WEISS DAC202 by avmentor

Reaction score
685
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Α και μιας και το θυμήθηκα εμείς δεν συγκρίναμε minerva με 202 , αλλά 202 με denon , assus.Το αν εχει διαφορά το ενα weiss με το άλλο είναι άλλο θεμα .
Αλήθεια ποιός θέλει να κάνουμε ενα συγκριτικό με το medea και να είναι παρών?
εαν θες συγκριτικο με το Medea φερε το Denon σπιτι μου....

Sorry αλλα Denon η Ονκυο προενισχυτης δεν ειναι ικανος να αναδειξει σοβαρες διαφορες μεταξυ πηγων. Στη συγκεκριμενη περιπτωση προφανως δεν εφταιγαν τα ηχεια

Reaction score
1.772

Sorry αλλα Denon η Ονκυο προενισχυτης δεν ειναι ικανος να αναδειξει σοβαρες διαφορες μεταξυ πηγων. Στη συγκεκριμενη περιπτωση προφανως δεν εφταιγαν τα ηχεια
ετσι ακριβως.

με ΑV προ το περιεργο θα ηταν να ακουγατε διαφορες.

ας βαζατε τα dac και την καρτα κατευθειαν στους τελικους και

μετα να δουμε τι θα ακουγατε.

Reaction score
29.995

Κάνετε και οι δυο τραγικό λάθος.
Το 202 ΣΥΝΔΈΘΗΚΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ BALANCED ΤΟΥ AVP.
Aυτό σημαίνει καμμία επεξεργασία απο τον προ , παρά μόνο το vol και αυτό δεν μπαίνει στην πορεία του σήματος, αφού είναι διαιρέτης.
Για το τι κάνει ειδικά ο avp δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω , τα έχουνε πει άλλοι πριν απο μένα , πχ στο audioholics.Κορυφαία dac's κορυφαία επίδοση.Τώρα αν εσείς τα θεωρείτε του κιλού αυτό είναι άλλο θέμα.Το οτι είναι av prepro δεν καταλαβαίνω που σας χαλάει?
Οσο για το άλλο , ε το βάλαμε και απευθείας στον τελικό το 202 και πάλι διαφορές δεν είχε.Και μάλλιστα οχι μόνο σε εναν τελικό που είναι av ο poa , αλλά και σε 2 nemo , και πάλι δεν είχε διαφορές.
Γιατί άραγε?

Reaction score
29.995

Αν θες συγκριτικό με το medea ,φέρτο σπίτι μου γιατί εγω τα 27,5 κιλά του avp δεν μπορώ να τα κάνω βόλτες.
Αλήθεια τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ενας fully balanced κορυφαίος προ δεν μπορεί να αναδίξει τις διαφόρές σε μια πηγή?

Reaction score
29.995

ετσι ακριβως.

με ΑV προ το περιεργο θα ηταν να ακουγατε διαφορες.

ας βαζατε τα dac και την καρτα κατευθειαν στους τελικους και

μετα να δουμε τι θα ακουγατε.
Τα έγραψα και πιο πάνω, να μην επαναλαμβάνομαι.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο οποιοσδήποτε αναλογικός προ θα παίξει καλύτερα απο τον avp?
Εχεις ακούσει ποτέ σου avp στον χώρο σου με τα ηχεία σου και λες οτι δεν αποκαλύπτει διαφορές?
Εχεις υπόψην σου οτι είναι απο τους ελάχιστους audiophile trully full balanced prepro's?
Εχεις υπόψην σου οτι δουλεύει διπλό διαφορικό κύκλωμα στην είσοδο? .......................
Οποτες θες εγω εδω είμαι να κάνουμε και ενα συγκριτικό με sovereign που τόσο πολύ το θέλω............

Reaction score
15.548

Οσο για το άλλο , ε το βάλαμε και απευθείας στον τελικό το 202 και πάλι διαφορές δεν είχε.Και μάλλιστα οχι μόνο σε εναν τελικό που είναι av ο poa , αλλά και σε 2 nemo , και πάλι δεν είχε διαφορές.

Γιατί άραγε?

λογο κουφαμαρας....:143:

Γι'αυτο ποτε ο ηχος δεν θα ειναι σαν την εικονα....:112:
Ευτυχως στην εικονα τον αλλον τον κανεις και δεν μπορει να σου πει κουβεντα για το ποιο ειναι ορθον...

Reaction score
3.980

Έχει ενδιαφέρον σίγουρα το γεγονός ότι τελικά για να "ακουστεί" ένα καλό dac χρειάζονται πολλλλά σαν προυπόθεση.
Ή όχι?:108:

Reaction score
29.995

λογο κουφαμαρας....:143:

Γι'αυτο ποτε ο ηχος δεν θα ειναι σαν την εικονα....:112:
Ευτυχως στην εικονα τον αλλον τον κανεις και δεν μπορει να σου πει κουβεντα για το ποιο ειναι ορθον...

Αστο ρε κωστάκη ... αφού δεν τόχεις το ρημάδι ? .....:142:

Reaction score
29.995

Έχει ενδιαφέρον σίγουρα το γεγονός ότι τελικά για να "ακουστεί" ένα καλό dac χρειάζονται πολλλλά σαν προυπόθεση.
Ή όχι?:108:

Δλδ σαν πόσα πολλά ? :142:

Reaction score
150
Από λόγια έχω βαρεθεί! Τα παμε όποιος θέλει να κάνουμε τεστ για να δω κι εγώ τι ακούτε! Τι καλύτερο να μας δείξετε κι εμάς!

Οπότε που και πότε? Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα!

Καληνύχτα γιατί έχω και συζυγικές υποχρεώσεις!

Reaction score
29.995
Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Από λόγια έχω βαρεθεί! Τα παμε όποιος θέλει να κάνουμε τεστ για να δω κι εγώ τι ακούτε! Τι καλύτερο να μας δείξετε κι εμάς!

Το χρυσούλι μου τι ανάλαφρο που είναι ε? :137:

Reaction score
685

σε δυο βδομαδες γυρναω απο διακοπες....

ραντεβου σπιτι μου (μενω Κηφισια) και φερε οτι θες μαζι... (καλωδια, πηγες κλπ)

Reaction score
685

Τα έγραψα και πιο πάνω, να μην επαναλαμβάνομαι.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο οποιοσδήποτε αναλογικός προ θα παίξει καλύτερα απο τον avp?
Εχεις ακούσει ποτέ σου avp στον χώρο σου με τα ηχεία σου και λες οτι δεν αποκαλύπτει διαφορές?
Εχεις υπόψην σου οτι είναι απο τους ελάχιστους audiophile trully full balanced prepro's?
Εχεις υπόψην σου οτι δουλεύει διπλό διαφορικό κύκλωμα στην είσοδο? .......................
Οποτες θες εγω εδω είμαι να κάνουμε και ενα συγκριτικό με sovereign που τόσο πολύ το θέλω............

θες να συγκρινεις τον Denon με τον Sovereign σαν αναλογικους προενισχυτες? Κανενα προβλημα....

Απλα να σε ειδοποιησω οτι δεν παιζω balanced οποτε λαβε το υποψη στα συμπερασματα που θα βγαλεις....

Μονο που θα φερεις εσυ τον προ σου σπιτι μου γιατι και ο δικος μου ειναι αρκετα βαρυς και βαριεμαι να τον κουβαλαω....

Reaction score
3.980

σε δυο βδομαδες γυρναω απο διακοπες....

ραντεβου σπιτι μου (μενω Κηφισια) και φερε οτι θες μαζι... (καλωδια, πηγες κλπ)
Μπράβο φίλε, πολύ τα γουστάρω τα κίτρινα γάντια στο πάτωμα!
Περιμένουμε εντυπώσεις!!
Ωραία πράγματα...:144:

Reaction score
29.995

Ελα τώρα αφού σου είπα ... δεν μπορώ να τον κουβαλάω ... τον avp εννοώ.
Κάνε κα΄τι καλύτερο και ελα απο δω, κοντά είμαστε .Είναι πιο εύκολο.
Για μένα. Αντε θα κεράσω και γλυκό-μπύρες-αλκοολ -γυναίκες - οτι άλλο γουστάρεις.
Εκτος του avp φυσικά.
Α ξέχασα , εχω και 3 καυκάσου......:131:

Reaction score
685

Ελα τώρα αφού σου είπα ... δεν μπορώ να τον κουβαλάω ... τον avp εννοώ.
Κάνε κα΄τι καλύτερο και ελα απο δω, κοντά είμαστε .Είναι πιο εύκολο.
Για μένα. Αντε θα κεράσω και γλυκό-μπύρες-αλκοολ -γυναίκες - οτι άλλο γουστάρεις.
Εκτος του avp φυσικά.
Α ξέχασα , εχω και 3 καυκάσου......:131:
οκ ελα πρωτα σπιτι με την πηγη σου να το συγκρινουμε με το Medea και μετα θα σου ανταποδωσω την επισκεψη φερνοντας τον προενισχυτη μου στο δικο σου...

Reaction score
29.995

Μπράβο φίλε, πολύ τα γουστάρω τα κίτρινα γάντια στο πάτωμα!
Περιμένουμε εντυπώσεις!!
Ωραία πράγματα...:144:

ΑΜΑ σου ξυρίσω το μούσι εσένα θα σου πω εγω....:125:

Reaction score
29.995

οκ ελα πρωτα σπιτι με την πηγη σου να το συγκρινουμε με το Medea και μετα θα σου ανταποδωσω την επισκεψη φερνοντας τον προενισχυτη μου στο δικο σου...

Οκ sounds fair.
But with my battler.Wright?:116:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Να πω και εγώ μία γνώμη μήπως και βοηθήσει:
Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε ένα αποδεδειγμένα καλό και αναλυτικό σύστημα και δεν ακούμε εύκολα διαφορές είναι το πόσο έντονη "ἱδιοσυγκρασία" έχει κάποια συσκευή (προ, τελικός, και ιδιαίτερα τα ηχεία).
Τονίζω οτι δεν είναι κακή αυτή η συσκευή, απλά "επιβάλλει" τον ήχο της και δεν ακούμε καλά τους χαρακτήρες των συγκρινόμενων συσκευών. Κάτι σαν το θορυβώδες περιβάλλον που δεν επιτρέπει την ακρόαση σιγανών ήχων.
Επίσης έχει παρατηρηθεί οτι παίζει ρόλο και το είδος των ηχητικών διαφορών, δηλαδή μπορεί στο παραπάνω σύστημα να ακούσεις διαφορές καλωδίων και να μην ακούσεις διαφορές DAC για παράδειγμα.
Εν τέλει τυχερός όποιος διαπιστώνει οτι το μηχανημά του είναι ισάξιο με το υπό δοκιμήν, μόλις έχει γλυτώσει την παραπάνω δαπάνη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.584
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani