτικό με το medea και να είναι παρών?

Reaction score
15.548

Α και μιας και το θυμήθηκα εμείς δεν συγκρίναμε minerva με 202 , αλλά 202 με denon , assus.Το αν εχει διαφορά το ενα weiss με το άλλο είναι άλλο θεμα .
Αλήθεια ποιός θέλει να κάνουμε ενα συγκριτικό με το medea και να είναι παρών?
Ελα ρε Τζονι...αστο καλυτερα..:137:

Μαλλον εκει ψηλα εχει πολυ βουητο και......:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.586
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan