Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
228
Λόγω καλοκαιριού δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πολύ, τώρα λοιπόν είδα στο manual σελ. 76 ότι μπορείς κατά τη διάρκεια που παρακολουθείς ταινία να μετακινείς τους υπότιτλους πάνω ή κάτω και μπροστά ή πίσω στο χρόνο για να τους συγχρονίζεις με το βίντεο. Αυτό γινόταν και στο προηγούμενο μοντέλο και είναι πολύ βολικό.
Έλα όμως που στο καινούριο δε μου δουλεύει>:(. Έχετε καμιά ιδέα γιατί?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Παιδια εχω το wd tv live συνδεδεμενο με ethernet καλωδιο στο δικτυο του σπιτιου μου.
τις ταινιες τις βλεπει απτο pc.
Μεχρι τωρα ολα καλα για να μπει στο πισι ειχε username (ανονυμοους) και password (ουτε που ξερω τι με αστερακια ηταν).
Τωρα εκανα φορματ το pc και ξαναπερασα windows,εκανα share αυτα που θελω αλλα τωρα με αυτο το username kai to password δε μπαινει.
εκανα reset tof actory defaults αλλα τιποτα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
παιδια καλησπερα.ως τωρα ολα δουλευαν ρολοι αλλα εδω και 3 μερες οταν παταω να παιξει ταινια (την βλεπει απτο σκληρο του υπολογιστη μου) δειχνει οτι φορτωνει σλλα δεν μπαινει ποτε.
στο setup ελενχω το network και ειναι ολα τικαρισμενα πρασινα οτι δουλευουν σωστα.
εκανα reset , restart, το βγαλα και απτο ρευμα λιγο....τιποτα.
τι αλλο να κανω?
αλλαξα ρουτερ προχθες lete na φταιει αυτο;
αλλα και παλι γιατι να φταιει...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
εχω πελαγωσει παιδια, τιποτα. ουτε reset ουτε τιποτα.... με το που παταω network shares-> windows shares γυρναει γυρω γυρω το βελακι για παντα.
Se youtube kai τετοια μπαινει κανονικα.

Reaction score
1.458
Δες επίσης μήπως έχει δώσει το καινούριο router άλλη ip στον υπολογιστή και το wd tv live έχει την παλιά ip του υπολογιστή από το προηγούμενο router και γι'αυτό δεν μπαίνει στους shared folders του υπολογιστή.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Φιλε σε ευχαριστω,εκανα παλι οτι λεει ο οδηγος και ολα καλα!!!

Last edited:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
ρε παιδια βοηθειστε με λιγο γιατι ειμαι στο τσακ να το πεταξω απτο παραθυρο.
ειναι η δευτερη συσκευη που περνω (η προηγουμενη χαλασε μετα απο 1 χρονο και την αλλαξα σε εγγυηση) και εχω συνεχως προβληματα.
Τωρα εχω το εξης. μου βλεπει τις ταινιες απτο οικιακο δικτυο παταω να παιξει μια και δειχνει αυτο το ρημαδι το βελακι να γυρναει γυρω γυρω συνεχως.
Το κλεινω το ξανανοιγω παλι το ιδιο.
παω setup->system->device restart μετα μπαινω και δουλευει κανονικα.
αυτο γινεται συνεχως.
updates τα κανω παντα ολα.
τι αλλο να του κανω;;;

Επισης του κανω κατα καιρους reset to factory αλλα εχω συνεχεια το ιδιο θεμα...

Reaction score
75
Εχω ένα εξωτερικο σκληρο seagate 500gb για να βλεπω τις ταινιες μου και πηρα και έναν seagate 2tr αλλα δεν τον βλεπει το WDTV LIVE gen3
!!Βαζω παλι τον μικρο τον βλεπει κανονικα, αλλαξα θηρα USB τα ιδια!
Καποια γνωμη για το τι φταιει?

Reaction score
1.458
Σε γενικές γραμμές τα wd hd live δεν συμπαθούν δισκους της Seagate.Είναι χωρίς εξωτερική τροφοδοσία?Από usb μόνο?
Αν μπορείς να τον επιστρέψεις στο κατάστημα και να πάρεις κάποιον αντίστοιχο της wd.

Reaction score
75
Σε γενικές γραμμές τα wd hd live δεν συμπαθούν δισκους της Seagate.Είναι χωρίς εξωτερική τροφοδοσία?Από usb μόνο?
Αν μπορείς να τον επιστρέψεις στο κατάστημα και να πάρεις κάποιον αντίστοιχο της wd.
Δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια!!
μπλέξαμε !!Τι να τους πω ? Θελω αλλαγη γιατι δεν τον βλεπει ο mp!!:headbang:
Ασε που τον εχω παρει από τον Κοτσοβολο στα Σπατα !!

Reaction score
1.458
Αν τον έχεις αγοράσει μέχρι και πριν 14 μέρες μπορεις να ζητήσεις αλλαγή λόγω ασυμβατότητας.Το έχω κάνει στο Πλαίσιο και δεν έφεραν αντίρρηση.
Κάνε και κάτι άλλο πριν,αγόρασε αν δεν έχεις ένα usb με εξωτερική τροφοδοσια ρεύματος και σύνδεσε τον σκληρό επάνω στο hub και δες αν το βλέπει το wd tv.
Σε τι format είναι ο δίσκος?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney