Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά καλημέρα,

χτες πήρα και εγώ το wd και του πέρασα το 1.24 , έχω όμως 2 ερωτησούλες:

1 όταν κάνω power on κάνει περίπου 2 λεπτά για να διαβάσει τους δίσκους ( 2χ500 γιγα) είναι φυσιολογικό αυτό ??

2 το λογισμικό του β-ραντ πέρα απο το μέγεθος με τα ελληνικά αξίζει για να το έχει κάποιος? εαν ναι που το βρίσκω??

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα,

χτες πήρα και εγώ το wd και του πέρασα το 1.24 , έχω όμως 2 ερωτησούλες:

1 όταν κάνω power on κάνει περίπου 2 λεπτά για να διαβάσει τους δίσκους ( 2χ500 γιγα) είναι φυσιολογικό αυτό ??

2 το λογισμικό του β-ραντ πέρα απο το μέγεθος με τα ελληνικά αξίζει για να το έχει κάποιος? εαν ναι που το βρίσκω??

θα ρωτήσω και κάτι ακόμα:

3 Χάνει την IP που του βάζω το κάνει και σε εσάς??

4 Ο ήχος μέσω του Home Cinema / TV δεν είναι τόσο δυνατός όσο πχ η σκέτη tv ..μπορώ κάπως να το κάνω να παίζει πιο δυνατά??

κατα τα άλλα πολύ καλο το player

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παμφθηνο usb wifi stick -g που το δοκιμασα με το Live (κανει για κατεβασμα torrents, dvix streaming, youtube κλπ, ΔΕΝ κανει για 720p και 1080p streaming)

Αν θελετε wireless -n κοιταξτε για καποιο αντιστοιχο αλλα με το ralink 3070 τσιπακι...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170425863922&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
λοιπον το τσιμπησα και εγω και δουλευει ρολοϊ το στικακι!

επαιξε ασυρματα μεσω δικτυου απο shared hard disk του pc μια χαρα μουσικη και ταινιες 720/1080p (για 5λεπτα κλιπακια που δοκιμασα δλδ), μονο σε αρχεια .mts δλδ blu-ray εφαγε κολλημα πανω στο λεπτο...

να ρωτησω, διαβαζω εδω και εκει για streaming με διαφορα προγραμματα κλπ, για πειτε μου τι ακριβως κανει αυτο;

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Παιδια γεια σας,εχω και εγω το συγκεκριμένο μηχανάκι και παρατηρησα οτι σε ορισμενα mkv 720p,1080p αποσυνχρονιζεται ο ηχος και οι υποτιτλοι και η εικονα τρεμοπεζει.Μετα απα λιγο στρώνει ως την επόμενη φορα .
Το firmware που εχω ειναι 1.01.17
Το εχει κάνει σε αλλων?

Ευχαριστω.

Reaction score
4

γενικα παρατηρω οτι εχει πολλα bugs το μηχανακι... δυστυχως

χθες εκανα pause σε μια ταινια και οταν ξαναπατησα να συνεχισει κολλησε εντελως η συσκευη, τραβηξα το καλωδιο ρευματος για να κλεισει και να επανεκκινησει...

αλλες φορες κανει κανα 5λεπτο να ξεκινησει να ψαχνει τις usb συσκευες και οταν τις βρισκει οταν ανοιγω τους φακελους τους βγαζει αδειους και παιρνει κανα διλεπτο να βγαλει αρχεια, οτι να'ναι, αλλες φορες δουλευει ρολοϊ...

παντως δεν το βλεπω να τους τα ξανασκαω αν συνεχισουν να βγαζουν τοσο προβληματικα firmware και ημιτελη μηχανακια... κριμα...

Reaction score
1.213

Μηπως οι δισκοι σου ειναι full η θελουν καμμια ανασυγκροτησουλα ? :114:

Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα ελλατωματικο firmware και ημιτελες μηχανημα...:144: Η μπορει να φταει το δικο σου μηχανημα.

Σε μενα πχ τους βρισκει σφαιρα.

Reaction score
4

μπα, δεν ειναι ασφικτικα φουλ, τεσπα, μια ετσι μια γιουβετσι, δεν πειραζει, στο τελος παιζει, απλα με τσατιζει λιγακι

παντως αμφιβαλλεις οτι θα μπορουσε να ειναι δεκα φορες καλυτερο το φιρμγουερ;

αρχιζοντας απο ενα ρημαδοπλεϋλιστ για μουσικη... σιγα τη δυσκολια να το κανουν...

Reaction score
1.213

μπα, δεν ειναι ασφικτικα φουλ, τεσπα, μια ετσι μια γιουβετσι, δεν πειραζει, στο τελος παιζει, απλα με τσατιζει λιγακι

παντως αμφιβαλλεις οτι θα μπορουσε να ειναι δεκα φορες καλυτερο το φιρμγουερ;

αρχιζοντας απο ενα ρημαδοπλεϋλιστ για μουσικη... σιγα τη δυσκολια να το κανουν...

Δεν ξερω τι να σου πω .Εγω εχω 1Τ WD my book και 1Τ WD σε μια θηκη-station , εχω δοκιμασε και αλλους και ολους τους διαβαζει απροβληματιστα και γρηγορα .Μηπως οι δικοι σου δεν εχουν εξωτερικη τροφοδοσια και μηπως...:121:

firmware εχω του brad ,αυτο βαζω χωρις ιδιαιτερο λογο να πω την αληθεια μια και τα οποια featureς (δικτυακα-drives ) που μπορει να εχουν δεν με απασχολουν και ιδιαιτερα προς το παρων , αλλα μια χαρα σταθερο το βλεπω το μηχανημα.Και ουτε και αγωνιω για κατι μια και το φλεγον θεμα υποτιτλοι-θεση 'λυθηκε' εστω και δια της πλαγιας οδου...:142:

Για μουσικη εχω το παλιο egreat ,oxi οτι και αυτουνου δεν του λειπουν τα εξτρα που θα θελαμε ...:114:

Reaction score
0

To επομενο firmware (σε λιγες εβδομαδες) ειναι σιγουρο οτι θα εχει μεταξυ αλλων:

1. Μεγαλυτερα μεγεθη υποτιτλων

2. Υποστηριξη υποτιτλων .PGS στα .m2ts

Επισης ξεκαθαρισαν απολυτα οτι το Live δε θα εχει υποστηριξη DTS-HD bitstreaming γιατι δεν εχουν πληρωθει τα σχετικα δικαιωματα - φυσικα ομως αν ο ηχος ειναι DTS-HD παιζει τον DTS πυρηνα του (bitstreaming ή downmix)...

Reaction score
3

Για εξήγησε λίγο περισσοτερο τι ακριβώς εννοείς με αυτό ρε furious99.

"Επισης ξεκαθαρισαν απολυτα οτι το Live δε θα εχει υποστηριξη DTS-HD bitstreaming γιατι δεν εχουν πληρωθει τα σχετικα δικαιωματα - φυσικα ομως αν ο ηχος ειναι DTS-HD παιζει τον DTS πυρηνα του (bitstreaming ή downmix)..."

JL_

Reaction score
19

Επισης ξεκαθαρισαν απολυτα οτι το Live δε θα εχει υποστηριξη DTS-HD bitstreaming γιατι δεν εχουν πληρωθει τα σχετικα δικαιωματα - φυσικα ομως αν ο ηχος ειναι DTS-HD παιζει τον DTS πυρηνα του (bitstreaming ή downmix)...
Νομίζω πως εδώ έχουμε το βασικό selling point του WDTV 3... :142::143::143:

Reaction score
0

Νομίζω πως εδώ έχουμε το βασικό selling point του WDTV 3... :142::143::143:
Μα αν μπορεί να το κάνει το WDTV3 τότε αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουν πληρωθεί τα σχετικά δικαιώματα και άρα θα μπορεί μέσω firmware να το κάνει και το ... WD Live TV :114:.

Reaction score
3

Εγω πάλι πιστεύω ότι το βασικό point του wd tv 3 θα είναι ότι θα υποστηρίζει και πλήρη πλοήγηση των μενού των full bluray iso files εννοείτε και pass through των dts-hd & truehd.

Reaction score
4

αυτα ειναι αλητειες, τελοσπαντων... φανταζομαι οποιος εχει το σουπερ-ντουπερ home theater να απολαυσει σε ταινιες τις λεπτομερειες του dts-hd δεν παιζει ματροσκες απο wdtv αλλα οριτζιναλ μπλε δισκακια απο πλεϋερ με πολλα μηδενικα στην τιμη του...

Reaction score
1.213

Μα αν μπορεί να το κάνει το WDTV3 τότε αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουν πληρωθεί τα σχετικά δικαιώματα και άρα θα μπορεί μέσω firmware να το κάνει και το ... WD Live TV :114:.
Αν ξαναβγαλουν firmware για αυτο...:138:

Ομολογω παντως οτι δεν θα με χαλαγε καθολου ενα wd 3 με 864Χ τσιπακι , με τα πιο πανω εξτρα και χαμηλη τιμη.

Και μαλιστα πολυ αργησε....:143: go wd !!

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα,

Δημιούργησα ένα blog το οποίο περιέχει οδηγίες για λύσεις ορισμένων "προβλημάτων" με το αγαπημένο μας μηχάνημα. Μπορείτε να το δείτε εδώ

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Όχι, γιατί τα δικαιώματα πληρώνονται με το κομμάτι που πωλείται. Για να βγάλει η WD αυτή τη στιγμή firmware που να ενεργοποιεί το dts-hd στο WDTV2/Live, θα πρέπει να πληρώσει στη dts δικαιώματα και για κάθε WDTV2/Live που έχει πουλήσει έως τώρα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ποτέ δεν βγήκε firmware με υποστήριξη απλού dts decoding για το πρώτο WDTV...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Όχι, γιατί τα δικαιώματα πληρώνονται με το κομμάτι που πωλείται. Για να βγάλει η WD αυτή τη στιγμή firmware που να ενεργοποιεί το dts-hd στο WDTV2/Live, θα πρέπει να πληρώσει στη dts δικαιώματα και για κάθε WDTV2/Live που έχει πουλήσει έως τώρα.

Κοιτα τι μαθαινει κανεις....Με το κομματι ? :111:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007