Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
140
Re: Western Digital TV HD2

Εξωτερικούς srt έβαλα. Αλλά το αρχείο που έπαιξα ήταν m2ts 30gb...
Sorry για να καταλάβω γιατί με μπέρδεψες
Το αρχείο ήταν bluray iso που έγινε ριπ από δισκάκι και εσύ είχες και εξωτερικούς υπότιτλους και όλα αυτά έπαιξαν?

Reaction score
0

Διάβασα προσεκτικά ΟΛΟ το thread και, δυστυχώς, η απορία μου δεν λύθηκε.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του WD TV Live

Λέει καθαρά : - An audio receiver is required for multi-channel surround sound digital output.

Τελικά κάνει DTS Downmix ή όχι? Μπορεί κάποιος να το καρατσεκάρει?

Reaction score
1

Θέλει audio receiver για multi-channel surround ...

Αυτό που γράφεις είναι το αντίθετο ακριβώς με το Downmix. Γιατί σε προβληματίζει?

ΥΓ. Αυτό που είπα για τους υπότιτλους το έλυσα, μια χαζή επιλογή στα settings ήταν. Μια χαρά και οι ελληνικοί υπότιτλοι! Και ρυθμίζεται και το size που ρώτησαν κάποιοι.

Reaction score
0

Με προβλημάτισε γιατι δεν γράφει πουθενα ότι κάνει DTS downmix και φαντάστηκα ότι με τον χαμό που είχε γίνει με την απουσία του παρπάνω στο πρώτο WD TV HD θα το γράφανε με neon lights να αναβοσβήνουν και συναγερμούς να χτυπάνε.....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Θέλει audio receiver για multi-channel surround ...

Αυτό που γράφεις είναι το αντίθετο ακριβώς με το Downmix. Γιατί σε προβληματίζει?

ΥΓ. Αυτό που είπα για τους υπότιτλους το έλυσα, μια χαζή επιλογή στα settings ήταν. Μια χαρά και οι ελληνικοί υπότιτλοι! Και ρυθμίζεται και το size που ρώτησαν κάποιοι.
καλησπερα και απο μενα .επειδη δεν εχω ουτε το προηγουμενο μοντελο θελω να ρωτησω σχετικα με τους υποτιτλους αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας???
μπορεις να επιλεξεις και ποια γραμματοσειρα θελεις εσυ ????
επισης κατι αλλο αν του βαλω πανω ενα WD 1TB θα τον διαβασει γρηγορα η θα κανει κανα τεταρτο???
επισης κατι αλλο που λεγανε καποιοι για το προηγουμενο μοντελο ο εξωτερικος σκληρος κλεινει μονος του η πρεπει να τον κλεισουμε απο το on/off?/?
αν θελετ μου απαντατε σε αυτα τα λιγα.ευχαριστω πολυ.....

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ελπίζω τα παρακάτω να φανουν χρήσιμα σε νεότερους κατόχους

"Did you know? Quick WD TV tips

10 minute skip
Press Fast Forward/Reverse on the remote then Next/Prev to skip forwards or backwards 10 minutes at a time.

Play multiple files in a row
Instead of pressing the Enter button while a file is selected, you can press the Play button to play all of the files in the current folder sequentially, beginning with the currently selected file.

Use multiple external subtitles with the same video
If you have a file named video.avi, you can add subtitle files named video.srt to view subtitles. However, if you have multiple subtitle files, you can still use them: If you had an English subtitle file and a Spanish subtitle file, you could name them video.en.srt and video.es.srt and they would both be available during playback of the video. This also works for other subtitle formats, such as SMI, SSA, SUB, or IDX.

Info bar toggle
You can quickly toggle the info bar on and off during video playback by pressing Enter on the remote.

How to use MKV chapters
During video playback, if an MKV being played has chapters, press the Option button and select the rightmost icon (the one that has a bunch of litle squares) in the options menu. You can then choose a chapter to play.

Page up/page down in file browsing
While browsing through files, press Next or Prev on the remote to page up/page down.

Subtitle sync adjustment
During video playback, press the left or right arrow keys on the remote to adjust subtitle synchronization by 100 ms at a time.

Thumbnails
If a folder contains an image named “folder.jpg”, that image will be used as the folder’s thumbnail.

If a jpg file is given the same filename as a media file, it will be used as the thumbnail for that file. For example, an image named “video.jpg” would be used as the thumbnail for a file named “video.avi”.

Hope these tips help!"

Πηγή: http://www.wdtvlive.com

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

καλησπερα και απο μενα .επειδη δεν εχω ουτε το προηγουμενο μοντελο θελω να ρωτησω σχετικα με τους υποτιτλους αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας???
μπορεις να επιλεξεις και ποια γραμματοσειρα θελεις εσυ ????
επισης κατι αλλο αν του βαλω πανω ενα WD 1TB θα τον διαβασει γρηγορα η θα κανει κανα τεταρτο???
επισης κατι αλλο που λεγανε καποιοι για το προηγουμενο μοντελο ο εξωτερικος σκληρος κλεινει μονος του η πρεπει να τον κλεισουμε απο το on/off?/?
αν θελετ μου απαντατε σε αυτα τα λιγα.ευχαριστω πολυ.....
Λοιπόν.
Και εγώ τώρα του έχω έναν δίσκο 1tb πάνω. Πετάει, σαν να είναι στον υπολογιστή σχεδόν.
Δεύτερον. Αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και την κωδικοποίηση (Ελληνικά, Τουρκικά, Κινέζικα, κτλ). Font δεν αλλάζεις, αλλάζεις όμως το πόσο μαύρο θα έχουν τα γράμματα γύρω γύρω για να μην μπλέκονται όταν έχει πολύ άσπρο φόντο.

Ο εξωτερικός από όσο είδα, κλείνει μαζί με το WDTV. Επίσης το κλείσιμο και το άνοιγμα του WDTV είναι πολύ γρήγορο. Μερικά δευτερόλεπτα.

Ερωτήσεις και απο μένα τώρα.

- 8bit ή 12bit HDMI deep colour? Έχει διαφορά? Όταν το βάζω στα 12bit, μέσω του ενισχυτή, για 2-3 δευτερόλεπτα βγάζει κάτι σαν χιόνια αλλά μετά συνέρχεται πάλι.
- Όταν και αν παίζω μέσω του ενισχυτή σε σύνδεση HDMI γράφει στον ενισχυτη signal info PCM 48Κ. ακόμα και αν του στέλνω HD-flac υλικό. Είναι σωστό αυτό, ή μήπως κάνεi downsampling. Μήπως μέσω οπτικής είναι καλύτερα?
- Sound output digital - analog. Έχει νόημα αυτή η επιλογή όταν έχεις σύνδεση HDMI? Δεν καταλαβαίνω. Τι νόημα έχει...

Κατα τα άλλα δεν έχω βρεί κάτι μέχρι στιγμής να το κολάει και να το ζορίζει. Ίσως το ψάξιμο της μουσικής είναι λίγο κουραστικό αν έχεις 100άδες καλλιτέχνες και έχεις συνηθίσει με PC, επίσης ξέρεις γράφει πχ In the Woods-IN THE WOODS τσουπ 2 ξεχωριστούς καλλιτέχνες και καλά αν το ψάχνεις με καλλιτέχνη, γενικά δεν είναι και το πιοοοοο βολικό. Αυτά βέβαια που λέω είναι πταίσματα και στην ουσία το συγκρίνω με PC. Όπως είπα τα βίντεο τα παίζει όλα ΤΕΛΕΙΑ.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Λοιπόν.
Και εγώ τώρα του έχω έναν δίσκο 1tb πάνω. Πετάει, σαν να είναι στον υπολογιστή σχεδόν.
Δεύτερον. Αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και την κωδικοποίηση (Ελληνικά, Τουρκικά, Κινέζικα, κτλ). Font δεν αλλάζεις, αλλάζεις όμως το πόσο μαύρο θα έχουν τα γράμματα γύρω γύρω για να μην μπλέκονται όταν έχει πολύ άσπρο φόντο.

Ο εξωτερικός από όσο είδα, κλείνει μαζί με το WDTV. Επίσης το κλείσιμο και το άνοιγμα του WDTV είναι πολύ γρήγορο. Μερικά δευτερόλεπτα.

Ερωτήσεις και απο μένα τώρα.

- 8bit ή 12bit HDMI deep colour? Έχει διαφορά? Όταν το βάζω στα 12bit, μέσω του ενισχυτή, για 2-3 δευτερόλεπτα βγάζει κάτι σαν χιόνια αλλά μετά συνέρχεται πάλι.
- Όταν και αν παίζω μέσω του ενισχυτή σε σύνδεση HDMI γράφει στον ενισχυτη signal info PCM 48Κ. ακόμα και αν του στέλνω HD-flac υλικό. Είναι σωστό αυτό, ή μήπως κάνεi downsampling. Μήπως μέσω οπτικής είναι καλύτερα?
- Sound output digital - analog. Έχει νόημα αυτή η επιλογή όταν έχεις σύνδεση HDMI? Δεν καταλαβαίνω. Τι νόημα έχει...

Κατα τα άλλα δεν έχω βρεί κάτι μέχρι στιγμής να το κολάει και να το ζορίζει. Ίσως το ψάξιμο της μουσικής είναι λίγο κουραστικό αν έχεις 100άδες καλλιτέχνες και έχεις συνηθίσει με PC, επίσης ξέρεις γράφει πχ In the Woods-IN THE WOODS τσουπ 2 ξεχωριστούς καλλιτέχνες και καλά αν το ψάχνεις με καλλιτέχνη, γενικά δεν είναι και το πιοοοοο βολικό. Αυτά βέβαια που λέω είναι πταίσματα και στην ουσία το συγκρίνω με PC. Όπως είπα τα βίντεο τα παίζει όλα ΤΕΛΕΙΑ.
Εγώ πάλι όταν βάζω 12bit μερικές φορές όταν είμαι στο μενού φαίνεται σαν να ανοιγοκλείνει η τηλεόραση μου όταν το εχω στα 8bit δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?

Και γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρίσκουμε κατά καιρούς νέα custom firmware σαν αυτό του b-rad για το εν λόγω μοντέλο.

Reaction score
0

YCbCr is the digital counterpart to analog YPbPr component video. (YCbCr converted to analog is YPbPr). Digital RGB converted to analog is usually referred to as VGA.

SD and HD DVDs are encoded in 8bit YCbCr 4:2:0. After/during decoding it's upsampled to YCbCr 4:2:2. If RGB output is required the YCbCr is upsampled again to 4:4:4 (sometimes done only once 4:2:0 -> 4:4:4) and a standard and simple transform converts to RGB 4:4:4. If done properly, you'll never notice the difference between the two. The advantage of YCbCr 4:2:2 is that it can be sent as 10bit (or 12bit) video via HDMI (all versions). RGB 4:4:4 is restricted to 8bit (except for the new deep color formats). However, if your display takes 8bit video and then upsamples to 10bit or higher for display, you may only need 8bit video. RGB is also the only format used with DVI (with a few exceptions).

Source : avsforum from the avsforum moderator.

Οι δυνατότητες κάθε συσκευής αναπαραγωγής και ο συνδυασμός η μιας με την άλλη δημιουργούν ενίοτε αυτά τα μικροπροβλήματα. Π.Χ. για τα BD/HDDVD κατά κόρον χρησιμοποιείται το YCbCr στα 10-12 bit. Η Sony όμως επιμένει στο RGB . Αντε να βρεις άκρη......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Προφανώς στα μουσικά αρχεία άφησαν τις παλιές δυνατότητες. Ετσι έκανε και το προηγούμενο. Downsampling.
Τα πολυκάναλα WAV όμως πρέπει να τα παιζει μια χαρά.

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εν ολίγης γιατί μου ανοιγοκλείνει την τηλεόραση ακόμα και όταν είμαι στο μενού αν εχω διαλέξει τα 12bit και στα 8bit μου δουλεύει μια χαρά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εν ολίγης γιατί μου ανοιγοκλείνει την τηλεόραση ακόμα και όταν είμαι στο μενού αν εχω διαλέξει τα 12bit και στα 8bit μου δουλεύει μια χαρά.
Χρησιμοποιείς YCbCr στα 8 bit και στα 12 ? ή RGB 8 ? RGB στα 12 δεν πάει. YCbCr στα 12 πάει αλλά το κάνει upsampling προφανώς. Εχει YCbCr στα 10bit ? Εάν ναι δοκίμασέ το εκεί . Πιθανώς να διορθωθεί τελείως.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Εγώ πάλι όταν βάζω 12bit μερικές φορές όταν είμαι στο μενού φαίνεται σαν να ανοιγοκλείνει η τηλεόραση μου όταν το εχω στα 8bit δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?

Περα το ανοιγοκλεισιμο , εχεις παρατηρησει φιλε μου ( η καποιος αλλος κατοχος ) διαφορα στην ποιοτητα εικονα μεταξυ των 8 και 12 bit ? Kαι αν ναι , με τι αρχεια η με τι ειδους προυποθεσεις ?

:121:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Περα το ανοιγοκλεισιμο , εχεις παρατηρησει φιλε μου ( η καποιος αλλος κατοχος ) διαφορα στην ποιοτητα εικονα μεταξυ των 8 και 12 bit ? Kαι αν ναι , με τι αρχεια η με τι ειδους προυποθεσεις ?

:121:
Καμία απολύτως... (εκτός αν με γελούν τα μάτια μου :142: )

Reaction score
7

Εγώ πάντως βρήκα επιτέλους την υγειά μου με το Live! Παίζει τα πάντα όλα βίντεο που με ενδιαφέρουν απροβλημάτιστα και χαλαρά! Απόλαυση. Λίγο πιο κάτω οι υπότιτλοι και θα είμαι τέλεια προσωπικά...

Reaction score
2

Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος κάτοχος του καινούργιου μοντέλου να τσεκάρει την ταινία "Tranformers (2007) 1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR " αν παίζει καλά χωρίς pixel; Format Profile: [email protected]
ReFrames: 12 frames

Αυτό κι αν θα είναι τεστ για τις δυνατότητές του.

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος κάτοχος του καινούργιου μοντέλου να τσεκάρει την ταινία "Tranformers (2007) 1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR " αν παίζει καλά χωρίς pixel; Format Profile: [email protected]
ReFrames: 12 frames

Αυτό κι αν θα είναι τεστ για τις δυνατότητές του.
ή το Wiki !!
To ίδιο είναι ! Είχα προσπαθήσει να το δω στο παλιό WDTV και αναγκάστηκα να το κάνω re-encode σε vob για να το δω. Δεν το έπαιζε το προηγούμενο...

JL_

Reaction score
19

ή το Wiki !!
To ίδιο είναι ! Είχα προσπαθήσει να το δω στο παλιό WDTV και αναγκάστηκα να το κάνω re-encode σε vob για να το δω. Δεν το έπαιζε το προηγούμενο...
Περίεργο... Με την 1.03.01 το wiki παίζει στο παλιό...:203:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος