WHARFEDALE VR-400 floor speakers Αξιζουν???

Reaction score
59
Καλησπερα σας..... βρισκομαι ενα βημα πριν την αγορα τον προαναφερθεντων ηχειων.....
Δεν τα εχω ακουσει προσωπικα ... απλα μου κανουν στις τεχνικες προδιάγραφες για τον ενισχυτή μου και για την τσεπη μου.Ξερω πως δεν υπαρχει μαγικο φιλτρο για να επιλεξει καποιος ηχεια ,,,αλλα θα ήθελα να ακούσω γνωμες ιδεες από ποιο εμπειρους εδώ!
Διαβασα καποια reviews και λενε πςσ δεν είναι ασχημα για σχεση απόδοσης τιμης!
Ευχαριστω εκ των προτερων
Φιλικα Μιχαλης!

http://www.nakas.gr/NakasMusic/default.aspx?id=19&cid=1212&pid=30420

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.136
Με 6" woofer, σε τόσο μεγάλο χώρο, πιστεύω ότι θα έχουν πρόβλημα στην απόδοση χαμηλών συχνοτήτων. Η θέση ακρόασης πόσο θα απέχει από τα ηχεία;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Κακά τα ψέματα...
Για την αγορά ενός πραγματικά αξιόλογου ηχείου δαπέδου απαιτούνται αρκετά περισσότερα χρήματα.
Από την άλλη το μεγάλο ηχείο για το χώρο σου είναι μονόδρομος.
Πιστεύω με τα δύο woofer 6,5 ιντσών θα είσαι καλά.
Προσοχή χρειάζεται η τρύπα συντονισμού που βρίσκεται στη πλάτη του ηχείου.
Θα πρέπει να υπολογίσεις μια απόσταση τουλάχιστον 40-50 εκατοστά, αναλόγως και των υπολοίπων αποστάσεων, από το πίσω τοίχο.

Reaction score
59
Κακά τα ψέματα...
Για την αγορά ενός πραγματικά αξιόλογου ηχείου δαπέδου απαιτούνται αρκετά περισσότερα χρήματα.
Από την άλλη το μεγάλο ηχείο για το χώρο σου είναι μονόδρομος.
Πιστεύω με τα δύο woofer 6,5 ιντσών θα είσαι καλά.
Προσοχή χρειάζεται η τρύπα συντονισμού που βρίσκεται στη πλάτη του ηχείου.
Θα πρέπει να υπολογίσεις μια απόσταση τουλάχιστον 40-50 εκατοστά, αναλόγως και των υπολοίπων αποστάσεων, από το πίσω τοίχο.
Ευχαριστω πολυ!
Ναι δεν θελω να ξεφυγω σε αστρονομικα ποσα...να ακουω με αξιοπρεπεια θελω.Οσο για την τρυπα πισω γνωριζω τι πρεπει!

Reaction score
25
Δεν μας εγραψες τι ενισχυτη εχεις.Αν ανηκει στη χαμηλη κατηγορια τιμης τα ηχεια κανουν

Reaction score
59
Eχω ενανOnkyo Tx sr876
Aκουω κυριος ηλεκτρονικη μουσικηTrance techno αλλα και ταινιες. Tα ηχεια θα παιζουν κ με ενα subwoofer Koda SW10A που εχω ηδη.η αποσταση ακροασης ειναι 2,5 μετρα αλλα ο χωρος οπως προειπα ειναι μεγαλος 65τμ (σαλονι κουζινα)μεχρι τωρα καμια 15ετηα ειχα ενα ηχοσυστημα sony LBT XB60 δεν θα το ελεγα οτι επαιζε καλα δυνατα ναι αλλα ποιοτικα οχι.
Ευχαριστω

Reaction score
996
Να υποθέσω ότι το budget σου είναι γύρω στα 370 ευρώ, σαν τα Vardus;
Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις χωρίς να τα ακούσεις .
Είναι εντελώς υποκειμενικό, θα ακούσεις με άλλο ενισχυτή και σε άλλο χώρο, αλλά θα πάρεις μια ιδέα για το αν σου αρέσει αυτό που ακούς ή όχι.
Πάντως σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν υπάρχουν πολλές επιλογές που να είναι και ποιοτικές κατασκευές και να έχουν υψηλή ευαισθησία και μεγάλη καμπίνα.

Στη θέση σου θα περίμενα να μαζέψω περισσότερα χρήματα ή θα έβαζα δόσεις έτσι ώστε να έχω περισσότερες επιλογές για 65 τετραγωνικά σαλόνι και για το είδος της μουσικής που ακούς.

Reaction score
59
Ναι καπουεκει ειναι τα διαθεσημα χρηματα!τα πηρα ειναι η αληθεια τα βρηκα 300 ευρω σε αλλο καταστημα και περιμενω να μου ερθουν.η νεκροψια θα δειξει... :) ελπιζω μην απογοητευτω

Reaction score
59
Τελικα ακυρωσα την παραγγελια μου.... Μπηκα σε σκεψεις για 8" ηχεια...... Λογο του μεγαλου χωρου.... Παλι σε αναζητηση λοιπον....

Reaction score
198
Παντως τα magnat 1002 ειναι πολυ αξιοπρεπες ηχειο για τα χρηματα που ζηταει.
Αν το βρεις ακουσε το.
Εγω το ακουσα και το πηρα...

Reaction score
59
Παντως τα magnat 1002 ειναι πολυ αξιοπρεπες ηχειο για τα χρηματα που ζηταει.
Αν το βρεις ακουσε το.
Εγω το ακουσα και το πηρα...
θα περασω από media ειδα ότι τα πουλανε ισως εχουν να τα ακουσεις κιολας....
Για αυτό εδώ το Magnat τι λετε?

MAGNAT Monitor Supreme 2002 Black ....

Last edited:

Reaction score
198
Σιγουρα εχουν magnat 802 και 1002 στα media στη συγγρου.
Τα 1002 εχουν ηδη αρκετο μπασο! τα 2002 με 2 8'' για τις χαμηλες ισως ειναι υπερβολη...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος