Weiss DAC202 @ Stereophile

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ιδιαίτερα προσόντα (κάποιος χαϊεντάς έμπορος ισχυριζόταν ότι άκουγε μέχρι τους 40 χιλιόκυκλους).
Α, ναι! :114:

Αυτή ήταν η μπούρδα του 2008 ή πιο πίσω; Δε θυμάμαι!

Να θυμήσω ότι το thread αφορά το 202..
Όσοι τρίβονται στην γκλιτσα του τσοπανη σχετικά με τους χώρους ακρόασης να ανοίξουν άλλο thread - ναι, flash, κι εσένα λέω.. :119:

Βλάσση, άσε κάτω τη Metric!
Έτσι και μάθω ότι άλλαξες μισό εκατοστό καλώδιο ή ότι έβαλες κανένα bypass πυκνωτή θα τους στείλω email να στην πάρουν πίσω! Το νου σου!! :116:

Reaction score
30.045
Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Αλήθεια , ρε βλάσση πως την γλύτωσαν οι πυκνωτές της metric? Δεν χρήζουν αλλαγής?
Κανά mundorf ίσως?:116:

Reaction score
5.635

Αληθεια εχει και καποιος αλλος τον ιδιο η παραπλησιο συνδυασμο?
Το ρωταω για να διασταυρωθουν οι αποψεις των ακουσματων μπας και καταληξουμε για τις ηχητικες ικανοτητες - ιδιαιτεροτητες του 202.
Θα υπαρχουν καποια κοινα ακουσματα εστω και απο διαφορετικα συστηματα οπου θα βοηθησουν την διαμορφωση αξιολογησης.
Μια περίοδο έπαιζα με προ/dac το 202 και τα ATC SCM40, με διάφορους τελικούς. Ο ήχος που περιγράφεις ως "σκληρός" (υπερυψηλή ανάλυση στις μεσοϋψηλές και ανυπαρξία χορταστικού χαμηλού από τα 9ιντσα) είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα ATC και όχι το 202.

Το 202 με τίποτα δεν θα το χαρακτήριζα σκληρό, αξιολογώντας τον ήχο του και από τα ακουστικά (Sennheiser HD800).

Επί του παρόντος, χρησιμοποιώ το 202 ως προ/dac προς τον OTL τελικό Atma-sphere S30 οδηγώντας τα Sonus Faber Toy Towers.

Πρόσφατα απέκτησα και το Grace m903, το οποίο έναντι του Weiss 202 υπολείπεται σε ηχητική ποιότητα αλλά κερδίζει σε εργονομία και πρακτικότητα (αναλογική είσοδος, επιλογή να ακούγονται μόνο το ακουστικά/μόνο τα ηχεία/όλα μαζί, διπλή έξοδο ακουστικών, επιλογή ξεχωριστής έντασης στα ηχεία και στα ακουστικά).

Να θυμήσω ότι το thread αφορά το 202..
Όσοι τρίβονται στην γκλιτσα του τσοπανη σχετικά με τους χώρους ακρόασης να ανοίξουν άλλο thread - ναι, flash, κι εσένα λέω.. :119:
Ίσα-ίσα, εγώ αναφέρομαι στα 202, ασχέτως χώρου ακρόασης, που προφανώς είναι ύψιστης σημασίας, αλλά δεν αφορά το παρόν νήμα.

Εξάλλου στις αξιολογήσεις που κάνω χρησιμοποιώ διαφορετικά συστήματα σε διαφορετικούς χώρους, συν τα ακουστικά, που δίνουν μια πρόσθετη επιβεβαίωση.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

...Χαίρομαι την γυναίκα μου Αννα , που δεν λέει σχδόν τίποτα , πέρα απο το (γνωστό) αυτά εδω πρέπει να είναι ? Εννοώντας τους Αυλούς φυσικά.
Και η απάντηση ήταν ΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. PERIOD.
Ούτε γελάκια ούτε μαλακίτσες. Τελείωσε. Εδω μπήκαν , επειδή εδω πρέπει και τελειώνει το έργο.
Τα μα μου , να πάνε αλλού.
...
Αϊ ντισπχιούτ! Αϊ ντον μπηλήβ γιου!!! :114:

Reaction score
2.420

Ε καλά, με τα ATC τί ήθελες δηλαδή... Μόνιτορ είναι, εντελώς κλινικά, άψυχα, ψυχρά, μπρρρρρρρρ... :105:

Λοιπόν, για να παραμείνουμε στο θέμα, εγώ θέλω να ακούσω το 202 με λαμπάτα ενισχυτικά -single ended και χωρίς ανάδραση, όχι λαλακίες- και ντουντούκες, να δω τί χροιές έχει...
Και εγώ θα ήθελα να ακούσω το 202 με τα ενισχυτικά μου Cary 805 ΑE single ended χωρίς ανάδραση, κόντρα με το 20ετιας Dac Metronome C20 24bit / 192khz ,να δούμε πόσο έχουν εξελιχθεί τα ψηφιακά σήμερα ,γιατί σε μια σύγκριση προ 6μήνου με ένα cdplayer της Avon με κόστος 3000€ ,το Avon έτρεχε να κρυφτεί Η αμεσότητα ,η άρθρωση ,ο έλεγχος στα χαμηλά ,η μεσαία του περιοχή δεν είχε καμμία σχέση με το σύνχρονο Avon.

Reaction score
30.045

Σκίζω χασέδες λέμεεεεε , ομορφάντρα μου , θα βάλω και σως να γλυστράει....

Reaction score
30.045

Θα κανονίσω μέτρηση χώρου με τον χατζηστάμου.
Ερεεε γέλιο που εχει να παίσειιιι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@