Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Φιλε BillyVan, επειδη βλεπω να το κατεχεις το θεμα,
μηπως θα σου ηταν ευκολο για εμας τους λιγοτερο μυημενους να μας υποδηξεις με ποιο τροπο θα μπορεσουμε να μετατρεψουμε τον ηχο DTS σε AC3?
Προσπαθω εδω και μερες αλλα δε το εχω καταφερει.
Ευχαριστω
Δεν ειναι δυσκολη διαδικασία.

περιγραφετε εδω

Code:
http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/
ενοειται οτι γινεται με το εν λογω προγραμμα.

Να προσέξεις μονο τα ονοματα των φακελων να ειναι στα αγγλικα και να εχεις 2 φακελους απο τον 1 που 8α ειναι το αρχειο που 8ελεις στον 2 εκει που θα το σωζει με το ac3.

Reaction score
0
Εχω το μηχανημα κανα 4 μηνες, και τελευταια μου εχει κανει 2 ρεσταρτ την ωρα του παιξιματος.Τι μπορει να παιζει ξερει κανεις?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ναστε καλα...εδώ κολάει αυτο ...αφου σου αρέσουν τα thumbnails.

αλλα και αυτο

και αυτο

και αυτο

ακόμα και αυτό

ή μήπως κατι τέτοιο ?

νομίζω οτι

εχει μέλλον το μηχανάκι....

υ.γ.

τα 2 τελευταία δεν είναι απο wd

σε κανενα δεν εχει πεσει photoshop και ολα ειναι απο αλλα forum που υπάρχουν ορεξάτοι χομπίστες με γνώσεις όπως συμβαίνει αλλωστε και εδώ.

Να προσθέσω τελος για αυτους που δεν το ξερουν οτι υπάρχουν ανεπίσημα λογισμικα που το WDtv αποκτα ethernet 1gigabit παρακαλω , άψογη συνεργασια με NAS και αλλα , υποστήριξη wifi και παιζει νερακι τα 720p αλλα και τα 1080p με ενα συγκεκριμένο ομως usb/wifi , καθως επισης και υποστήριξη Blue Ray disk εξωτερικο....και αρκετα ακομη...
Aυτά όλα τα καλούδια, απαιτούν ext3-boot?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

η λυση στο προβλημα σου ειναι να ανοιξεις το regedit και να σβησεις

την καταχώρηση

HKEY_CURRENT_USER\Software\HeartWare\AudioConverter branch

ετσι θα στρώσει.
Φίλε μου ειλικρινά σε ευχαριστώ!!!
Δεν υπήρχε περίπτωση να βρω λύση σε κάτι τέτοιο!!!:102:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ναστε καλα...εδώ κολάει αυτο ...αφου σου αρέσουν τα thumbnails.

αλλα και αυτο

και αυτο

και αυτο

ακόμα και αυτό

ή μήπως κατι τέτοιο ?

νομίζω οτι

εχει μέλλον το μηχανάκι....

υ.γ.

τα 2 τελευταία δεν είναι απο wd

σε κανενα δεν εχει πεσει photoshop και ολα ειναι απο αλλα forum που υπάρχουν ορεξάτοι χομπίστες με γνώσεις όπως συμβαίνει αλλωστε και εδώ.

Να προσθέσω τελος για αυτους που δεν το ξερουν οτι υπάρχουν ανεπίσημα λογισμικα που το WDtv αποκτα ethernet 1gigabit παρακαλω , άψογη συνεργασια με NAS και αλλα , υποστήριξη wifi και παιζει νερακι τα 720p αλλα και τα 1080p με ενα συγκεκριμένο ομως usb/wifi , καθως επισης και υποστήριξη Blue Ray disk εξωτερικο....και αρκετα ακομη...

Δηλαδή φίλε εννοείς ότι οι...πιο πάνω από τις τελευταίες 2 εικονες είναι πραγματικά από το WD? Εάν ναι , μήπως ξέρεις να μου πεις πως θα κάνω τα thumbnails κι εγώ τόσο μεγάλα? Η....πιο firmware εμφανίζει τις επιλογές που βλέπω στο μενού? Η ...πιο usb/wifi υποστηρίζει και με πιο firmware επίσης το ενεργοποιώ? ( Δεν ζητάω πολλά ε? Αλλά....μπήκα στην μπρίζα!! Τα θέλω κι εγώ αυτά )

Reaction score
5

πάντως ρε παιδιά να πω την αλήθεια μου, εγώ με όλα αυτά που διαβάζω έχω αφήσει το 1.01 firmware μέσα και ούτε DTS πρόβλημα έχω (cleaner ;)) ούτε υπότιτλους πρόβλημα έχω (tsmuxer ;) ) ούτε με τις 1080 όταν το δηλώνω 1080p 60HZ

κοινώς, απλά το ανοίγω και βλέπω την ταινιούλα μου απροβλημάτιστα... :D

Τώρα τα thumbnails θα ήταν πάρα πολύ όμορφο feauture να έχω, αλλά μόνο αν κάποιος μου έλεγε ότι με το τάδε firmware παίζουν όλα όπως το 1.01, απλά έχει και thumbnails...

just my 2 cents, το μηχανάκι τώρα κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο πλήρωσα 80 ευρώ :D

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δηλαδή φίλε εννοείς ότι οι...πιο πάνω από τις τελευταίες 2 εικονες είναι πραγματικά από το WD? Εάν ναι , μήπως ξέρεις να μου πεις πως θα κάνω τα thumbnails κι εγώ τόσο μεγάλα? Η....πιο firmware εμφανίζει τις επιλογές που βλέπω στο μενού? Η ...πιο usb/wifi υποστηρίζει και με πιο firmware επίσης το ενεργοποιώ? ( Δεν ζητάω πολλά ε? Αλλά....μπήκα στην μπρίζα!! Τα θέλω κι εγώ αυτά )
Καλημέρα.

για τους ενδιαφερομενους υπαρχει μεγαλη κοινοτητα που αναπτυσει διαφορα λογισμικα.

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=170.0
Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=668.0
Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=446.0
Code:
http://b-rad.cc/
Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=59.0
εδω ολα μαζεμενα τα ανεπισημα

Code:
http://www.wdtvc.com/downloads/
Code:
http://www.wdtvc.com/thumbnail-creator/

διαβαστε λιγο και θα δειτε ...

Σε γενικες γραμμες αν εχετε καλη σχεση με τους υπολογιστες και εχετε ορεξη μπορείτε να κανετε το WD συμφωνα με τα γουστα σας.

Αν παλι δεν μπορείτε γιατι ειναι λιγο προχωρημενα για σας τοτε μπορειτε να περιμενετε να φτασουν σε ενα καλο επιπεδο τα ανεπισημα.

Συγκεκριμενα υπαρχουν τουλάχιστον 3 <μαγοι> με τα firmware για το WD , b-rad , zorander , resmus αλλα και πολλοι αλλοι που ασχολουνται.

Reaction score
0

πάντως ρε παιδιά να πω την αλήθεια μου, εγώ με όλα αυτά που διαβάζω έχω αφήσει το 1.01 firmware μέσα και ούτε DTS πρόβλημα έχω (cleaner ;)) ούτε υπότιτλους πρόβλημα έχω (tsmuxer ;) ) ούτε με τις 1080 όταν το δηλώνω 1080p 60HZ

Τώρα τα thumbnails θα ήταν πάρα πολύ όμορφο feauture να έχω, αλλά μόνο αν κάποιος μου έλεγε ότι με το τάδε firmware παίζουν όλα όπως το 1.01, απλά έχει και thumbnails...

just my 2 cents, το μηχανάκι τώρα κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο πλήρωσα 80 ευρώ :D
Φίλε Stelios ξεκούρασες το μυαλό μου!!! :105: Ακριβώς έτσι περνάω κι εγώ με το μηχανάκι (δηλαδή θαυμάσια), και απλά περιμένω να κατακαθίσει η σκόνη στο χαλί, και να ωριμάσουν οι προσπάθειες όλων αυτών των θαυμάσιων και ακούραστων ανθρώπων που εξελίσουν λογισμικά. [Μόνο που για μένα τα € ήταν 99! :133:]
Πολύ περισσότερο από τα thumbnails, με ενδιαφέρει να μπορώ να δώ DVD ή BD κατευθείαν από .iso ή από folder, όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές.

Reaction score
0

Προσπαθώ με το PopCorn MKV Audio Converter 1.75.3 να μετατρέψω τον ήχο σε μία ταινία που έχει DTS, γιατί δεν έχω ακόμα ηχοσύστημα, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα ->

Το έχει συναντήσει κανείς?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δηλ. ακους DTS απ΄ευθειας;:111: (χωρις ενισχυτη εννοω)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Προσπαθώ με το PopCorn MKV Audio Converter 1.75.3 να μετατρέψω τον ήχο σε μία ταινία που έχει DTS, γιατί δεν έχω ακόμα ηχοσύστημα, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα ->

Σου το λέει και το μήνυμα, φταίει ότι το path περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες. Μετακίνησε αλλού την ταινία και ξαναδοκίμασε. Ίσως δουλέψει η επιλογή Ignore αλλά δεν το γνωρίζω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Είσαι και τυχερός γιατί σου λέει ποιό είναι το πρόβλημα...
Εγώ όταν το συνάντησα μόνο κινέζικα έβγαζε και μετά απο σκέψη το έλυσα.

Το path ΔΕΝ πρέπει να έχει ελληνικούς χαρακτήρες.

Reaction score
5

Δηλ. ακους DTS απ΄ευθειας;:111: (χωρις ενισχυτη εννοω)
Όχι, με ενισχυτή ακούω dts. Αν δεν είχα, θα το έκανα convert σε AC3 αλλά θα κράταγα και το DTS στο container του mkv σε περίπτωση που θα έπαιρνα ;)

Reaction score
6

Τα posts που αφορύσαν την νέα pre-release έκδοση του firmware 1.02.08, μετακινήθηκαν στο αντίστοιχο thread, παρακαλώ η κουβέντα για την νέα έκδοση να συνεχιστεί εκεί:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64732

Ας κρατήσουμε αυτό εδώ το thread για γενικότερα προβλήματα, απόψεις κλπ...
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Παιδιά έχω μια ερώτηση για τα unofficial firmwares αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά δείξτε λίγη κατανόηση.. Βασικά ενδιαφέρομαι το μηχανάκι να έχει κυρίως ethernet αλλά και αναβαθμισμένα thumbnails δεν θα με χαλούσαν:119:. Οπότε βάση αυτών ποιο firmware μου προτείνετε να βάλω; Επίσης όποιο unofficial firmware είναι βασισμένο στο 1.02.07 εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με το χρόνο εμφάνισης των ελληνικών υπότιτλων, εκτός και αν τους μετατρέψουμε σε άλλη μορφή;

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας αν είναι δυνατόν.

Παραθέτω εν συντομία γεγονότα κι αν μπορείτε ρίξτε καμμιά ιδέα. Προσπάθησα με την αναζήτηση να βρω αν έχει ξαναναφερθεί κάτι αντίστοιχο αλλά δεν κατάφερα και πολλά.

- Αγόρασα το μηχανηματάκι αυτό από το ElectroWorld στη Συγγρού
- Από την 1η φορά που το δοκίμασα σε σύνδεση με HDMI σε μια HD Ready 32'' στο σπίτι δεν έπαιρνα καθόλου σήμα. Δηλαδή συνέχιζα και έβλεπα μαυρίλα σα να μην έπαιρνε από πουθενά σήμα.
- 2-3 φορές στις πολλές που προσπάθησα ανοιγοκλείνοντας το μηχανάκι είδα το splash screen της WD αλλά από κει και πέρα τίποτα.
- Δοκίμασα με και χωρίς σκληρό δίσκο (όχι passport) συνδεμένο χωρίς αποτέλεσμα
- Δοκίμασα και με 2ο HDMI καλώδιο χωρίς αποτέλεσμα.
- Δοκίμασα το reset 10'' στο κουμπάκι αλλά πάλι δεν είδα τίποτα. Βασικά δεν είχα και κάποια ένδειξη (στην οθόνη) να μου επιβεβαίωνει οτι το reset έγινε. Εγώ το κράτησα πατημένο πολλά δευτερόλεπτα ελπίζοντας οτι κάτι θα γίνει αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
- Σήμερα πρωί πρωί το παίρνω αγκαλιά και ανηφορίζω πρός το κατάστημα. Αναφέρω στον τυπο εκεί τη συμβαίνει
- Κάνει κι εκείνος τα δικά του τεστ με άλλο καλώδιο HDMI χωρίς αποτέλεσμα.
- Σε σύνδεση με RCA καλώδια το μηχανάκι έπαιξε μια χαρά. Ομολογώ ήταν κάτι που δεν το έκανα στο σπίτι με τη δική μου τηλεόραση αλλά όπως και να χει δε με ενδιαφέρει το RCA, θέλω το HDMI φυσικά.
- Από εκεί ο πωλητής μου ανέφερε οτι ίσως λέει χρειάζεται να 'ενεργοποιήσουμε' την HDMI θύρα... :121::121: μην έχοντας να χάσω τίποτα τον είδα να επιλέγει από κάποιο setting εκεί Output HDMI. Επανεκίνηση της μηχανής με σύνδεση σε HDMI πλέον, χωρίς αποτέλεσμα πάλι.
- Επανασύνδεση με RCA και όλα καλά.
- Ζητάω αλλαγή της συσκεύης και δοκιμή μπροστά μου με το δικό μου HDMI kαλώδιο.
- Μου ανοίγουν 2η συσκεύη μπροστά μου και οι δοκιμές και με τη 2η έχουν το ίδιο αποτέλεσμα!
- Φάγαμε μια ώρα εκεί προσπαθώντας να καταλάβουμε τι συμβαίνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φεύγω από το κατάστημα ζητώντας τους να το ψάξουν και να με πάρουν να μου πουν τι συμβαίνει.
- Μέχρι πριν λίγο δεν είχε πάρει κάνεις οπότε αφού τους πήρα μου είπαν οτι πρέπει λέει να γίνει "εισαγωγή" (ο ασθενής) για να το δουν οι τεχνικοί. Μου πρότειναν πιστωτικό ή αλλαγή.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν κάνω καμμιά χοντρή πατάτα σε όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω ή απλώς είμαι τυχερός και δε με θέλουν τα μηχανάκια ;

ευχαριστώ και συγνώμη για τη πολυλογία...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Στα settings στο WD ορισες HDMI;
καλησπέρα κι ευχαριστώ...
το menu της συσκεύης μπορέσαμε να το δούμε μόνο μέσω σύνδεσης RCA. Από εκεί όπως ανέφερα και παραπάνω επιλέξαμε το setting Output: HDMI, κλείσαμε τη συσκεύη, αλλάξαμε τη σύνδεση από RCA σε HDMI αλλά με την επανεκίνηση του WD δεν βλέπουμε τίποτα... :122:

καμμιά ιδέα pls?

Reaction score
0
Προσωπικά όταν το αγόρασα, άργησε λίγο να δεί το HDMI.
Πήγα απο το μενού της TV και το είδε μετά απο αρκετά δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια διαπίστωσα οτι το καλώδιο HDMI δεν κούμπωνε καλά στο WD.
Με την παραμικρή κίνηση έχανε το σήμα.
Ηταν χαλαρά τα σιδεράκια της υποδοχής.
Η TV μου όταν πηγαίνv μέσα απο το μενού για να διαλέξω source (ΕΧΤ1 ΕΧΤ2 ΑV HDMI) αν δεν κάνει καλή επαφή (κοινώς δε παίρνει σήμα) μου το έχει γκριζαρισμένο, οπότε "παίζω" με το καλώδιο.
Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο HDMI κάποιο άλλο ίσως καθήσει καλύτερα.
Πίεσέ το προς τα μέσα και δες αν παίζει αριστερά ή δεξιά.
Με προσοχή πάντα.
Διαφορετικά τί να πώ;;; Ελατωματική παρτίδα;;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.551
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint