- Reaction score
- 4
Λάθος έκανα smartakis.
1. Το υποστηρίζει και εύκολα (ασύρματα και ενσύρματα)Σήμερα λέω να πάω να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα...
Ευχαριστώ πολύ! Το αγόρασα και το εγκατέστησα εχθές και πραγματικά κάνει ακριβως αυτά που ζητούσα ένα media player.1. Το υποστηρίζει και εύκολα (ασύρματα και ενσύρματα)
2. Αν έχουν το ίδιο όνομα τους διαβάζει
3. Πολύ εύκολο
4. Υποστηρίζει
Έχω δοκιμάσει να παίξω με τις ρυθμίσεις και τίποτα αλλά τώρα βλέπω στο καινούργιο releaseΔοκίμασε την αλλαγή ανάλυσης και bit από το wd tv live και καλό είναι να περάσεις και το τελευταίο firmware 1.03.43
Το Link στην προηγούμενη σελίδα δεν λειτουργεί. Βρήκα όμως αυτόΔοκίμασε την αλλαγή ανάλυσης και bit από το wd tv live και καλό είναι να περάσεις και το τελευταίο firmware 1.03.43
εχεις philips ή samsung τηλεόραση έτσι δεν είναι?
Στις ρυθμισεις audio-video βαζεις digital - stereo ή digital χωρις ηχο απο hdmi; αν βλεπεις σε τιβι βαλε στερεο, εαν με avr =digital, εαν με οπτικη βαλε digital χωρις hdmiΚαλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα. Έχω το WD LIVE TV αρκετό καιρό. Δεν ακούγεται ήχος όταν είναι στο Digital με την καμία σε ταινίες με DTS.
Καμία ιδέα? Version 1.02.21
http://download.wdc.com/wdtv/wdtvliveplus_1.03.43_B.zipΣε ποία να πάω? Έχουμε κανένα Link?