Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
164
Thanks unforgiven.A, και κατι αλλο αν το ξερεις κανει καλύτερο upscaling στα divx-xvid το popcorn απ το wd;
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αλλά είναι κρίμα να βλέπεις χαμηλή ανάλυσης video σε τέτοια μηχανάκια...

Reaction score
19
Το upscale του Popcorn προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει. Δηλαδή απλά αναγκαστικό ανέβασμα ανάλυσης γίνεται, όσο έχουμε δηλώσει στα settings όπως φαντάζομαι ότι γίνεται με όλες τις συσκευές αυτού του είδους.

Το WD δεν το έχω για να κάνω τουλάχιστον σύγκριση.

Πάντως, με xvid/divx είναι λίγο καταδικασμένα τα πράγματα, τι να σου κάνει το upscale με τόσο κακή πηγή;

Reaction score
8
το ψαχνω λιγο γιατι ειμαι ετοιμος να αγορασω κατι τετοιο απλως εχω στο νου μου και το popcorn,ακριβοτερο μεν αλλα με πολλα καλουδια που δεν ξερω αν θα χρησιμοποιησω,

Reaction score
19
Αν δεν έχεις σκοπό να το συνδέσεις στο δίκτυο καλύτερα κοίτα προς το WD...

Αλλά, χονδρικά, αν το WD παίζει ένα 80-85% του high-def υλικού, θα έλεγα ότι τα NMT βρίσκονται στο 90-95%. Από την άλλη, με τα καινούργια firmware νομίζω ότι το WD θα βγάλει ακόμα καλύτερο εαυτό με τον καιρό.

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΤΟΥ E-SHOP ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 99 ΕΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SETTINGS EINAI OK .MIA ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΚV ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ 7 GB ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ?

Reaction score
8
Με τον ενισχυτη που εχω φανταζομαι μπορω να ακουω dts,ειναι ο ΥΑΜΑΗΑ RX-V463.
Και κατι αλλο μπορει να ειναι και χαζο στις προδιαγραφες του λεει οτι εχει και hdmi out,μπορω να κανω κατι με αυτο ωστε να ακουω ηχο και απο tv;

Reaction score
19
Φίλε KOKNIK καλώς ήρθες!

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά γράμματα γιατι τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις. Thanks!

Στην ερώτησή σου τώρα, το WD TV δεν υποστηρίζει ήχο DTS παρά μόνο αν περνάει από ενισχυτή που τον αποκωδικοποιεί. Θα πρέπει να τον μετατρέψεις πρώτα σε AC3 με κάποιο πρόγραμμα (http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3).

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Όταν πάιζω ταινίες παρατηρώ ότι οι υπότιτλοι παίζουνε μισοί μέσα στην ταινία και μισοί στις μαύρες μπάρες.Υπόψιν τους υπότιτλους τους έχω στο μέγεθος 40 ενώ στο pc μου τα παίζει μέσα στην ταινία κανονικά.Είναι φυσιολογικό?
Λέτε άμα χαμηλώσω το μέγεθος να πάιζουν κανονικά μέσα στη ταινία?Βλακεία μου δε το δοκίμασα...

Reaction score
0

Η μαύρη μπάρα έχει το ίδιο μέγεθος όταν παίζεις την ταινία στο PC?
Κάθε player αποφασίζει για την θέση που θα τοποθετήσει τους υποτίτλους (αν δεν είναι ρυθμιζόμενη).

Reaction score
2

Όταν πάιζω ταινίες παρατηρώ ότι οι υπότιτλοι παίζουνε μισοί μέσα στην ταινία και μισοί στις μαύρες μπάρες.Υπόψιν τους υπότιτλους τους έχω στο μέγεθος 40 ενώ στο pc μου τα παίζει μέσα στην ταινία κανονικά.Είναι φυσιολογικό?
Λέτε άμα χαμηλώσω το μέγεθος να πάιζουν κανονικά μέσα στη ταινία?Βλακεία μου δε το δοκίμασα...
Ειναι φυσιολογικο και εχει να κανει με τη γραμματοσειρα και το μεγεθος αυτης. Μπορεις να κανεις το εξης: Υπαρχει μια ρυθμιση, με την οποια μπορεις να μετακινησεις την εικονα λιγο πανω, κατω, δεξια ή αριστερα. Αν το κανεις ενα κλικ ψηλα, η εικονα ανεβαινει χωρις να μετακινουνται οι υποτιτλοι, οι οποιοι βρισκονται πλεον στην κατω μαυρη μπαρα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Άνοιξε το srt με notepad και κοίτα αν έχει το παρακάτω format

1
00:00:10,290 --> 00:00:12,170
PREVIOUSLY ON 24

2
00:00:12,650 --> 00:00:13,549
Tanner.

Επίσης θα πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα tags μεσα απο το srt.

Αν συνεχίζεις και εχεις πρόβλημα πες μου.
se eprixsa kai me ti dikio sou.eyxaristw pantws po me voi8as.loipon mesa fenaite etsi
1
00:00:32,330 --> 00:00:33,600
Πού είναι, ΚΙΤ;

2
00:00:34,330 --> 00:00:36,600
Ο εχθρός είναι βορειοανατολικά
και ακόμα βαριά οπλισμένος.

oti katalavaineis kai ti ennoeis ola ta tags? poia einai sti sygkekrimeni periptwsi?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

se eprixsa kai me ti dikio sou.eyxaristw pantws po me voi8as.loipon mesa fenaite etsi
1
00:00:32,330 --> 00:00:33,600
Πού είναι, ΚΙΤ;

2
00:00:34,330 --> 00:00:36,600
Ο εχθρός είναι βορειοανατολικά
και ακόμα βαριά οπλισμένος.

oti katalavaineis kai ti ennoeis ola ta tags? poia einai sti sygkekrimeni periptwsi?
Δείχουν σωστοί οι υπότιτλοι.... Εισαι σίγουρος οτι το srt έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα με το avi?

Reaction score
0
Προσωπικα ειχα ενα προβληματακι σε αναπαραγωγη mkv με flac embedded..
Audio unsupported..
Εστειλα ηδη mail στο cs και αναμενω.

Reaction score
0

Η μαύρη μπάρα έχει το ίδιο μέγεθος όταν παίζεις την ταινία στο PC?
Νομίζω πως ναι.

Ειναι φυσιολογικο και εχει να κανει με τη γραμματοσειρα και το μεγεθος αυτης. Μπορεις να κανεις το εξης: Υπαρχει μια ρυθμιση, με την οποια μπορεις να μετακινησεις την εικονα λιγο πανω, κατω, δεξια ή αριστερα. Αν το κανεις ενα κλικ ψηλα, η εικονα ανεβαινει χωρις να μετακινουνται οι υποτιτλοι, οι οποιοι βρισκονται πλεον στην κατω μαυρη μπαρα.
Θα το κοιτάξω φίλε μου αν και νομίζω ότι θα δείχνει άσχημο γιατί τώρα είναι κεντραρισμένο.Πάντως δε με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό.

Και σε εσάς έτσι δε δείχνει?

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΤΟΥ E-SHOP ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 99 ΕΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ...

Και εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Είδα την συσκευή τυχαία στο ίντερνετ 31/12 και το πήρα απο το plus4u.gr 74€ και χωρίς έξοδα αποστολής, όταν e-shop και πλαίσιο το έχουν στα 99€.
πολύ ευχαριστημένος είμαι και παίζει σούπερ....

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Και εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Είδα την συσκευή τυχαία στο ίντερνετ 31/12 και το πήρα απο το plus4u.gr 74€ και χωρίς έξοδα αποστολής, όταν e-shop και πλαίσιο το έχουν στα 99€.
πολύ ευχαριστημένος είμαι και παίζει σούπερ....
και εγώ από το plus4u.gr το πήρα και είχε 79€. και όχι 74€.

Reaction score
7
Παιδιά μία ερώτηση. Κατέβασα ολόκληρο το bluray Matrix 35,5gb. Υπάρχει δυνατότητα να το βάλω να παίξει στο wd hd tv? Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα αποκωδικοποίησης? Αλλά δεν θέλω να το συμπιέσω καθόλου. Γίνεται?

Reaction score
0
Αν ειναι m2ts παιζει μια χαρα.
Αν ειναι ISO δοκιμασε μαλλον θα παιξει κανονικα, αλλιως θα πρεπει να βγαλεις το m2ts...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef