Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Γνωρίζει κάτι κάποιος για το παραπάνω; Με το Eject πάντως δεν αλλάζει κάτι μιας και ο δίσκος συνεχίζει να μένει εν λειτουργία μέχρι να τον βγάλεις από το ρεύμα. Ο ίδιος δίσκος (WD MyBook) στο EGreat μου κλείνει κανονικά.
Παρατήρησα με τον WD 320GB My Passport που έχω ότι αν κλείσω το μηχάνημα από το power off ο δίσκος εξακολουθεί να σπινάρει (ίσως αργότερα σταματήσει μόνος του δεν το άφησα να δω).
Αν κάνω eject όμως ο δίσκος σταματά να γυρίζει και το μόνο που μένει αναμένο είναι το λευκό φωτάκι του δίσκου.
Μετά από ώρες άγγιξα το δίσκο να δω αν ήταν ζεστός αλλά τελικά ήταν κρύος. Το φωτάκι ίσως απλά να δείχνει ότι υπάρχει τάση στο USB.

Reaction score
0
Επιβεβαιώνω και εγώ μόλις το δοκίμασα. Το λαμπάκι μένει αναμένο αλλά ο δίσκος σταματά να γυρίζει.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

εγώ έχω ένα Seagate και παρατηρώ ότι όταν τον κάνω eject δεν σβήνει το πορτοκαλί φως που έχει στο πλάι.

Reaction score
0
Οταν κλεινετε το Media Player, το βγαζετε τον μετασχηματιστη απο τη πριζα η οχι?
Ε όχι να βγάζουμε και το μετασχηματιστή ρε παιδιά, αυτό είναι σκότωμα, άλλωστε δε χρειάζεται κιόλας.

Πάντως και με το φωτάκι του δίσκου αναμμένο, ο δίσκος είναι ανενεργός ΑΝ πρίν κλεισουμε το μηχανάκι έχουμε κάνει Eject το δίσκο.

Reaction score
0
Χθες το βράδυ επιβεβαίωσα πως ο δίσκος σταματά να γυρνά και απλά το φωτάκι μένει αναμμένο αν πατηθεί το Eject πριν κλείσουμε το μηχανάκι. Σήμερα ανοίγοντας το WD δεν έβλεπε τον δίσκο παρά μόνο αφού έβγαλα το USB και το έβαλα ξανά, άρα δώρο άδωρο.

Reaction score
0
Το Search δεν κάνει τίποτα. Άλλωστε στο manual λέει πως η δουλειά του είναι για να εκτελείται αναζήτηση όταν έχεις ενεργοποιημένη την προβολή Media Library.

Reaction score
0
Εγω το πήρα 79 ευρώ από το plus4u. Το παρήγγειλα αρχές γενάρη και μου ήρθε τώρα. Το μηχανάκι παίζει μια χαρά. Μακάρι να έκανε και DTS decode....

Reaction score
0

Τελικά παιδιά ποιός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποσυνδέουμε το σκληρό δίσκο απο το μηχάνημα?Κλείνουμε το μηχάνημα και μετά πατάμε το eject ή πριν κλείσουμε το μηχάνημα πατάμε το eject?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Τελικά παιδιά ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποσυνδέουμε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα?Κλείνουμε το μηχάνημα και μετά πατάμε το eject ή πριν κλείσουμε το μηχάνημα πατάμε το eject?
Πρώτα Eject και μετά κλείνεις.

Reaction score
0
Επειδη το WD δεν κλεινει ουτε το ιδιο τελειως, αλλα ουτε και κλεινει το ρευμα στους σκληρους, και επειδη βαριεμαι να βαζω-βγαζω μπριζες, εχω την μπριζα του μαζι με τη μπριζα του εξωτερικου σκληρου δισκου σε πολυμπριζο ασφαλειας.

Για να το κλεισω κανω Eject τους 2 δισκους (passport - mybook), κλεινω τη συσκευη απο το remote και κλεινω το πολυμπριζο.

Για να το ανοιξω, αρκει να ανοιξω το πολυμπριζο (το WD ανοιγει μονο του και διαβαζει τους δισκους μονο του).

Reaction score
0
Παρατήρησα ένα πρόβλημα με τα .mov αρχεία quicktime. Ενώ ξεκινάνε και παίζουν κανονικά μετά από κάποιο σημείο κολλάνε και παίζει μόνο ο ήχος...

Reaction score
0
Από προχθές που το πήρα μαζί με έναν WD Passport 320GB, το έχω καταευχαριστηθεί το μηχανάκι. Μου παίζει ομαλότατα τα 1080p αλλά σε 1080p 60Hz.

Ελπίζω σε επόμενο f/w να κάνουν κάτι ώστε να μην πρέπει κάθε φορά που πρέπει να το κλείσουμε ή να το ανοίξουμε να κάνουμε eject και να βάζουμε καλώδια USB. Καλό θα ήταν κάθε φορά που πατάμε το power να κλείσει να κάνει αυτόματα eject και κάθε φορά που το ανοίγουμε να συνδέει πάλι αυτόματα το δίσκο χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε και να ξαναβάλουμε το καλώδιο...

Reaction score
0
Έχω κάποια αρχεία WMV HD με ήχο WMA στα οποία παίζει μεν κανονικα το video αλλά δεν υποστηριζει τον ήχο (ουτε με συνδεδεμένο ενισχυτή με optical). Ξερει κανεις πως μπορω να μετατρεψω τον ηχο απο WMA σε ΑC3 ώστε να τον υποστηρίζει?
(Τo mkvtools δε δουλευει προφανως σε αυτη την περιπτωση γιατι το αρχειο ειναι wmv.)

Επισης έχω ενα mkv 1080 στο οποιο βγαζει τετραγωνακια. Πως μπορω με το mkvtools ή με καποιο αλλο τροπο να το μετατρεψω παλι σε 1080 αλλα να μπορει να το παιξει κανονικα (μειωνοντας τα reference frames ή το bitrate, δεν ξερω τι θα χρειαστει)?
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με κάποια 1080p αρχεία και δε ξέρω για ποιο λόγο.. Η κίνηση είναι κανονική αλλά εμφανίζονται πολλά τετραγωνάκια συνεχώς. Τα αρχεία παίζουν κανονικά στo pc.. Ξέρει κάποιος κάτι;

Reaction score
0
παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα το μηχανημα εχει σοβαρα προβληματα.Καποια αρχεια τα παιζει με 'κομπιασματα' κ το πιο σοβαρο ειναι το προβλημξα με τους υποτιτλους που αποσυγχρονιζουν/καθυστερουν!Χρειαζεται αμμεσα firmware update!

Reaction score
0

Παιδιά θέλω να θέσω κάτι όσον αφορά τη καθυστέρηση των υπότιτλων.Εχω δει μαζί με φίλους μου γύρω στις 5 ταινίες mkv ολόκληρες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Δε υπάρχει καμία καθυστέρηση.Δε φταίει το μηχάνημα σίγουρα γι'αυτό.Κάτι άλλο φταίει , η οι υπότιτλοι είναι η κάτι άλλο.

Σε μένα το μηχάνημα σκοτώνει...

Reaction score
0
Θα έρθω να συμφωνήσω με τον boltsis, είδα 4 ταινίες 1080p το ΣΚ και δεν υπήρχε πρόβλημα με srt υποτίτλους...

Το θέμα με τα τετραγωνάκια μου παρούσιάστηκε σε μια μόνο ταινία από τις 15 που δοκίμασα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut