- Reaction score
- 164
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αλλά είναι κρίμα να βλέπεις χαμηλή ανάλυσης video σε τέτοια μηχανάκια...Thanks unforgiven.A, και κατι αλλο αν το ξερεις κανει καλύτερο upscaling στα divx-xvid το popcorn απ το wd;
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αλλά είναι κρίμα να βλέπεις χαμηλή ανάλυσης video σε τέτοια μηχανάκια...Thanks unforgiven.A, και κατι αλλο αν το ξερεις κανει καλύτερο upscaling στα divx-xvid το popcorn απ το wd;
Ειναι φυσιολογικο και εχει να κανει με τη γραμματοσειρα και το μεγεθος αυτης. Μπορεις να κανεις το εξης: Υπαρχει μια ρυθμιση, με την οποια μπορεις να μετακινησεις την εικονα λιγο πανω, κατω, δεξια ή αριστερα. Αν το κανεις ενα κλικ ψηλα, η εικονα ανεβαινει χωρις να μετακινουνται οι υποτιτλοι, οι οποιοι βρισκονται πλεον στην κατω μαυρη μπαρα.Όταν πάιζω ταινίες παρατηρώ ότι οι υπότιτλοι παίζουνε μισοί μέσα στην ταινία και μισοί στις μαύρες μπάρες.Υπόψιν τους υπότιτλους τους έχω στο μέγεθος 40 ενώ στο pc μου τα παίζει μέσα στην ταινία κανονικά.Είναι φυσιολογικό?
Λέτε άμα χαμηλώσω το μέγεθος να πάιζουν κανονικά μέσα στη ταινία?Βλακεία μου δε το δοκίμασα...
se eprixsa kai me ti dikio sou.eyxaristw pantws po me voi8as.loipon mesa fenaite etsiΆνοιξε το srt με notepad και κοίτα αν έχει το παρακάτω format
1
00:00:10,290 --> 00:00:12,170
PREVIOUSLY ON 24
2
00:00:12,650 --> 00:00:13,549
Tanner.
Επίσης θα πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα tags μεσα απο το srt.
Αν συνεχίζεις και εχεις πρόβλημα πες μου.
Δείχουν σωστοί οι υπότιτλοι.... Εισαι σίγουρος οτι το srt έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα με το avi?se eprixsa kai me ti dikio sou.eyxaristw pantws po me voi8as.loipon mesa fenaite etsi
1
00:00:32,330 --> 00:00:33,600
Πού είναι, ΚΙΤ;
2
00:00:34,330 --> 00:00:36,600
Ο εχθρός είναι βορειοανατολικά
και ακόμα βαριά οπλισμένος.
oti katalavaineis kai ti ennoeis ola ta tags? poia einai sti sygkekrimeni periptwsi?
Νομίζω πως ναι.Η μαύρη μπάρα έχει το ίδιο μέγεθος όταν παίζεις την ταινία στο PC?
Θα το κοιτάξω φίλε μου αν και νομίζω ότι θα δείχνει άσχημο γιατί τώρα είναι κεντραρισμένο.Πάντως δε με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό.Ειναι φυσιολογικο και εχει να κανει με τη γραμματοσειρα και το μεγεθος αυτης. Μπορεις να κανεις το εξης: Υπαρχει μια ρυθμιση, με την οποια μπορεις να μετακινησεις την εικονα λιγο πανω, κατω, δεξια ή αριστερα. Αν το κανεις ενα κλικ ψηλα, η εικονα ανεβαινει χωρις να μετακινουνται οι υποτιτλοι, οι οποιοι βρισκονται πλεον στην κατω μαυρη μπαρα.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΤΟΥ E-SHOP ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 99 ΕΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ...
και εγώ από το plus4u.gr το πήρα και είχε 79€. και όχι 74€.Και εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Είδα την συσκευή τυχαία στο ίντερνετ 31/12 και το πήρα απο το plus4u.gr 74€ και χωρίς έξοδα αποστολής, όταν e-shop και πλαίσιο το έχουν στα 99€.
πολύ ευχαριστημένος είμαι και παίζει σούπερ....