Western Digital HD TV unofficial versions

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Αμα διναμε 150 παραπανω θα ειχαμε το Popcourn και δε θα μιλουσαμε τωρα.
Tα επιπλέον ευρώ τα 'σκασα για να πάρω τον 1Tb Εlement της εν λόγω εταιρείας.:101:
Ευχαρίστως θα έδινα τα παραπάνω χρήματα ΑΝ το ήξερα.

Reaction score
0
Re: Western Digital TVHD unofficial versions

Υπάρχει κάποιος που να έχει τεστάρει τις προσφερόμενες δυνατότητες που δίνουν τα unofficial firmwares ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TVHD unofficial versions

Υπάρχει κάποιος που να έχει τεστάρει τις προσφερόμενες δυνατότητες που δίνουν τα unofficial firmwares ?
Παρόν...εγώ ήθελα να πω.

Τελειώνω ενα μικρό τεστ με καποιες απο αυτες και θα επανερθω.

Δυστυχως δε μου εχει ερθει ακομα το wireless usb και ώς εκ τουτου θα εχω μονο ενσύρματο δικτυο τεσταρισμενο.

Αν προλάβω μεσα στο Σ/Κ θα το ανεβασω ... αλλιως το αλλο Σ/Κ

Παντως για να μη σας κραταω και σε αγωνία εχω καταληξει στο παρακατω .

Code:
http://rapidshare.com/files/235994304/BillyVan_mod_final_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.3.2.zip
μεσα εχω και ενα μικρο readme.

θα προσπαθησω να γραψω αυριο η την Κυριακή περισσοτερα.

Reaction score
0

Kαι εγώ θα έλεγα...συνεπικουρώ τον BillyVan. εχω τον τομέα Νότιας Ελλάδας.
Προς το παρόν αυτός έχει τα connais.:102:

Σοβαρά τώρα και εγώ την 05.03.02 τρέχω, λόγω εμφάνισης κυρίως.
Το πρόβλημα με τους υπότιτλους παραμένει μιας και η εν λόγω ειναι βασισμένη στην 1.02.07 της WD.

Το υπο εξέταση θέμα ειναι αν τα καλούδια της WDLxTV 0532 μπορούνε να δουλέψουν με την 1.01.02.
Πιστεύω πως οχι. Ο BillyVan ειναι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει επ' αυτού.......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TVHD unofficial versions

Code:
http://rapidshare.com/files/235994304/BillyVan_mod_final_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.3.2.zip
μεσα εχω και ενα μικρο readme.
Μόλις διάβασα το readme σου. Θα το τσαεκάρω το ΣΑΚΥ και θα τα πούμε την Κυ το απόγευμα, online!

Reaction score
0

Πρώτες εντυπώσεις απο τη vers που έδωσε ο BillyVan........AΡΙΣΤΕΣ.
Στο θέμα της αισθητικής ειδικά...παρασσάγγας απέχει απο τα "μπλέ" της WD.

Υ.Γ. Mακάρι να 'ξερα πως στέλνουν φωτό να σας έστελνα. Αλλά τι να σου κάνει ενα ....15χρονο, πόσα να ξέρει;

Reaction score
0

Για όσοι/ες κάνουν συλλογή των έργων -και τελικά ειναι πολλοί αυτοί- και θέλουν να ειναι η συλλογή τους όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένη αλλά κυρίως ....αισθητικα άρτια, η version αυτή, αφήνει τις original vers μίλια πίσω!
Αρκεί να σας πώ το εξής: Τις φωτό (poster) που συνοδεύουν το εκάστοτε έργο, στη συγκεκριμένη vers.........stretchάρονται!!!!! ώστε να καλύψουν το πλαίσιο το οποίο τις φιλοξενεί. Ουτε "κόψε" ουτε "ράψε" όπως κάναμε ως τώρα. Την πρώτη .jpg που "συναντά", την κάνει εξώφυλλο και μάλιστα ξακρισμένο. Απορώ πως δεν της "έκοψε" της WD να το κάνει στις δικές της, official εκδόσεις!?
Οχι πως δεν έχει άλλες ...."ομορφιές" η εν λόγω. Και ελαττώματα έχει. Θα τα βρούμε και θα τα λέμε σιγά-σιγά. Παρακάτω όμως........

Reaction score
0

Πρώτες εντυπώσεις απο τη vers που έδωσε ο BillyVan........AΡΙΣΤΕΣ.
Στο θέμα της αισθητικής ειδικά...παρασσάγγας απέχει απο τα "μπλέ" της WD.

Υ.Γ. Mακάρι να 'ξερα πως στέλνουν φωτό να σας έστελνα. Αλλά τι να σου κάνει ενα ....15χρονο, πόσα να ξέρει;
Ερώτηση: την vers που έδωσε ο BillyVan την έβαλες πάνω στην 1.01.02 ή στην 07 ?

Reaction score
0

H BillyVan vers ειναι στηριγμένη στη WDLxTV 5.03.02 η οποία με τη σειρά της ειναι βασισμένη πάνω στη .07.
ΔΕΝ τη βγάζω απο το WD μου. Eιμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος απο την ...απόδοσή της.

Reaction score
0

....H BillyVan vers ειναι στηριγμένη στη WDLxTV 5.03.02 η οποία με τη σειρά της ειναι βασισμένη πάνω στη .07.
ΔΕΝ τη βγάζω απο το WD μου. Eιμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος απο την ...απόδοσή της.

μπορεις να την ανεβασεις να τη δοκιμασουμε και μεις?

Reaction score
0
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66794

Καλησπέρα παιδιά,

Είπα να γράψω καί εγώ μιας και έχω ασχοληθεί καιρό με το μηχανάκι αλλά δεν είχα ποτέ γράψει.
Εγκατέστησα κατά καιρούς διάφορα Firmwares και κατέληξα στο WDXLTV 0.5.3.2 που μαζί με ένα Belkin USB to Ethernet το έβαλα στο δίκτυο του σπιτιού μου. Εϊναι φοβερές οι δυνατότητες που σου δίνει με την προσθήκη των extra πακέτων (opt.bin) αλλά και addons του στυλ webserver, weatherpanel, rss feeds (τα οποία χθες κατάφερα επιτυχώς να τα εγκαταστήσω).
Είμαι σε επικοινωνία ήδη με τον developer του weatherpanel/rss feeds application μιας και είχα πρόβλημα απεικόνισης των ελληνικών rss feeds (δοκίμασα το in.gr) και ψάχνοντας το παλικάρι έκανε τροποποιήσεις και το έφτιαξε, οπότε σύντομα θα δώσει το νέο application με full υποστήρικη και ελληνικών feeds! Ο καιρός δουλεύει ήδη άψογα και γενικά απο streaming ταινιών, mp3 και Photos μέσω δικτύου είμαι μια χαρά! (Μέσω NFS server - SFU σε Windows Home Server)

Yep ακόμα υπάρχει το θέμα (μέχρι να διορθωθεί το θέμα του flashing των υποτίτλων από την 1.0.2 και μετά αλλά δεν με απασχολεί καθόλου γιατί μέχρι τότε... "AVIAddXSubs" και μετατροπή των .srt σε .sub/.idx και καθάρισα... Σιγά τον χρόνο των 10 δευτερολέπτων για την μετατροπή :)

Το Egreat μια χαρά μου φαίνεται... αλλά τι να λέει... Εμείς WD TV αγοράσαμε και απολαμβάνουμε!

Υ.Γ. Παραθέτω και ένα Screenshot από το δικό μου WDTV με το weatherpanel/rss feeds application να τρέχει (Sorry για το κομμένο feed... το πέτυχα στο τέλος - lol). Screenshot μέσω του Screendumb πακέτου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα παιδιά,

Είπα να γράψω καί εγώ μιας και έχω ασχοληθεί καιρό με το μηχανάκι αλλά δεν είχα ποτέ γράψει.
Εγκατέστησα κατά καιρούς διάφορα Firmwares και κατέληξα στο WDXLTV 0.5.3.2 που μαζί με ένα Belkin USB to Ethernet το έβαλα στο δίκτυο του σπιτιού μου. Εϊναι φοβερές οι δυνατότητες που σου δίνει με την προσθήκη των extra πακέτων (opt.bin) αλλά και addons του στυλ webserver, weatherpanel, rss feeds (τα οποία χθες κατάφερα επιτυχώς να τα εγκαταστήσω).
Είμαι σε επικοινωνία ήδη με τον developer του weatherpanel/rss feeds application μιας και είχα πρόβλημα απεικόνισης των ελληνικών rss feeds (δοκίμασα το in.gr) και ψάχνοντας το παλικάρι έκανε τροποποιήσεις και το έφτιαξε, οπότε σύντομα θα δώσει το νέο application με full υποστήρικη και ελληνικών feeds! Ο καιρός δουλεύει ήδη άψογα και γενικά απο streaming ταινιών, mp3 και Photos μέσω δικτύου είμαι μια χαρά! (Μέσω NFS server - SFU σε Windows Home Server)

Yep ακόμα υπάρχει το θέμα (μέχρι να διορθωθεί το θέμα του flashing των υποτίτλων από την 1.0.2 και μετά αλλά δεν με απασχολεί καθόλου γιατί μέχρι τότε... "AVIAddXSubs" και μετατροπή των .srt σε .sub/.idx και καθάρισα... Σιγά τον χρόνο των 10 δευτερολέπτων για την μετατροπή :)

Το Egreat μια χαρά μου φαίνεται... αλλά τι να λέει... Εμείς WD TV αγοράσαμε και απολαμβάνουμε!

Υ.Γ. Παραθέτω και ένα Screenshot από το δικό μου WDTV με το weatherpanel/rss feeds application να τρέχει (Sorry για το κομμένο feed... το πέτυχα στο τέλος - lol). Screenshot μέσω του Screendumb πακέτου.
Μόλις κατέβασα την WDLXTV Version 0.5.3.2 διάβασα το readme και είδα οτι αλλάζει πολλά πράγματα.Επίσης μέσα στο zip έχει παραπάνω απο 2 αρχεία.

Ηθελα να ρωτήσω αν γίνονται μόνιμες αλλαγές στο μηχάνημα.
Σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω σε ένα οποιοδήποτε παλιό firmware με τη γνωστή διαδικασία θα είναι όλα όπως πρίν;;;;;

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

@viardon
Μόλις κατέβασα την WDLXTV Version 0.5.3.2 διάβασα το readme και είδα οτι αλλάζει πολλά πράγματα.Επίσης μέσα στο zip έχει παραπάνω απο 2 αρχεία.
Τα αρχεία που έχει, χρησιμοποιούνται στο usb-stick/σκληρός ούτως ώστε να σετάρεις την υποστήριξη του USB-->Ethernet καθώς και τα NFS/CIFS/Samba mounts (Δεν θα μπορούσες να μπείς με telnet στο μηχάνημα για να κάνεις τις μόνιμες αλλαγές στα net.mounts και config εάν δεν μπορούσες να σετάρεις το δίκτυο πρώτα!). Άσε που προσωπικά - Δεν με χαλάει να τα έχω εκέι τα configs αντί να πειράζω τις ρυθμίσεις στο /etc. Άλλωστε ενα USB stick/σκληρό, θα πρέπει να τον έχεις μόνιμα πάνω εφόσον θέλεις καί extra εφαρμογές.
net.mounts και net.config είναι για ρυθμίσεις δικτύου και shares (επίσης μεγέθους thumbnails κλπ) και το S00custom-options είναι για custom εντολές που θέλεις να πραγματοποιούνται κατά την εκκίνηση/restart του WD TV.

Σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω σε ένα οποιοδήποτε παλιό firmware με τη γνωστή διαδικασία θα είναι όλα όπως πρίν;;;;;
Σαφέστατα! Οποιαδήποτε στιγμή γυρίζεις σε οποιαδήποτε έκδοση firmware θέλεις (αρκεί να πειράξεις το αρχείο .ver με editor σε version μεγαλύτερης έκδοσης από αυτήν που χρησιμοποιείς ούτως ώστε να αναγνωρίσει το WD TV ότι υπάρχει update - Don't worry δεν θα σου χαλάσει το versioning. Μετά το update, το version θα είναι το σωστό).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Mείνε ήσυχος. Όσες φορες κι αν το άλλαξα, δεν μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Reaction score
1

Έβαλα να δοκιμάσω αυτήν την εκδοση.

Έβαλα σε ένα USB STICK

1)το αρχείο wdtv.bin

2)το αρχείο wdtv.ver (όπως είναι αφού είχα τη έκδοση του WDTV_FW_1_01_02_rezmus)

και

3) το αρχείο osdModv021.app.bin

Έκανα την αναβάθμιση!!!

Ερώτηση: Με το αρχείο osdModv021.app.bin, τί κάνω;

Πώς το "τρέχω";

Γιατί διάβασα στο readme file......

.............................. twra ti kanoyme

pairname sto usb stick to wdtv.bin ka8ws episis kai to wdtv.ver , afinoyme mesa kai to osdModv021.app.bin poy einai to neo periballon..............

Πήρε αυτόματα το νέο περιβάλλον ή πρέπει να κάνω κάτι;

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Προς mfilos

Θα σου πρότεινα να δημοσιεύσεις ένα σύντομο Tutorial (στην ελληνική γλώσσα) σχετικά με το εν λόγω firmware, για την ενημέρωση των χρηστών.

Ευχαριστώ.

Reaction score
1

Έβαλα να δοκιμάσω αυτήν την εκδοση.

Έβαλα σε ένα USB STICK

1)το αρχείο wdtv.bin

2)το αρχείο wdtv.ver (όπως είναι αφού είχα τη έκδοση του WDTV_FW_1_01_02_rezmus)

και

3) το αρχείο osdModv021.app.bin

Έκανα την αναβάθμιση!!!

Ερώτηση: Με το αρχείο osdModv021.app.bin, τί κάνω;

Πώς το "τρέχω";

Γιατί διάβασα στο readme file......

.............................. twra ti kanoyme

pairname sto usb stick to wdtv.bin ka8ws episis kai to wdtv.ver , afinoyme mesa kai to osdModv021.app.bin poy einai to neo periballon..............

Πήρε αυτόματα το νέο περιβάλλον ή πρέπει να κάνω κάτι;
Ρωτάω διότι μετά από αυτό το update ΔΕΝ "βλέπω" αυτό το περιβάλλον!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster