Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Σήμερα λέω να πάω να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα...
1. Το υποστηρίζει και εύκολα (ασύρματα και ενσύρματα)

2. Αν έχουν το ίδιο όνομα τους διαβάζει

3. Πολύ εύκολο

4. Υποστηρίζει

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

1. Το υποστηρίζει και εύκολα (ασύρματα και ενσύρματα)

2. Αν έχουν το ίδιο όνομα τους διαβάζει

3. Πολύ εύκολο

4. Υποστηρίζει
Ευχαριστώ πολύ! Το αγόρασα και το εγκατέστησα εχθές και πραγματικά κάνει ακριβως αυτά που ζητούσα ένα media player.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Καλησπέρα σε όλους

Έχω συνδέσει ένα WD με HDMI καλώδιο σε έναν ενισχυτή Pioneer και ο ενισχυτής έχει συνδεθεί πάλι με HDMI καλώδιο με την LG 37 Scarlet. Κάποιες φορές χωρίς να μπορώ να καταλάβω το pattern (το κάνει ανά 5 λεπτά η μπορεί να κάνει πάνω από εβδομάδα για να εμφανιστεί το πρόβλημα) χάνεται το HDMi σήμα και έχω μαύρη οθόνη. Πρέπει να κλείσω το WD η να αλλάξω κανάλι στην τηλεόραση για να ξαναέρθει η επικοινωνία. Κάποιες άλλες φορές μου κάνει μαύρη οθόνη για 5 Sec και μετά ξαναέρχεται το σήμα. Έχω αλλάξει HDMI καλώδιο και θύρα στην τηλεόραση και στον ενισχυτή. Κάποια πρόταση? Κάποιος που να έχει το ίδιο σύμπτωμα?

Ευχαριστώ

Reaction score
3

Δοκίμασε την αλλαγή ανάλυσης και bit από το wd tv live και καλό είναι να περάσεις και το τελευταίο firmware 1.03.43

Reaction score
0

Δοκίμασε την αλλαγή ανάλυσης και bit από το wd tv live και καλό είναι να περάσεις και το τελευταίο firmware 1.03.43
Έχω δοκιμάσει να παίξω με τις ρυθμίσεις και τίποτα αλλά τώρα βλέπω στο καινούργιο release

What's in this update?
Beta v1.03.43
Resolved issues:
• Resolved HDMI negotiation issue found in previous firmware release.

Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας ενημερώσω

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Το Link στην προηγούμενη σελίδα δεν λειτουργεί. Βρήκα όμως αυτό

http://download.wdc.com/wdtv/wdtvliveplus_1.03.43_B.zip

Είναι το ίδιο?

Reaction score
2.789

Εχθές το πέρασα (1.03.43v) και μου έκανε κάποια νούμερα .
Βρήκε το νέο firmware και επέλεξα οκ στην αναβάθμιση , έκανε restart και έβγαλε αντί της μπάρας προόδου , κενή οθόνη με το σήμα από την tv <<μη υποστηριζόμενη μορφή βίντεο>> .

Φυσικά μετά από αρκετή ώρα και αφού δεν λειτουργούσε κανένα πλήκτρο πριν το κόκκινο του σβησίματος , το έσβησα και όταν το ξαναάναψα έδειχνε ακριβώς το ίδιο .

Το μόνο που μου έμεινε ήταν να κάνω reset με μια οδοντογλυφίδα .
Μετά το reset άνοιξε κανονικά , έχοντας πλέον το 1.03.43v .
Για λίγη ώρα που το δούλεψα δεν παρουσίασε κάτι , πλήν του ότι όταν περιηγούμουν στις ρυθμίσεις έκανε (αυτό η η tv) ζουμ με αποτέλεσμα να πρέπει να πατώ το back , ώστε να επανέρχεται η εικόνα και να ξαναμπαίνω στο υπομενού .

Reaction score
3

Αυτό το ζουμ είναι της τηλεόρασης σου ΟΧΙ του wd tv live.
Δοκίμασε να βγάλεις το αυτόματο ζουμ από την τηλεόραση σου(Να υποθέσω εχεις philips ή samsung τηλεόραση έτσι δεν είναι?)

Reaction score
2.789

εχεις philips ή samsung τηλεόραση έτσι δεν είναι?

philips .... άμα έχει κάνει διατριβή ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα :622:

Πάντως δεν μου το έχει ξανακάνει , φαντάζομαι πως (στο ενδιάμεσο από την προηγούμενη φορά που είδα ταινία με το παλιό firmware)θα πείραξε ο μικρός τις ρυθμίσεις της tv .

Reaction score
3

Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε ο μικρός αλλά δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το auto zoom(Στάνταρ δεν το λέει έτσι αλλά κάπως σαν αυτόματη ευρεία ή κάπως έτσι) της philips τηλεόρασης σου?

Reaction score
0

καλημέρα, ξέρετε αν έχει λυθεί το πρόβλημα με το δίκτυο όταν σε windows 7 υπάρχει εγκατεστημένο το live essentials 2011?

Reaction score
0

solution:
-για windows 7 professional - ultimate post 34: http://community.wdc.com/t5/Networking/Windows-Live-Essentials-2011/td-p/60992/page/4
-για άλλες εκδόσεις: http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=628193&postcount=55
-απεγκατάσταση του live essentials 2011 αν δε δουλέψει κάποιο από τα παραπάνω μέχρι να βγει το απαραίτητο fix

(εμένα δούλεψε το πρώτο σε ultimate 64bit)

Reaction score
0

Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα. Έχω το WD LIVE TV αρκετό καιρό. Δεν ακούγεται ήχος όταν είναι στο Digital με την καμία σε ταινίες με DTS.

Καμία ιδέα? Version 1.02.21

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα. Έχω το WD LIVE TV αρκετό καιρό. Δεν ακούγεται ήχος όταν είναι στο Digital με την καμία σε ταινίες με DTS.

Καμία ιδέα? Version 1.02.21
Στις ρυθμισεις audio-video βαζεις digital - stereo ή digital χωρις ηχο απο hdmi; αν βλεπεις σε τιβι βαλε στερεο, εαν με avr =digital, εαν με οπτικη βαλε digital χωρις hdmi
Αλλαξε και την version

Reaction score
0

Μου έβγαλε το μηχάνημα με την μία απο το net έκδοση 1.03.49_V. Αλλα το πρόβλημα συνεχίζει. Η πλάκα είναι οτι την ταινία την είδα τη προηγούμενη βδομάδα χωρίς πρόβλημα. Έβαλα ενα 5.1 Samsung HT-C350 το οποίο το συνδέω με οπτική ίνα. Παίζει τα πάντα πλέον εκτός απο DTS. Δοκίμασα μήπως το 5.1 έχει το πρόβλημα αλλα πλέον ούτε στην TV μεσω HDMI δεν παίζει ήχο απο DTS. Ο μόνος τρόπος να παίξει είναι να μπεί Stereo.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.309
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale