Wherify: Tηλέφωνο και συσκευή εντοπισμού GPS, 2 σε 1

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Πόσες φορές δεν ακούσαμε ότι οι γονείς εξοπλίζουν τα παιδιά τους με κινητά τηλέφωνα προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια; Ή ακόμα εταιρείες που εξοπλίζουν το στόλο από οχήματα τους με πανάκριβα μηχανήματα ώστε να ξέρουν που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή; Η Wherify, με πολυετή εμπειρία στα συστήματα εντοπισμού ήρθε να εξελίξει και να διαθέσει στην αγορά ένα πρωτοποριακό προϊόν: ένα τηλέφωνο και συσκευή εντοπισμού GPS, 2 σε 1, που δίνει τη δυνατότητα εντοπισμού αλλά και κλήσεων, στα χέρια οποιουδήποτε.

Σαν συσκευή τηλεφώνου έχει πολύ περιορισμένη χρήση, καθώς έχει δυνατότητα προγραμματισμού των διαθέσιμων πλήκτρων για προεπιλεγμένους αριθμούς, οπότε και καλούνται με το πάτημα ενός κουμπιού, ή κλήσεων ασφαλείας (προς την αστυνομία κ.λ.π.) με ένα κεντρικό πλήκτρο. Η συσκευή εντοπισμού GPS από την άλλη, είναι συνδεδεμένη με την πλατφόρμα που προσφέρεται από την ίδια εταιρεία και μπορεί κανείς να την εντοπίσει με πολύ μικρή απόκλιση (ενός μέτρου) σε ένα λεπτό, χρησιμοποιώντας είτε το internet, είτε μια οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή. Επιπλέον προσφέρει υψηλή φορητότητα λόγω του μικρού του μεγέθους και βάρους, που είναι μικρότερα από τα αντίστοιχα ενός μέσου κινητού τηλεφώνου!

Αν και η λειτουργικότητα της συσκευής μπορεί να προδιαθέσει για περιορισμένη χρηστικότητα, η πραγματικότητα είναι πως οι πιθανές χρήσεις της είναι εξαιρετικά πολλές. Εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, ήδη υπάρχουν ακόμα τα ηλικιωμένα άτομα, υπηρεσίες φύλαξης υψηλών προσώπων, ομάδες εξόρμησης (ορειβασία κλπ.), σώματα ασφαλείας ή υπηρεσίες ταχυμεταφορών. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό φορτίων, οχημάτων, σκαφών, πολύτιμων αντικειμένων κ.λ.π. σύμφωνα με τις προτάσεις της Wherify.

από το myphone.gr
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.233
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top