Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί θα σκάσω.Συνδέω το WD TV με ένα εξωτερικό σκληρό με καλώδιο της μάνας του σκληρού.
Στον PC τον σκληρό τον συνδέω με ένα άλλο USB σε mini USB που ούτε καν θυμάμαι από πού είναι.Το θέμα είναι οτι έχω 2-3 ίδια καλώδια τα οποία ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ούτε για συνδέσω το pc με τον σκληρό ούτε τον σκληρό με το WD TV.Σήμερα μάλιστα πήρα έναι καινούριο από γνωστό μαγαζί το οποίο πάλι δε δουλεύει.Εχω και ένα blue ray LG BD 350 με θύρα usb,στο οποίο λειτουργούν μόνο όσα λειτουργούν και στο pc και το WD TV.
Κάτι πρέπει να συμβαίνει.Ξέρει κανείς;
Θέλω να έχω σε κάθε συσκευή και από ένα για να μη βαζω-βγάζω αλλά έτσι πως παν τα πράγματα θα πρέπει να αγοράζω στην τύχη μέχρι να βρω ένα που να δουλεύει ;;; :613::613:
Βοήθεια !!!!!!

Reaction score
49

Ο σκληρός σου είναι 2.5άρης ή 3.5άρης με εξωτερική τροφοδοσία?
Αν είναι 2.5άρης (χωρίς εξωτερική τροφοδοσία) υποπτεύομαι τι μπορεί να παίζει....

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος ενός WD TV HD από τα πρώτα που ειχε βγάλει η wd.
Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο οποιο δεν εχω βρει τη λύση.
Οταν αγόρασα το μηχανημα ειχε την πρώτη εκδοση, αν δεν κανω λάθος ηταν η 1,01 η οποια επαιζε ελληνικους υποτιτλους κανονικά.
Αργότερα η εταιρια εβγαλε το νεο firmware το 1,02 με το οποιο ομως ενω το εγκατεστησα κανονικά, ειχα προβλήματα με τους υπότιτλους όπου δεν τους προλαβαινα να τους διαβάσω(από οσο διαβασα εδώ μέσα ειχαν και άλλοι το ιδιο πρόβλημα).
Όταν η wd κυκλοφόρησε το 1,03 firmware, προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αλλά δυστυχως το μηχανημα αρνειται πεισματικά να φορτωσει το firmware απο το στικάκι με αποτέλεσμα ακόμα και μετα από μισή ωρα να δειχνει 0% πρόοδο.
Αναγκάστηκα (με κινδυνο να πάθει τίποτα χειροτερο) να τραβηξω το στικάκι και βάζοντας το παλιό firmware 1,01, να δουλέψει και το πήρε κανονικά.
Δεν ειναι κουφό ενω τα προηγουμενα να τα φορτωνει κανονικά, να αρνειται να μου φορτωσει το τελευταιο??
Σκέφτηκα μήπως φταιει η διαμόρφωση του στικ (fat 32) αλλά ετσι και αλοιως δεν εχει άλλη επιλογή.Το μόνο που δεν εχω κάνει ειναι να δοκιμασω με εναν εξωτερικο σκληρο άδειο, με διαμορφωση NTFS.
Αν καποιος εχει αντιμετωπίσει κατι παρομοιο και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα....

Reaction score
49

Ο σκληρός σου είναι 2.5άρης ή 3.5άρης με εξωτερική τροφοδοσία?
Αν είναι 2.5άρης (χωρίς εξωτερική τροφοδοσία) υποπτεύομαι τι μπορεί να παίζει....

Με τους 2.5άρηδες σκληρούς πάρα πολλοί χρήστες βρίσκονται προ εκπλήξεως λόγω τέτοιων συμβάντων.
Η κύρια αιτία είναι η εντύπωση πως ό,τι μήκος καλώδιο usb-->mini usb κι αν βάλω θα δουλέψει.

Το θέμα είναι πως απαγορεύεται δια ροπάλου να χρησιμοποιούμε καλώδιο μήκους έστω κ ένα cm μεγαλύτερο από το καλώδιο που συνοδεύει τον σκληρό δίσκο.

Αν πχ το μαμά καλώδιο είναι 70cm και θέλουμε να αγοράουμε καινούριο, επιλέγουμε καλώδια με μήκος < 70cm (πχ παίρνουμε καλώδιο των 60cm ή 50cm κοκ)
Αν σκεφθείς πως το μαμά καλώδιο είναι συνήθως οριακό (ώστε στα 70cm του παραδείγματος να υπάρχει τέτοια απώλεια ρεύματος ώστε αυτό που μένει να αρκεί οριακά να εκκινήσει τον σκληρό), καλό είναι το καλώδιο που αγοράζουμε μετά να παίζει σε μήκος από εκεί και κάτω.
Προφανώς, αγοράζοντας μεγαλύτερο καλώδιο, το ρεύμα που φθάνει στον σκληρό είναι "μικρότερο" από το απαιτούμενο.

Αν επιλέξεις / αγοράσεις μικρότερο καλώδιο & εξακολουθεί να το εμφανίζει το πρόβλημα τότε μπορεί να:
  • έπεσες σε ελλατωματικό καλώδιο
  • να υπαρχει θεμα με καποια usb σου (πχ στο pc δοκιμασε καποια απο τις πισω usb)

Reaction score
49

Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος ενός WD TV HD από τα πρώτα που ειχε βγάλει η wd.
Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο οποιο δεν εχω βρει τη λύση.
Οταν αγόρασα το μηχανημα ειχε την πρώτη εκδοση, αν δεν κανω λάθος ηταν η 1,01 η οποια επαιζε ελληνικους υποτιτλους κανονικά.
Αργότερα η εταιρια εβγαλε το νεο firmware το 1,02 με το οποιο ομως ενω το εγκατεστησα κανονικά, ειχα προβλήματα με τους υπότιτλους όπου δεν τους προλαβαινα να τους διαβάσω(από οσο διαβασα εδώ μέσα ειχαν και άλλοι το ιδιο πρόβλημα).
Όταν η wd κυκλοφόρησε το 1,03 firmware, προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αλλά δυστυχως το μηχανημα αρνειται πεισματικά να φορτωσει το firmware απο το στικάκι με αποτέλεσμα ακόμα και μετα από μισή ωρα να δειχνει 0% πρόοδο.
Αναγκάστηκα (με κινδυνο να πάθει τίποτα χειροτερο) να τραβηξω το στικάκι και βάζοντας το παλιό firmware 1,01, να δουλέψει και το πήρε κανονικά.
Δεν ειναι κουφό ενω τα προηγουμενα να τα φορτωνει κανονικά, να αρνειται να μου φορτωσει το τελευταιο??
Σκέφτηκα μήπως φταιει η διαμόρφωση του στικ (fat 32) αλλά ετσι και αλοιως δεν εχει άλλη επιλογή.Το μόνο που δεν εχω κάνει ειναι να δοκιμασω με εναν εξωτερικο σκληρο άδειο, με διαμορφωση NTFS.
Αν καποιος εχει αντιμετωπίσει κατι παρομοιο και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα....

Καλώς ήρθες στο AVsite!
Επειδή όλα τα μηχανάκια μας είναι το διαβόλου :116: θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι που ακούγεται γελοίο αλλά έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Ξανακατέβασε το αρχείο update και πέρασέ το στο flash usb σου & δοκίμασε αν το περνάει σωστά.

Έχω πετύχει περίπτωση αντίστοιχη (όχι σε wd όμως) και το νέο αρχείο, με τον ίδιο τίτλο και μέγεθος πέρασε κανονικά γιατί πιθανότατα στο κατέβασμα του αρχείου (ή στην φάση μεταφοράς από το pc στο flash usb) έκατσε μια δυσλειτουργία του 1ms και χάλασε το αρχείο.

Τι τίτλο έχουν τα αρχεία update (και τα 2)?

Agg

Reaction score
0
Εμενα ορισμενα αρχεια avi (ελαχιστα) δεν τα παιζει και με εχουν φαει τα τεκνα γιατι ειναι παιδικες ταινιες :141:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εμενα ορισμενα αρχεια avi (ελαχιστα) δεν τα παιζει και με εχουν φαει τα τεκνα γιατι ειναι παιδικες ταινιες :141:

Περίεργο!

Αφού είναι λίγα αρχεία και λογικά μεταγλ/μένα, "κάψε" ένα δισκάκι dvd με αυτά τα αρχεία που κατά 99% θα παίξει σε dvdp

Reaction score
0

Καλώς ήρθες στο AVsite!
Επειδή όλα τα μηχανάκια μας είναι το διαβόλου :116: θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι που ακούγεται γελοίο αλλά έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Ξανακατέβασε το αρχείο update και πέρασέ το στο flash usb σου & δοκίμασε αν το περνάει σωστά.

Έχω πετύχει περίπτωση αντίστοιχη (όχι σε wd όμως) και το νέο αρχείο, με τον ίδιο τίτλο και μέγεθος πέρασε κανονικά γιατί πιθανότατα στο κατέβασμα του αρχείου (ή στην φάση μεταφοράς από το pc στο flash usb) έκατσε μια δυσλειτουργία του 1ms και χάλασε το αρχείο.

Τι τίτλο έχουν τα αρχεία update (και τα 2)?

Εχω κατεβάσει πολλές φορές το τελευταιο firmware απο το site της εταιριας και παντα μου κάνει το ιδιο προβλημα.
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι το κάνει....

Reaction score
1.458

Δοκίμασες με άλλο στικάκι να δεις?Μήπως το συγκεκριμένο που χρησιμοποιείς είναι προβληματικό..

Reaction score
0
Πέρνα ξανά το πρώτο, αυτό με το οποίο ήρθε δηλαδή, και μετά δοκίμασε αναβάθμιση. Επίσης, καλό είναι να μην έχεις κάτι άλλο συνδεμένο πάνω του κατά το update.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πέρνα ξανά το πρώτο, αυτό με το οποίο ήρθε δηλαδή, και μετά δοκίμασε αναβάθμιση. Επίσης, καλό είναι να μην έχεις κάτι άλλο συνδεμένο πάνω του κατά το update.
To πρωτο πραγμα που εκανα ηταν αυτο.Αφου από το 1.2 δεν μου πέρναγε στο 1.3 γύρισα σε αυτο που ειχε εξ αρχης το μηχανημα δηλαδη στο 1.1 ή 1.01 δεν θυμαμαι και προσπαθησα μνα περασω το 1.3 αλλά τζιφος.Επίσης δοκιμασα με άλλο στικακι αλλά πάλι τίποτα και εννοειται πως δεν εχω τιποτα αλλο κουμπωμενο επανω την ωρα της αναβαθμισης και επίσης εχω δοκιμασει και στις 2 usb που διαθετει και πάλι τιποτα.Στη μονη δοκιμη που δεν εχω κανει ακομα ειναι να βαλω εναν εξωτερικο σκληρό άδειο εννοειται και να περασω από εκει μπάς και....αλλά χλωμό το κόβω.Τις άλλες εκδοσεις πώς τις δεχεται από το στικ....
Αν αυτο δεν ειναι κουφό, δεν ξερω τι άλλο μπορει να ειναι......!
Ευχαριστω πάντως ολους για τη βοηθεια.Ελπίζω να βγει κανενα καινουργιο firmware μπας και δω και γω ο φτωχός καμια αλλαγη στο εργαλειο....!!:116:

Reaction score
1.458

Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το τελευταίο firmware και με άλλον browser από αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα.πχ αν είσαι με internet explorer άλλαξε σε firefox ή opera

Reaction score
0

Μετά από καιρό, χαιρετώ και πάλι την παρέα.
Πάμε λοιπόν στα δικά μας. Αρκετοί αναφέρουν την αδυναμία αναπαραγωγής αρχείων με υψηλό αριθμό reference frames σε σχέση πάντα και με την ανάλυση. Ο φίλος furious99 μάλιστα, είχε γράψει ότι μετά από δοκιμές, προκύπτει ότι τα αρχεία που παίζουν απροβλημάτιστα είναι τα εξής:

x-2048:Y-1024@3rf

x-1920:Y-800-832@6rf\848-992@5rf\1008-1080@4rf

x-1440:Y-800-832@8rf\848-944@7rf\960-1080@7rf

x-1280:Y-576or lower@16rf\592-608@15rf\624-640@14rf\656-704@13rf\720-736@12rf

Πάρα πολύ ωραία. Μπορεί να μου πει κάποιος χριστιανός γιατί ο ακόλουθος διάολος δεν παίζει:

Prince.of.Persia.The.Sands.of.Time.720p.BluRay.x264-HUBRIS
Format : Matroska
File size : 6.56 GiB
Duration : 1h 55mn
Overall bit rate : 8 105 Kbps
Encoded date : UTC 2010-08-25 10:52:06
Writing application : mkvmerge v4.2.0 ('No Talking') built on Jul 28 2010 18:38:23
Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 55mn
Bit rate : 6 592 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 536 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.401
Stream size : 5.21 GiB (79%)
Writing library : x264 core 104 r1703 cd21d05

Και όχι μόνο δεν παίζει (μόλις πατάς το enter για έναρξη το μόνο που παίρνεις είναι μία μαύρη οθόνη), αλλά μετά από αυτό δεν παίζει και τα υπόλοιπα αρχεία. Πρέπει να το κλείσεις, να το βγάλεις από την μπρίζα και άντε ξανά από την αρχή.
Παίδες, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Reaction score
0
Prince.of.Persia.The.Sands.of.Time.720p.BluRay.x26 4-HUBRIS

Το συγκεκριμενο encode ειχε προβλημα. Πρεπει να κανεις τα εξης (5-6 λεπτα δουλεια ειναι):

1) download MKVtoolnix: http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-4.2.0.7z
2) run mmg.exe
3) add the mkv file in the default path
4) click on V_MPEG4/ISO/AVC line then click on "Extra Options" in the below tab
5) set Compression to "none"
6) click on A_DTS line then click on "Extra Options" in the below tab
7) set Compression to "none"
8) choose output filename
9) click "Start Muxing"

Reaction score
108
Το θέμα είναι ότι όλο και περισσότερα αρχεία έχουν το παραπάνω πρόβλημα.
Εχουμε την μετατροπή του DTS για όσους έχουν το WD Mp first generation και τώρα έχουμε και αυτή την διαδικασία.

:133:

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες Xose. Μόλις επιστρέψω σπίτι (και τελειώσει η Εθνική) θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Γνωρίζεις κατά πόσο αυτή η διαδικασία έχει επιπτώσεις στην ποιότητα;
Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο MrVox. Δεν είναι αυτό το μοναδικό προβληματικό αρχείο. Για να δούμε λοιπόν κατά πόσο θα βοηθήσει το MKVtoolnix.

Reaction score
0
Δεν εχει επιπτωσεις στην ποιοτητα. Απλα ισως το νεο αρχειο που θα δημιουργηθει να ειναι λιγο μεγαλυτερο (1-2GB).

Reaction score
0

Λοιπόν, το προγραμματάκι το MKVtoolnix έκανε καλά τη δουλειά του. Το δοκίμασα στο WDTV και όλα είναι ΟΚ. Η θέαση αρχίζει εντός ολίγου. Τις ευχαριστίες μου και πάλι.

Απλά φίλε Xose, γνωρίζεις εάν αυτή η διαδικασία διορθώνει και τα ζητήματα που προκύπτουν λόγω των υψηλών reference frames;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef