Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Επιβεβαιώθηκε επίσημα και στο Community Forum απο τους Users ότι η επιλογή 8 το 12bit Color δεν δουλεύει στο 1.03.40_V :101:

Reaction score
3

Αυτό περί downgrade ρε φίλε το έχουμε ξανά αναφέρει πάμπολλες φορές σε αυτό το τοπικ αν διάβαζες πολύ προηγούμενα ποστ θα το έβλεπες.

Επίσης στην 1.03.40 σε μερικά αρχεία mkv κάνει ώρες - ώρες παύσης ο ήχος για μερικά δευτερόλεπτα κάτι που ΔΕΝ το κάνει στην 1.02.21

Reaction score
0

Downgrade σε 1.02.21 και όλα ΟΚ με 12bit Color. Playback σε MKV χωρίς διακοπές στον ήχο.

Reaction score
3

Μα καλά ρε mike27 διαβάζεις καθόλου τα προηγούμενα ποστ ή απλά ποσταρεις για να ποσταρεις κοινώς σπαμαρεις?

Ακριβώς στο ποιο πάνω ποστ από αυτό που έκανες αυτό που λες κι εσύ δεν λες για τον ήχο?
Ποιος ο λόγος λοιπόν να το ξαναπείς με διαφορά ένα ποστ?

Reaction score
0

Πρώτα απ’ όλα fits29 χαλάρωσε λίγο. Μπορεί να πάσχω από Alzheimer αλλά σε πρόβλημα ήχου δεν έχω αναφερθεί σε κανένα post μου εκτός από αυτό που ανέφερα ότι λύθηκε το πρόβλημα με το downgrade. Σε όλα τα post μου απλώς αναφέρω τα προβλήματα της .40 3 post διαφορετικά μεταξύ τους έγραψα και σε σπαμάρω...υπερβολικό σε βρίσκω.

Reaction score
3

Μα κι εγώ γι' αυτό το ποστ σου μιλάω τι στιγμή που στο ακριβώς ποιο πάνω ποστ λέω κι εγώ ακριβώς το ίδιο με εσένα.
Ορίστε πως έχουν για να καταλάβεις τι εννοώ(Πρόσεξε τα τονισμένα-υπογραμμισμένα):

Αυτό περί downgrade ρε φίλε το έχουμε ξανά αναφέρει πάμπολλες φορές σε αυτό το τοπικ αν διάβαζες πολύ προηγούμενα ποστ θα το έβλεπες.

Επίσης στην 1.03.40 σε μερικά αρχεία mkv κάνει ώρες - ώρες παύσης ο ήχος για μερικά δευτερόλεπτα κάτι που ΔΕΝ το κάνει στην 1.02.21
Downgrade σε 1.02.21 και όλα ΟΚ με 12bit Color. Playback σε MKV χωρίς διακοπές στον ήχο.
Και μια χαρά χαλαρός είμαι αλλά αν είναι να αναμασάμε τα ίδια πράγματα συνέχεια στο συγκεκρημενο τοπικά τότε δεν πάμε μπροστά αλλά πίσω...

Και καλό είναι αν πάσχεις όπως λες από Alzheimer να το αναφέρεις για να μην γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις που δεν νομίζω ότι πάσχεις απλά το βρήκες σαν επιχείρημα για να πατήσεις κάπου και να αντιπαρατεθείς.

Reaction score
0

Εντάξει fits29 προφανώς για τους δικούς σου λόγους μου επιτέθηκες εξ αρχής προσωπικά μάλλον γιατί ψάχνεις κάποιον να την πεις στο Forum για να νοιώσεις καλύτερα…ΟΚ το δέχομαι. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του σε αυτό τον κόσμο.

Μια φορά και μοναδική ανέφερα ότι στο δικό μου WD με το downgrade από .40 σε .21 λύθηκε το πρόβλημα στο 12bit Color και τα κοψίματα ήχου σε ορισμένα .MKV

Αναφέρθηκε άλλος ποτέ για το 12bit και το MKV ταυτόχρονα στην .40????

Παρουσίασε και τις 2 βλάβες μαζί...τι να γράψω μόνο τη μία επειδή έτσι το καταλαβαίνεις εσύ...μου φαίνεται ότι δεν βγάζεις νόημα πια.

Για να κλείσουμε το θέμα επειδή αρκετά ασχολήθηκα με το τι νομίζεις αν σπαμάρω ας με διαγράψει ο admin. Την αντιπαράθεση την ξεκίνησες μόνος σου...

Reaction score
3

Όχι δεν σου "επιτέθηκα" όπως λες γιατί θέλω να επιτεθώ σε κάποιον για να νιώσω καλύτερα απλά σου "επιτέθηκα" όπως λες γιατί το ίδιο ακριβώς πράγμα το εχεις κάνει πολύ παλιότερα και το εχεις κάνει με ΔΙΚΟ μου ποστ.

Γι' αυτό ακριβώς σου "επιτέθηκα" όπως λες.

Και ΔΕΝ χρειαζόταν να ξαναγράψεις ακριβώς κάτω από το ποστ μου για το ίδιο ακριβώς πράγμα που είχα γράψει εγώ(Spam).
Ήτανε απολύτως ΠΕΡΙΤΤΟ.
Ναι θα μπορούσες να γράψεις ΜΟΝΟ για το 12bit problem αλλά μάλλον αλλά τελικά όπως εσύ λες "Ο καθένας έχει τα προβλήματά του σε αυτό τον κόσμο".

Reaction score
1.458

Παιδιά ψυχραιμία!Το θέμα θεωρείτε λήξαν και σας παρακαλώ και τους 2,να μην το συνεχίσετε.

Reaction score
3

Βγηκε νέα έκδοση του b-rad fw.
1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.2.6
Ορίστε και τι αλλάζει στην νέα έκδοση με βάση τη παλιότερη 0.4.2.2
0.4.2.6 - 2010-09-26
* fixed credits & WDLXTV Census pages in webend
* fixed bug in load.webplugin
* fixed /RPC2 not being auth protected in webend (for secure remote rtorrent xml-rpc)

0.4.2.5 - 2010-09-25
* backported mkv header compression support to wdlxtv-plus

0.4.2.4 - 2010-09-25
* added enable/disable of daemons to webend daemon panel
* fixed rutorrent RSS plugin
* fixed rutorrent plugin global settings
* fixed non-login $PATH for ssh
* lots of reloader updates (recliq)
* reloader images moved to /osd/image/Reloader_* for theming
* included link to enable/disable WDLXTV_CENSUS in webend
* fixed webend mount table not showing cifs
* fixed NTP with wireless for wdlxtv-plus
* perlmagick-8:6.6.0.4-2.2
* removed broken unrar button from webend
* telnetd killed on reboot to disconnect shells
* fixed bugs with unionfs xmounts
* wget recompiled with ssl support (philou)

0.4.2.3 - 2010-09-02
* added unionfs filesystem to xmount (see net.mounts for example)
* updated WDTVExt plugins menu, bugfixes & new features (recliq)
* fixed 'network shares' area not working as well when ENABLE_SAMBA_SHARE=0
* speed up moviesheet search & display
* fixed shoutcast channels with more than 50 listings not showing
* fixed shoutcast favorites not saving in live365 switcher
* patched bugs in MovieSheet plugin, plus sped up display of sheets
* fixed std mode moviesheet view in list & audio/photo views (recliq)
* fixed wireless IPUP & NTP detection. set your connected network to favorite in the network menu
* fixed multi file /conf/umsp.tgz no-untar bug (bagira)
* added output to webend UMSP SVN plugin downloading
* updated UMSP plugin enabling system
* fixed Samba/rtorrent issues when SSHPORT is set
* lowered rtorrents cpu priority
* updated psychodad's autores, now supports audio/subtitle channel selection

Reaction score
0

Οποιοδηποτε πληκτρο κι αν πατησω απο το τηλεχειρηστηριο (π.χ. play-pause-forward-home κ.λ.π.) κανει 1-2 λεπτα για να δεχτει την εντολη. Εχετε καμια ιδεα βρε παιδια;

Reaction score
0

Οποιοδηποτε πληκτρο κι αν πατησω απο το τηλεχειρηστηριο (π.χ. play-pause-forward-home κ.λ.π.) κανει 1-2 λεπτα για να δεχτει την εντολη. Εχετε καμια ιδεα βρε παιδια;
Εμένα μου το κάνει αυτό όταν προσπαθώ να ανοίξω αρχεία μέσω ασύρματου δικτύου. Όχι πάντα βέβαια...

Reaction score
0

Eμενα μου το κανει ξαφνικα απο προχτες, απο εξωτερικο σκληρο. Να του περασω κανα firmware? ή να το πεταξω? :121:

Reaction score
0
Infocus X1

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει επιτυχώς να συνδέσει το WD με τον Infocus X1?

Reaction score
386
Απάντηση: Infocus X1

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει επιτυχώς να συνδέσει το WD με τον Infocus X1?
Βρίσκεις δυσκολίες ;
Είτε με composite (δοκιμασμένο και στο gen1), είτε με αντάπτορα 3rca (component) to vga στα 576i.

Reaction score
0

To έχω συνδέσει με αντάπτορα 3rca (component) to vga (έτσι όπως το συνέδεα και με το DVD) αλλά όποια ρύθμιση και αν επιλέξω από το menu του WD μου δείχνει την εικονα (το menu του WD τουλάχιστον γιατί δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ταινία) διπλή, δηλαδή την ίδια εικόνα δίπλα δίπλα 2 φορές (και προφανώς όλα φαίνονται μακρόστενα ...

Τι μπορεί να κάνω λάθος? Δοκίμασα και τα διάφορα settings του aspect ratio στον Χ1 αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω.

Αν το έχεις κάνει και παίζει σωστά, μπορείς να μου πεις ρυθμίσεις σε WD και X1? Η εικόνα αξίζει ή τα 800x600 την "πνίγουν" και δεν αξίζει να ασχοληθώ?

Σε ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
386

Φίλε δεν το έχω δοκιμάσει στον Χ1 αφού είναι μοντέλο παλιό και το έχω παροπλισμένο πλέον.
Με composite σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα (η εικόνα απλά θα είναι τραγική έτσι), για component to vga είδα από το live ότι βγάζει επιλογές για 480p60 k 1080i60.
Δοκίμασε αυτές και μπορεί να δεις εικόνα.
Το καλύτερο που έχω πάρει στον Χ1 είναι 720p αν δεν με απατάει η μνήμη μου και το κατάφερα με pc & χρήση powerstrip ( αρκετά μπερδεμένη υπόθεση).
Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του Χ1 να κλειδώσει στις αναλύσεις αυτές.
Στο dvd σε τι ανάλυση έπαιζες ;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale