Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

wd tv hd2 live τα παίζει αυτά μια χαρά :105: (μόνο μην βάλεις το τελευταίο patch lol)

Reaction score
0

Για όσους έκαναν τη τελευταία αναβάθμιση και καταστράφηκε το μηχάνημα τους, έστειλα χθες το βράδυ mail στην εταιρία και σήμερα μου ήρθε απάντηση...

Dear Yannis,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support. My name is Erick

I apologize for the inconvenience. From the information, you provided it appears that the Firmware update has failed and did not update properly. Since the firmware update failed, we recommend taking the unit back to place of purchase for exchange or refund. If you are outside of your term for returning the unit, provided the unit is under warranty and within a serviceable region, we can create an RMA for the unit and have it replaced. Please article below.

Answer Title: How to request an RMA (Return Merchandise Authorization) or replace a defective product under warranty
Answer Link: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=8

I hope that we have met your expectations today and that you are satisfied with our service. If you have any further questions, please reply to this email and we will be happy to assist you further.

Sincerely,
Erick
Western Digital Service and Support

Ακολουθήστε κι εσείς αυτό το τρόπο γιατί το μηχάμημα πλέον είναι για πέταμα!

Reaction score
3

γεια χαρα σε ολους σας!!ειμαι σχετικα καινουργιος και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο αυτα που αναφερετε.εχω κανει βεβαια καποιες διαπιστωσεις αλλα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας για να προβω στην αγορα ενος media player!ειμαι μεταξυ των wd tv hd2 live του egreat m34a και του x treamer.θα το χρησιμοποιησω αποκλειστικα για θεαση ταινιων blue ray & hd και για τιποτε αλλο. δεν με ενδιαφερουν καθολου οι ασυρματες συνδεσεις, τα ethernet η τα torrents κλπ. μονο η καλη εικονα και η απροβληματιστη λειτουργια. σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Αν θες bdrip/ts το wdtv2 το ξεχνας.
Μαλλον σε βλεπω προς xtreamer απο αυτα που ανεφερες.
Και το egreat ειναι πολυ καλο απλα δεν θα σου παιξει τα wiki/eureka releases...
Ναι εεε και για ποιο λόγο το ξεχνάει κύριε ξερόλα?
Εγώ μια χαρά παίζω όλα αυτά που αναφέρει ο φίλος στο wd tv live και στο ξαναλεω εσενα και οσους θαβουν το wd tv live ας δοκιμασετε να παιξετε στα xtreamer & egreat αυτά τα 2 βαριά βιντεάκια(Βίντεο 1 & βίντεο 2) και πες τε μου κατά πόσο σωστά τα παίζουν σε σχέση με το wd tv live.

Reaction score
802

Ναι εεε και για ποιο λόγο το ξεχνάει κύριε ξερόλα?
Εγώ μια χαρά παίζω όλα αυτά που αναφέρει ο φίλος στο wd tv live και στο ξαναλεω εσενα και οσους θαβουν το wd tv live ας δοκιμασετε να παιξετε στα xtreamer & egreat αυτά τα 2 βαριά βιντεάκια(Βίντεο 1 & βίντεο 2) και πες τε μου κατά πόσο σωστά τα παίζουν σε σχέση με το wd tv live.

Oτι και να σου πω ειναι λιγο...
Μετα τα ασχετα και επιθετικα πμ σου (οπου ειχες και αδικο) τωρα αυτο.
Τι ηχο hd audio ακους απο το live 2 κυριε fits?Τι υποτιτλους?Τι κανουν τα λοιπα μηχανηματα σε αυτον τον τομεα ?Ειδικα τα παλια egreat 34/31 popcorn 110 κλπ?Για ποιον λογο προτεινεις το live 2 για bdrip οταν τα προηγουμενης γεννιας το κανουν πολυ καλυτερα και με hd audio?
Τα βιντεακια με 16reframes δεν αποτελουν κανενα κοινο προτυπο.Παρα μονο εξαιρεσεις και το γνωριζεις.
Δεν επιθυμω κανεναν αλλο διαλογο μαζι σου, και οι χαρακτηρισμοι σου στο προσωπο μου απο εδω και μπρος κομμενοι μαχαιρι αλλιως θα σου μιλησω πολυ ασχημα για ιερα και μη και δεν θα με ενδιαφερει κανενα ban και κανενας αποκλεισμος...
Μεινε στον μικροκοσμο σου...

YΓ. Και ολη η συμπεριφορα σου για να υπερασπιστεις ενα προιον της κατηγοριας των σκ@τοκουτων των 100-120ε... Συγχαρητηρια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.682

Ρε παιδιά δεν μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας για ένα μηχάνημα σαν κύριοι;

Έλεος πια!

Reaction score
802

Ρε παιδιά δεν μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας για ένα μηχάνημα σαν κύριοι;

Έλεος πια!
προς τι ο πληθυντικος ?Ξεπερασα τα ορια καπου και δεν το καταλαβα?

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.682

προς τι ο πληθυντικος ?Ξεπερασα τα ορια καπου και δεν το καταλαβα?
Δεν έκανα quote το μήνυμά σου φίλε @vadergr!

Μιλάω γενικά σε όλους που συμπεριφέρονται ''οπαδικά''

για το κάθε μηχάνημα!

Reaction score
3

Oτι και να σου πω ειναι λιγο...
Μετα τα ασχετα και επιθετικα πμ σου (οπου ειχες και αδικο) τωρα αυτο.
Τι ηχο hd audio ακους απο το live 2 κυριε fits?Τι υποτιτλους?Τι κανουν τα λοιπα μηχανηματα σε αυτον τον τομεα ?Ειδικα τα παλια egreat 34/31 popcorn 110 κλπ?Για ποιον λογο προτεινεις το live 2 για bdrip οταν τα προηγουμενης γεννιας το κανουν πολυ καλυτερα και με hd audio?
Τα βιντεακια με 16reframes δεν αποτελουν κανενα κοινο προτυπο.Παρα μονο εξαιρεσεις και το γνωριζεις.
Δεν επιθυμω κανεναν αλλο διαλογο μαζι σου, και οι χαρακτηρισμοι σου στο προσωπο μου απο εδω και μπρος κομμενοι μαχαιρι αλλιως θα σου μιλησω πολυ ασχημα για ιερα και μη και δεν θα με ενδιαφερει κανενα ban και κανενας αποκλεισμος...
Μεινε στον μικροκοσμο σου...

YΓ. Και ολη η συμπεριφορα σου για να υπερασπιστεις ενα προιον της κατηγοριας των σκ@τοκουτων των 100-120ε... Συγχαρητηρια.
Ok Έχεις δίκιο για το "ξερόλας" που σου είπα και σου ζητώ συγνώμη γι' αυτό γιατί σε μπέρδεψα με κάποιον άλλον και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να απευθυνθώ σε εσένα με αυτό το κοσμητικό επίθετο.

Όσο για ολα τα αλλα που λες
Τι ηχο hd audio ακους απο το live 2 κυριε fits?Τι υποτιτλους?Τι κανουν τα λοιπα μηχανηματα σε αυτον τον τομεα...
μπορώ να σου πω ότι μια χαρα hd ήχο ακούω και μια χαρά υπότιτλους βλέπω(Αν εννοείς το και καλά πρόβλημα(για μερικούς) ότι είναι λίγο ποιο πάνω από το κανονικό εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου).

Reaction score
3

Χτες βράδυ δοκίμασα ένα καταπληκτικό software, το tversity απο εδώ : http://tversity.com/ το οποίο σου δημιουργεί έναν media server στον οποίο μπορείς να βάλεις όποιαδήποτε διεύθυνση ιντερνετικού ραδιοφώνου και στο κάνει stream μέσω του wdtv live!

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Καλημέρα σας

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του WD TV Live και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής...
Έχω ένα αρχείο MKV το οποίο περιέχει ήχο DTS και το έχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση με HDMI... Θα μου παίξει τον ήχο μέσα από την τηλεόραση??? σε stereo υποθέτω....

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.682
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Καλημέρα σας

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του WD TV Live και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής...
Έχω ένα αρχείο MKV το οποίο περιέχει ήχο DTS και το έχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση με HDMI... Θα μου παίξει τον ήχο μέσα από την τηλεόραση??? σε stereo υποθέτω....
Ναι!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.793

Ok Έχεις δίκιο για το "ξερόλας" που σου είπα και σου ζητώ συγνώμη γι' αυτό γιατί σε μπέρδεψα με κάποιον άλλον και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να απευθυνθώ σε εσένα με αυτό το κοσμητικό επίθετο.
Συγχαρητήρια φίλε fits79 για αυτό το κείμενο.

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Καλημέρα σας

ναι γιατι δυο ρυθμισεις για τον ηχο... 1. digital και 2. stereo αν το βαλεις στο stereo ακουγεται ο ηχος απο την τηλεοραση

Reaction score
35

παιδια για να συνδεσω ενα media player η ενα dvd με tv full hd χρειαζεται συγκεκριμενος τυπος HDMI η κανουν ολα για την συγκεκριμενη συνδεση?(μηκος 1,5 με 2,00 μετρα). παιζει ρολο να ειναι 1,3 ?ευχαριστω εκ των προτερων!:112:

Reaction score
0

Γειά σας

θα ήθελα να διαβάζει το WD TV όχι από εξωτερικό σκληρό αλλά από usb stick.Πρέπει να πάρω κάποιο συγκεκριμένο η μπορεί να διαβάσει από οποιοδήποτε στικάκι.Έχετε να μου προτείνετε κάποιο???

Ευχαριστώ

Reaction score
3

Λογικα μπορείς να διαβάσει από οποιοδηποτε usb stick αλλά καλό είναι να πάρεις ένα γρήγορο αν και κατά τι γνώμη μου καλύτερα να πάρεις ένα σκληρό δίσκο ακόμα και μικρο καθότι είναι πολύ ποιο γρήγοροι από οποιοδηποτε usb stick.

Reaction score
0

Λογικα μπορείς να διαβάσει από οποιοδηποτε usb stick αλλά καλό είναι να πάρεις ένα γρήγορο αν και κατά τι γνώμη μου καλύτερα να πάρεις ένα σκληρό δίσκο ακόμα και μικρο καθότι είναι πολύ ποιο γρήγοροι από οποιοδηποτε usb stick.
Οταν λες γρήγορο μικρο μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα η κάποιο link.Aν δεν μπορείς εδώ στείλτο με πμ.Σε ευχαριστώ!!!

Reaction score
0

οι υποτιτλοι ειναι πολυ μικροι.. δε θα ηταν επισης καλο να βλεπουμε και τα folders που εχουμε φτιαξει??? πχ movies, tv series, mp3 κλπ κλπ..??? τωρα γινεται ενας αχταρμας..

Reaction score
3

Τι εννοείς να μπορούσαμε να βλέπουμε τους φακέλους?
Μια χαρά μπορούμε και τους βλέπουμε και τώρα παιζει ρόλο πως έχεις διαλέξει να στους εμφανίζει από το μενού:
settings -> video settings ->browser display.

Reaction score
0

Μία ερώτηση: Έχει διορθωθεί το Α που δεν το εμφανίζει τονισμένο με κάποιο νέο firmware; Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio