Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εμένα πάλι μια χαρά παίζει και με το νέο firmware.
Μήπως δεν εχεις βάλει καλά το hdmi καλώδιο?
Δεν ξέρω μάλλον όχι μιας και εμένα η παίζει η δεν παίζει το hdmi αν δεν είναι κουμπωμένο καλά
Το βράδυ θα βάλω ξανά το τελευταίο του b-rad

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Το καινούργιο firmware v1.03.38 όντως δημιουργεί εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα. Εχουν ήδη καταγραφεί οι πρώτες ολικές "καταστροφές" συσκευών! Καλό θα ήταν να μην προχωράμε σε αναβάθμιση πριν διαβάσουμε τις απόψεις των χρηστών στο WDC Community Forum: http://community.wdc.com/t5/Firmware/WDTV-Live-Limited-Public-Beta-1-03-38-V-8-11-10/td-p/41681. Συνήθως 30' μετά την δυνατότητα για download του prerelease (http://www.wdc.com/wdtvlive_limitedpublicbetarelease/ ) μπορούμε να σχηματίσουμε σαφή εικόνα για τη δοκιμαστική έκδοση λογισμικού.

Δυστυχώς εγκατέστησα το v1.03.38 χωρίς να πράξω τα παραπάνω αλλά ευτυχώς έσωσα το μηχανάκι στο...τέλος:111:

Μετά την αναβάθμιση δεν είχα έξοδο σήματος HDMI. Συνέδεσα την έξοδο Composite A/V εφόσον το auto scan δεν ανταποκρινόταν. Oταν επέλεγα το 12bit Color το μηχανάκι γύριζε σε 8bit και έχανε το σήμα από HDMI. Πάλι σύνδεση με Composite για να το χειριστώ. Η απόκριση στο menu ήταν εξαιρετικά αργή και δεν διάβαζε τα USB sticks. Ολες οι προσπάθειές μου για Roll Back στο παλιό Official 1.02.21 δεν απέδιδαν. Μετά το 3ο συνεχόμενο hard reset(από το πλαινό κουμπάκι) και ενώ το είχα ξεγραμμένο(επί 30’ απόλυτη μαυρίλα!) έκανε reboot από το USB Stick διαβάζοντας το παλιό firmware.

Όσον αφορά τις δυνατότητες αποκωδικοποίησης HD format ήχου παρατήρησα σε πειράματα που έκανα με DTS-HD MA 7.1 Demos ότι ο δικός μου Sony AV RHT – G900 το διαβάζει σαν DTS 5.1 (δεν έχει τη δυνατότητα απόδοσης TrueHD Audio)
Σε AV Onkyo είχαμε την ένδειξη TrueHD. Τα προηγούμενα αφορούν μόνο αρχεία mt2s γιατί σε mkv δεν είχαμε TrueHD passthrough αλλά…απόλυτη σιγή!
Είναι μεν θέμα licensing αλλά για κάποιο περίεργο λόγο το Sigma Designs 8655 κυρίως λόγω των υψηλών προδιαγραφών του φαίνεται να επιτρέπει το TrueHD passthrough στα mt2s.

Reaction score
3

Πιστεύω θα τα διορθώσουν με τη νέα τελική έκδοση firmware.
Άλλωστε λογικό να έχει προβλήματα μια beta firmware έκδοση γι' αυτό και λέγεται beta(prerelease)

Reaction score
0

Η ένστασή μου αφορά μόνο τη συγκεκριμένη περίπτωση beta διότι ήταν εντελώς εκτός προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά σε ορισμένα μηχανάκια. Απλά από μια εταιρεία σαν τη WD περίμενα πιο υπεύθυνη στάση. Θα έπρεπε να υπήρχε μια στοιχειώδης δοκιμή πριν το release…άλλο beta testers που έχουν την καλή διάθεση vα αναδείξουν τα bugs και άλλο crash testers (dummies) :108:

Reaction score
0

Μα εχει συμβει ξανα το περιστατικο πριν μερικους μηνες !!!!
Και εσεις εμπιστευεστε ακομα αυτο το προιον ??????????????

Reaction score
0

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο πλήρως αποτυχημένο beta firmware ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με το συγκεκριμένο μηχανάκι. Ιδιαίτερα με τις official εκδόσεις όλα ήταν ΟΚ. Για να είμαστε ειλικρινείς είναι σίγουρα Value for Money ακόμα για εκείνους που έχουν υψηλές προσδοκίες από ένα entry level media player.

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

..............Τιμή και δόξα στον b-rad....αλλιώς ....το μόνο καλό που έχει .....είναι το τσιπάκι και το dac!!! Για το 2ο εξ'άλλου εξακολουθεί και υπάρχει στο σαλόνι μου... ( Μεταξύ μας ...έχει το καλύτερο dac από όλα)

Reaction score
3

Για εξήγησε λίγο λέγοντας dac τι ακριβώς εννοείς?

Reaction score
0

Να υποθέσω εννοεί Digital to Analog Converter? Είναι η γνωστή μάχη των DACs :126:
Να έχεις έναν καλό εξωτερικό DAC μετατρέποντας το ψηφιακό σήμα από την πηγή σου (π.χ. DVD) σε αναλογικό και κατόπιν να το οδηγείς στην βαθμίδα προ-ενίσχυσης ή να έχεις έναν AV Receiver κάνοντας χρήση του εσωτερικού DAC?
Πάντως το WD TV Live έχει όντως έναν αρκετά καλό DAC ( AK4421) http://www.akemd-eu.com/audioconverter/dac/ak4421.html

Reaction score
0

Να υποθέσω εννοεί Digital to Analog Converter? Είναι η γνωστή μάχη των DACs :126:
Να έχεις έναν καλό εξωτερικό DAC μετατρέποντας το ψηφιακό σήμα από την πηγή σου (π.χ. DVD) σε αναλογικό και κατόπιν να το οδηγείς στην βαθμίδα προ-ενίσχυσης ή να έχεις έναν AV Receiver κάνοντας χρήση του εσωτερικού DAC?
Πάντως το WD TV Live έχει όντως έναν αρκετά καλό DAC ( AK4421) http://www.akemd-eu.com/audioconverter/dac/ak4421.html

Σωστά. Καλώς ή κακώς ...η WD εκεί τουλάχιστον έκανε διάνα. Παρ'ότι χρησιμοποιώ περισσότερο το Xtreamer Pro , μουσική (mp3 κτλπ) δεν ακούω από αυτό. Προτιμώ το WDTV Live. Αισθητά ανώτερο.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

..............Τιμή και δόξα στον b-rad....αλλιώς ....το μόνο καλό που έχει .....είναι το τσιπάκι και το dac!!!
Τιμη και δοξα δεν το συζητω.:137:

Αλλα μην προσπερναμε τοσο ευκολα το τσιπακι ! Γιατι σε αυτα τα λεφτα ποσα μηχανηματα εχουν αυτο το τσιπακι ? Και αν δεν εχεις το τσιπακι τι να λενε και τα ευχρηστα μενου,και τα εξτρα , αν σου κολλαει καθε τοσο :126:

Reaction score
3

Βγήκε νέο prerelease 1.03.40 που διορθώνει και το πρόβλημα με τις νεες εκδόσεις του mkvtoolnix.

ορίστε και το revision history:
Version 1.03.40_V: Limited Public Beta
Resolved Issues:
• Resolved FW not completing upgrade for certain TVs
Version 1.03.39_V: Limited Public Beta
Resolved Issues:
• Resolved HDMI screen flicker issue
• Resolved playback issues related to mkvmerge.
• Improved thumbnail caching
Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα beta release από εδώ γιατί μετά από μερικές μέρες δεν θα σας αφήνει να την κατεβάσετε από το επίσημο σαιτ της western digital.

Reaction score
0

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρίν εγκαταστήσετε Beta Release διαβάστε τα πρώτα σχόλια στο WDC Community Forum http://community.wdc.com/t5/Firmware/bd-p/wdtv_live_firmware
Μπορεί να σας γλυτώσουν απο τα χειρότερα (...σχεδόν αχρήστευσα το μηχανάκι στο προηγούμενο release!)

Reaction score
3

Mike27 Έχω περάσει ότι prerelease έχει βγει για το wd tv live και μόνο μια φορά έγινε ημιτελή αναβάθμιση firmware αλλά βάζοντας πάλι το φλασακι με την ίδια έκδοση firmware και βγάζοντας/βάζοντας το καλώδιο ρεύματος έγινε επιτυχώς και κανονικότατα η firmware update και αυτό μου έτυχε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ φορά ποτέ άλλοτε.
Επομένως αν προσέχεις πως κάνεις την αναβάθμιση firmware δεν εχεις πρόβλημα ακόμα και ημιτελής να γίνει.

Reaction score
0

Mike27 Έχω περάσει ότι prerelease έχει βγει για το wd tv live και μόνο μια φορά έγινε ημιτελή αναβάθμιση firmware αλλά βάζοντας πάλι το φλασακι με την ίδια έκδοση firmware και βγάζοντας/βάζοντας το καλώδιο ρεύματος έγινε επιτυχώς και κανονικότατα η firmware update και αυτό μου έτυχε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ φορά ποτέ άλλοτε.
Επομένως αν προσέχεις πως κάνεις την αναβάθμιση firmware δεν εχεις πρόβλημα ακόμα και ημιτελής να γίνει.
Μέχρι το προηγούμενο prelease εγκαθιστούσα όλα τα Beta χωρίς πρόβλημα σύμφωνα με τη διαδικασία. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά στο .38 Μετά απο λίγο όμως κόλλησε δεν αναγνώριζε το USB Stick με τίποτα. Μαύρη οθόνη απο όλες τις εξόδους! Οπως διάβασα και στο Community Forum πολλά μηχανάκια αχρηστεύτηκαν εντελώς :111: με αυτό το prerelease. Ηταν η μια και φαρμακερή φορά...που όλα πήγαν λάθος:126:...ευτυχώς όχι για εμένα που με 4 reset απο το κουμπί το έφερα στη ζωή.

Reaction score
8

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρίν εγκαταστήσετε Beta Release διαβάστε τα πρώτα σχόλια στο WDC Community Forum http://community.wdc.com/t5/Firmware/bd-p/wdtv_live_firmware
Μπορεί να σας γλυτώσουν απο τα χειρότερα (...σχεδόν αχρήστευσα το μηχανάκι στο προηγούμενο release!)
Εγω το εβαλα παντως και ειναι οκ,δοκιμασα και ενα mkv με το καινουργιο mkvtoolnix και οντως τα παιζει νερακι.:107:

Reaction score
0

Τελικώς στο δικό μου Setup η διαφορά του .40 απο το τελευταίο επίσημο .21 είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω το 12bit color. Οσες φορές και άν το επιλέξω παραμένει αφού περάσουν 10" προσπάθειας απο το μηχάνημα πάλι στο 8bit color.

Reaction score
0

Εκ των όσων γνωρίζω η ανάλυση εικόνας με Sony Bravia Engine 2 στη σειρά W υποστηρίζει 12bit. Στο επίσημο Firmware .21 δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα παρά μόνο στο προηγούμενο beta .38 και στο τρέχον .40 επιλέγω 12 και γυρνάει στο 8bit. Μάλλον για HDMI handshaking bug το βλέπω(...πάλι)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale