Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
115
Re: Μπερδεύτηκα!!!

Ο φίλος εννοεί upscaling στα avi και δε νομίζω ότι φτάνει επίπεδα blueray (δεν είμαι σίγουρος αν κάνει καν upscaling το WD TV, σε κάθε περίπτωση όμως δεν βελτιώνεται τόσο πολύ η εικόνα).
Κακώς τότε κατάλαβα και upscaling να κάνει στα AVI που δεν κάνει ,δεν υπάρχει περίπτωση να δει ούτε καν ποιότητα συνηθισμένου DVD.

:109:

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ευχαριστώ για την συμβουλή.
Προφανώς δεν έχει να κάνει με τα αρχεία γιατί μετά τα ξαναέσβησα και τον είδε κανονικά.
Ξέρει κανείς γιατί δεν διαβάζει όλες τις συσκευές που είνα πάνω σε usb hub ?
Από τα δύο στικάκια δηλ. που συνδέω βλέπει μόνο το ένα.

Reaction score
0

Νομίζω ότι ο φίλος deliol έχει απόλυτο δίκιο.
Όταν τα usb είνα πάνω στο hub όταν ανοίγει η συσκευή τα βλέπει όλα.
Όταν όμως είναι ανοικτη και συνδέσεις ακόμη κάτι (πάντα πάνω στο hub) τότε μπορεί και να μη το αναγνωρίσει.
Πιθανότατα είναι θέμα ρεύματος.

Reaction score
0

Έχω και ακόμη μια ερώτηση.
Για TV FULL HD στα 24p ποιά είναι η καλύτερη ρύθμιση;
1080p 24Hz ή 1080p 60Hz 1
Συγνώμη αν η ερώτηση ακούγεται απλοική αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάπου την απάντηση(αν και να πω την αλήθεια δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλη την συζήτηση,το κάνω όμως σιγά σιγά :) )

Reaction score
6

Νομίζω ότι ο φίλος deliol έχει απόλυτο δίκιο.
Όταν τα usb είνα πάνω στο hub όταν ανοίγει η συσκευή τα βλέπει όλα.
Όταν όμως είναι ανοικτη και συνδέσεις ακόμη κάτι (πάντα πάνω στο hub) τότε μπορεί και να μη το αναγνωρίσει.
Πιθανότατα είναι θέμα ρεύματος.
έχω την εντύπωση ότι με το τελευταίο (prerelease 1.02.10) firmware το wd tv έχει προβλήματα με κάποια usb hubs ....

Reaction score
6

Έχω και ακόμη μια ερώτηση.
Για TV FULL HD στα 24p ποιά είναι η καλύτερη ρύθμιση;
1080p 24Hz ή 1080p 60Hz 1
Συγνώμη αν η ερώτηση ακούγεται απλοική αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάπου την απάντηση(αν και να πω την αλήθεια δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλη την συζήτηση,το κάνω όμως σιγά σιγά :) )
Τα 24p δεν τα υποστηρίζει σωστά ακόμα το wd tv, να προτιμήσεις έξοδο 1080p/60 αν το υλικό σου είναι ταινίες 1080p/24 ή σειρές 720p/60 , και όταν παίζεις υλικό "ευρωπαικό" πχ eurovision το σωστό είναι να ρυθμίσεις την έξοδο στα 1080p/50

Reaction score
0

Αν κατάλαβα σωστά, το WD ή οποιοδήποτε media player μας απαλάσει από το να συνδέσουμε το laptop με την τηλεόραση για να δούμε ταινίες ή να ακούσουμε μουσική. Μήπως κάνω λάθος ρε παιδιά; Βλέπω στο forum πρόβλημα με τον ήχο, πρόβλημα με την ανάλυση, πρόβλημα με ματρόσκες (αστείο όνομα!). Όλοι γράφουν για προβλήματα που δεν εμφανίζονται στο PC αλλά στο media player. Και δώστου updates, καλώδια, ρυθμίσεις, ερωτήσεις κλπ.
Τελικά κερδίζει κανείς κάτι από ένα media player ή όλα είναι για τη χαρά της αναζήτησης (η οποία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ξεσκουριάζει το μυαλό);

Reaction score
0

Αν κατάλαβα σωστά, το WD ή οποιοδήποτε media player μας απαλάσει από το να συνδέσουμε το laptop με την τηλεόραση για να δούμε ταινίες ή να ακούσουμε μουσική. Μήπως κάνω λάθος ρε παιδιά; Βλέπω στο forum πρόβλημα με τον ήχο, πρόβλημα με την ανάλυση, πρόβλημα με ματρόσκες (αστείο όνομα!). Όλοι γράφουν για προβλήματα που δεν εμφανίζονται στο PC αλλά στο media player. Και δώστου updates, καλώδια, ρυθμίσεις, ερωτήσεις κλπ.
Τελικά κερδίζει κανείς κάτι από ένα media player ή όλα είναι για τη χαρά της αναζήτησης (η οποία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ξεσκουριάζει το μυαλό);
Kατ' εμέ η αλήθεια είναι πως όντως υπάρχουν όλα τα προβλήματα που αναφέρεις στα μύδια πλέιερς και είναι σπαστικότατα.
Εταιρείες όπως WD και Popcorn Hour όμως, όλο και βελτιώνουν τα firmware τους και έτσι τα προβλήματα λιγοστεύουν.
Οπότε συμφέρουν σε σχέση με τα πισιά που πρεπει να σκάσεις ένα σωρό λεφτα...

Reaction score
51

Σε σχέση με ένα PC τα Media Players:
  • κοστίζουν λιγότερο
  • είναι plug n play
  • είναι κομψότερα (για χρήση σε σαλόνι)
  • έχουν πολύ μικρότερη κατανάλωση
  • είναι αθόρυβα
  • έχουν ευκολία στην χρήση
  • έχουν τηλεχειρισμό
  • απαιτούν ελάχιστες γνώσεις από τον χρήστη

Reaction score
0

Έχει δει κανείς το "The Conspiracy 2008 1080p BluRay x264-Z@X"
Σε μένα παίζει με πολλά pixel.
Γενικώς δε βλέπεται.έναι η το πρώτο mkv που μου κάνει τέτοιο πρόβλημα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Έχει δει κανείς το "The Conspiracy 2008 1080p BluRay x264-Z@X"
Σε μένα παίζει με πολλά pixel.
Γενικώς δε βλέπεται.έναι η το πρώτο mkv που μου κάνει τέτοιο πρόβλημα.
Τελικά είναι μικρός και ο κόσμος του Internet :105:
Σου απάντησα και εκει.... :145:
Είναι θέμα reference frames όπου το μαγικό μας κουτί υποστηρίζει μέχρι 5 ενω η συγκεκριμένη ταινία έχει 8

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ναι το είδα και σ'ευχαριστώ.
Χρησιμοποιόντας αυτό το πρόγραμμα που πρότεινες : http://mediainfo.sourceforge.net/en
Tι ακριβώς κοιτάμε για να δούμε πόσα frames έχει κάθε αρχείο ;
Ρίχνεις το αρχειο βιντεο εκει μέσα και μετα σου βγάζει τα στοιχεία του.
Εμένα με βολεύει και πατάω view - text και μετά βρίσκω τα reference frames. Ετσι ακριβώς το γράφει.

Reaction score
0

Το έχω συνδεδεμένο με HDMI με την TV και με οπτική ινα με τον ενισχυτή.Πως να συνδέσω και ένα Blu Ray στον ενισχυτή;
Υπάρχει hub για οπτική ίνα ;:143:
Ζητάω πολλά ο καημένος ;
:120::120::120:

Reaction score
51

Προσοχή, διόρθωσα το προηγούμενο γιατί είχα βάλει αυτό
που έχει 1 είσοδο --> 2 εξόδους

Υπάρχει περίπτωση να κάνει και το αντίστροφο (2 είσοδοι σε μία έξοδο) αλλά ρώτα τους!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio