Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

οι υποτιτλοι ειναι πιστευω εγω.αν τους βγαζεις παιζουν νερακι οι ταινιες με dts
Θα το δοκιμάσω και θα γράψω σχετικά...

Reaction score
0
Και θα βλεπουμε δλδ τις dts ταινιες χωρις υποτιτλους?
εγω παντως το τσεκαρα σε πολυ γρηγορες σκηνες οι οποιες συνηθως δεν εχουν υποτιτλους..
φταιει αυτο σιγουρα?
σαν να μην σηκωνει αυτην την πολυ γρηγορη εναλλαγη εικόνων μου φανηκε..
παντως απ'ότι φαινεται ειναι καθαρα hardware προβλημα ετσι?

Reaction score
113
Μετέτρεψε το DTS σε AC3 και κράτα αν θες και τον DTS ήχο και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με τους υπότιτλους, αλλά γενικότερα με την παρακολούθηση της ταινίας.

:103:

Reaction score
0
Παιδιά είναι σίγουρα οι ελληνικοί υπότιτλοι.
Δεν έχει σημασία αν τη στιγμή που κολλάει εμφανίζεται υπότιτλος.
Μόλις δείτε οτι πάει να κολλήσει κλείστε τους υπότιτλους ή απλά βάλτε άλλη γλώσσα αν είναι διαθέσιμη.
Δε χρειάζεται να σταματήσετε την ταινία.
Απλά πατήστε option.... μετά απο μερικά δευτερόλεπτα μπορείτε να τους ενεργοποιήσετε πάλι με την ευχή να μη το κάνει σύντομα.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα αν το συνδέσω σε τηλεόραση με DVI (δεν διαθέτει HDMI) με καλώδιο DVI σε HDMI; έτσι δεν είναι;

Reaction score
0
Παιδιά είναι σίγουρα οι ελληνικοί υπότιτλοι.
Δεν έχει σημασία αν τη στιγμή που κολλάει εμφανίζεται υπότιτλος.
Μόλις δείτε οτι πάει να κολλήσει κλείστε τους υπότιτλους ή απλά βάλτε άλλη γλώσσα αν είναι διαθέσιμη.
Δε χρειάζεται να σταματήσετε την ταινία.
Απλά πατήστε option.... μετά απο μερικά δευτερόλεπτα μπορείτε να τους ενεργοποιήσετε πάλι με την ευχή να μη το κάνει σύντομα.

ετσι ειναι..... Αυτο που δεν μπορω να χονεψω ειναι οτι με αλλη γλωσσα δεν κολλαει. δηλ ολη η ευρωπη δεν εχει προβλημα εμεις οι τυχεροι μονο οι ελληνες.:110:

Reaction score
0

Το προβλημα με τα ελληνικα ειναι γνωστα στην WD εδω και καιρο.

Για αυτο το λογο και στα fix που βγαζουν κατα καιρους αναφερουν οτ εφτιαξαν τα Greek subs κλπ.

Ολα άρχισαν οταν αποφασισαν αν αλλαξουν το rendering engine απο ARPHIC's Bitmap font

σε HiFont rendering engine.

Συγκεκριμένα φίλος γράφει σε ξενο φόρουμ ( The new subtitle rendering application

used after 1.01.02 is KILLING everything)

Οποτε οι λυσεις ειναι 5.

1. Ενσωμάτωση των υποτίτλων (εχει αναφερθει)
2. Ταινίες μέχρι 720 ή 1080 με 2-3 rf max.
3. Μαθαίνουμε καλα αγγλικά.
4. Δε χαθηκε και ο κόσμος με 2-3 on/off στους υποτιτλους οταν το κανει.
5. Αγοράζουμε άλλο media player.

Reaction score
0

Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα αν το συνδέσω σε τηλεόραση με DVI (δεν διαθέτει HDMI) με καλώδιο DVI σε HDMI; έτσι δεν είναι;
Μάλλον θα έχω πρόβλημα με τον ήχο;
Κάποιος σχετικός με συνδέσεις ας απαντήσει
ευχαριστώ

Reaction score
2.706

Μάλλον θα έχω πρόβλημα με τον ήχο;
Κάποιος σχετικός με συνδέσεις ας απαντήσει
ευχαριστώ

Από την DVI δεν περνάει ήχος . Αλλά και με hdmi να συνδέσεις το wd με την tv , όταν η ταινία έχει ήχο dts , η tv δεν θα μπορεί να τον αναπαράγει .
Το καλύτερο για μένα είναι ενισχυτής με 5.1 ηχεία , την στιγμή μάλιστα που οι ταινίες τύπου mkv έχουν οι περισσότερες πολύ καλό ήχο .

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ειμαι κατοχοσ αυτου του μαυρου διαβολου γιατι απο την ωρα που το πηρα μου εχει κανει την ζωη μαυρη για να δω ενα αρχειο mkv με dts ηχο.εχω βρει δυο προγραμματα xvid4psp και mkv merge με mkv extract για μετατροπη σε ac3 το ποπ κορν δεν το δοκιμασα καν ουτε ξερω να το δουλεψω αλλα το αποτελεσμα παντα το ιδιο.το τελος της ταινιας ΠΑΝΤΑ ειναι κατα δεκα λεπτα περιπου λιγοτερο....γιατι να μην μπορω να μαθω ποιοσ ειναι ο δολοφονος σε θριλερ ε???ολο φτανω στην πυγη και νερο δεν πινω.βοηθεια παιδια γιατι η θα το πουλησω η θα το σπασω με την βαριοπουλα οπως παει.ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0

ναι αλλα ειναι το μονο που δεν μπορω να ρυθμισω τα κουτακια επιλογων που εχει σωστα για τα codek αν μπορει καποιος που ξερει ας βοηθησει γιατι βλεπω 100 κομματια να το κανω....ας στειλει και pm τι να κανω αρκει να βρω λυση...

JL_

Reaction score
19
Aκολούθα τις οδηγίες από εδώ. Άφησέ το να κατεβάσει αυτόματα τα συνοδευτικά κατά την εγκατάσταση, για να μην παιδεύεσαι...

Reaction score
0

οκ φιλε μου θα το δοκιμασω και θα σου πω και αν τα καταφερω κερναω μπυρες χαχαχαχαχαχα να σαι καλα παντωσ για την βοηθεια

Reaction score
0

καλησπερα και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.
εχω παρει χτες το μηχανακι κ εγω κ βασιστηκα παρα πολυ στις λυσεις που δινεται.αλλα δεν εχω λυσει το προβλημα με τους υποτιτλους.εχω κατεβασει τα firmware αλλα δεν λυθηκε το προβλημα.μου βγαζει μονο χαρακτηρες "κινεζικους".
πρεπει να αλλαξω κατι στα srt αρχεια?

ευχαριστω προκαταβολικα!

Reaction score
1.213

καλησπερα και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.
εχω παρει χτες το μηχανακι κ εγω κ βασιστηκα παρα πολυ στις λυσεις που δινεται.αλλα δεν εχω λυσει το προβλημα με τους υποτιτλους.εχω κατεβασει τα firmware αλλα δεν λυθηκε το προβλημα.μου βγαζει μονο χαρακτηρες "κινεζικους".
πρεπει να αλλαξω κατι στα srt αρχεια?

ευχαριστω προκαταβολικα!
Παραξενο.Εχεις βαλει την επιλογη greek-1253 στο wd να υποθεσω..

Ανοιξες κανα αρχεια με υποτιτλους να δεις αν ειναι οκ μεσα (ελληνικα ) η υπαρχει καποιο προβλημα ?

Reaction score
0

Οτι λέει παραπάνω ο φίλος βάζεις απο το μενού του μηχανήματος στα extra επιλογή greek-1253 δοκίμασε το και πες αν ακόμα βγάζει "κινέζικα".

Reaction score
0

ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!
ετοιμο ολα καλα.ειμαι ψιλο ασχετος με το ολο θεμα γι αυτο
να στε καλα

Reaction score
0

Παιδια σα χεραιτω
ειμαι αρκετα ασχετος με το θεμα και θελω την βοηθεια σας
αγορασα μια τηλ philips40pfl9704h και αγορασα το wd player
κατεβασα ταινιες απο το megashares se 720p και την τοποθετησα αλλα δεν μπορεσα να ακουσω ηχω!!
την συνδεση την εχω κανει με hdmi στην τηλ και δοκιμασα τον ηχω και μεσω του ενυσχητη!!!
σασ παρακαλω πολυ βοηθηστε ποια ειναι η σωστη διαδικασια ωστε να μπορεσω να δω μια hd movies χωρις προβλημμα !!
με ποιο προγραμμα και πωσ ενσωματονονται η υποτητλοι σε μια hd?
συγνωμη εαν σασ κουρασα!!!!!

Reaction score
1.213

με ποιο προγραμμα και πωσ ενσωματονονται η υποτητλοι σε μια hd?
συγνωμη εαν σασ κουρασα!!!!!
Aν εχεις κατεβασει μαζι με την ταινια και υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο (.srt) δωσε στο αρχειο αυτο την ιδια ονομασια που εχει και η ταινια.

πχ : αποκαλυπτω η ταινια :137:

αποκαλυπτω.srt το αρχιο των υποτιτλων.

Και βαλτα σε ενα φακελακι παρεα.

Αν θες να τους ενσωματωσεις μεσα στην ταινια...λυπαμαι το τμημα βιτσιων ειναι ανοικτο μεχρι τις 4.00 μμ.....προσπαθηστε αυριο παλι..:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster