Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
Sorry για να καταλάβω γιατί με μπέρδεψεςΕξωτερικούς srt έβαλα. Αλλά το αρχείο που έπαιξα ήταν m2ts 30gb...
καλησπερα και απο μενα .επειδη δεν εχω ουτε το προηγουμενο μοντελο θελω να ρωτησω σχετικα με τους υποτιτλους αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας???Θέλει audio receiver για multi-channel surround ...
Αυτό που γράφεις είναι το αντίθετο ακριβώς με το Downmix. Γιατί σε προβληματίζει?
ΥΓ. Αυτό που είπα για τους υπότιτλους το έλυσα, μια χαζή επιλογή στα settings ήταν. Μια χαρά και οι ελληνικοί υπότιτλοι! Και ρυθμίζεται και το size που ρώτησαν κάποιοι.
Λοιπόν.καλησπερα και απο μενα .επειδη δεν εχω ουτε το προηγουμενο μοντελο θελω να ρωτησω σχετικα με τους υποτιτλους αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας???
μπορεις να επιλεξεις και ποια γραμματοσειρα θελεις εσυ ????
επισης κατι αλλο αν του βαλω πανω ενα WD 1TB θα τον διαβασει γρηγορα η θα κανει κανα τεταρτο???
επισης κατι αλλο που λεγανε καποιοι για το προηγουμενο μοντελο ο εξωτερικος σκληρος κλεινει μονος του η πρεπει να τον κλεισουμε απο το on/off?/?
αν θελετ μου απαντατε σε αυτα τα λιγα.ευχαριστω πολυ.....
Εγώ πάλι όταν βάζω 12bit μερικές φορές όταν είμαι στο μενού φαίνεται σαν να ανοιγοκλείνει η τηλεόραση μου όταν το εχω στα 8bit δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?Λοιπόν.
Και εγώ τώρα του έχω έναν δίσκο 1tb πάνω. Πετάει, σαν να είναι στον υπολογιστή σχεδόν.
Δεύτερον. Αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και την κωδικοποίηση (Ελληνικά, Τουρκικά, Κινέζικα, κτλ). Font δεν αλλάζεις, αλλάζεις όμως το πόσο μαύρο θα έχουν τα γράμματα γύρω γύρω για να μην μπλέκονται όταν έχει πολύ άσπρο φόντο.
Ο εξωτερικός από όσο είδα, κλείνει μαζί με το WDTV. Επίσης το κλείσιμο και το άνοιγμα του WDTV είναι πολύ γρήγορο. Μερικά δευτερόλεπτα.
Ερωτήσεις και απο μένα τώρα.
- 8bit ή 12bit HDMI deep colour? Έχει διαφορά? Όταν το βάζω στα 12bit, μέσω του ενισχυτή, για 2-3 δευτερόλεπτα βγάζει κάτι σαν χιόνια αλλά μετά συνέρχεται πάλι.
- Όταν και αν παίζω μέσω του ενισχυτή σε σύνδεση HDMI γράφει στον ενισχυτη signal info PCM 48Κ. ακόμα και αν του στέλνω HD-flac υλικό. Είναι σωστό αυτό, ή μήπως κάνεi downsampling. Μήπως μέσω οπτικής είναι καλύτερα?
- Sound output digital - analog. Έχει νόημα αυτή η επιλογή όταν έχεις σύνδεση HDMI? Δεν καταλαβαίνω. Τι νόημα έχει...
Κατα τα άλλα δεν έχω βρεί κάτι μέχρι στιγμής να το κολάει και να το ζορίζει. Ίσως το ψάξιμο της μουσικής είναι λίγο κουραστικό αν έχεις 100άδες καλλιτέχνες και έχεις συνηθίσει με PC, επίσης ξέρεις γράφει πχ In the Woods-IN THE WOODS τσουπ 2 ξεχωριστούς καλλιτέχνες και καλά αν το ψάχνεις με καλλιτέχνη, γενικά δεν είναι και το πιοοοοο βολικό. Αυτά βέβαια που λέω είναι πταίσματα και στην ουσία το συγκρίνω με PC. Όπως είπα τα βίντεο τα παίζει όλα ΤΕΛΕΙΑ.
Προφανώς στα μουσικά αρχεία άφησαν τις παλιές δυνατότητες. Ετσι έκανε και το προηγούμενο. Downsampling.- Όταν και αν παίζω μέσω του ενισχυτή σε σύνδεση HDMI γράφει στον ενισχυτη signal info PCM 48Κ. ακόμα και αν του στέλνω HD-flac υλικό. Είναι σωστό αυτό, ή μήπως κάνεi downsampling. Μήπως μέσω οπτικής είναι καλύτερα?
Χρησιμοποιείς YCbCr στα 8 bit και στα 12 ? ή RGB 8 ? RGB στα 12 δεν πάει. YCbCr στα 12 πάει αλλά το κάνει upsampling προφανώς. Εχει YCbCr στα 10bit ? Εάν ναι δοκίμασέ το εκεί . Πιθανώς να διορθωθεί τελείως.Εν ολίγης γιατί μου ανοιγοκλείνει την τηλεόραση ακόμα και όταν είμαι στο μενού αν εχω διαλέξει τα 12bit και στα 8bit μου δουλεύει μια χαρά.
Εγώ πάλι όταν βάζω 12bit μερικές φορές όταν είμαι στο μενού φαίνεται σαν να ανοιγοκλείνει η τηλεόραση μου όταν το εχω στα 8bit δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?
Καμία απολύτως... (εκτός αν με γελούν τα μάτια μου :142: )Περα το ανοιγοκλεισιμο , εχεις παρατηρησει φιλε μου ( η καποιος αλλος κατοχος ) διαφορα στην ποιοτητα εικονα μεταξυ των 8 και 12 bit ? Kαι αν ναι , με τι αρχεια η με τι ειδους προυποθεσεις ?
:121:
ή το Wiki !!Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος κάτοχος του καινούργιου μοντέλου να τσεκάρει την ταινία "Tranformers (2007) 1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR " αν παίζει καλά χωρίς pixel; Format Profile: [email protected]
ReFrames: 12 frames
Αυτό κι αν θα είναι τεστ για τις δυνατότητές του.
Περίεργο... Με την 1.03.01 το wiki παίζει στο παλιό...:203:ή το Wiki !!
To ίδιο είναι ! Είχα προσπαθήσει να το δω στο παλιό WDTV και αναγκάστηκα να το κάνω re-encode σε vob για να το δω. Δεν το έπαιζε το προηγούμενο...