Whitney Houston r.i.p

Reaction score
3.164
Δε ξερω τι λέτε, πάντως η Whitney Houston κατέστρεψε τη ζωή της και την καριέρα της με τις μ@λ@κιες που έπαιρνε. Πριν ξεκινήσει να τις παίρνει, ήταν η τοπ τραγουδιστρια, πολύ καλή σε όλα της και η συμπάθεια μου.Ακομη και στο σωματοφυλακα που έπαιξε, για τραγουδιστρια ηταν εξαιρετικη.Μετά έγινε αγνώριστη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.272
Σχετικό-άσχετο μιας και αναφέρθηκε η σεροτονίνη.

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε τα αποτελέσματα μελέτης που δείχνει ότι η έως τώρα παραδοχή της συσχέτισης σεροτονίνης-κατάθλιψης δεν στέκει βάσει των θεωριών που είχαμε.

Τα SSRIs πράγματι δουλεύουν αλλά μέσω κάποιου άλλου μηχανισμού που δεν είναι γνωστός. Είμαι χρήστης on/off τα τελευταία 25+ χρόνια και πράγματι με "έσωσαν" αλλά το γιατί αμφισβητείται.

Reaction score
23.029
Σχετικό-άσχετο μιας και αναφέρθηκε η σεροτονίνη.

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε τα αποτελέσματα μελέτης που δείχνει ότι η έως τώρα παραδοχή της συσχέτισης σεροτονίνης-κατάθλιψης δεν στέκει βάσει των θεωριών που είχαμε.

Τα SSRIs πράγματι δουλεύουν αλλά μέσω κάποιου άλλου μηχανισμού που δεν είναι γνωστός. Είμαι χρήστης on/off τα τελευταία 25+ χρόνια και πράγματι με "έσωσαν" αλλά το γιατί αμφισβητείται.

Δεν πειράζει, σκότωσε κάποιον άνθρωπο ελεύθερα, .... θα σε αφήσουν έλευθερο λόγω κεμικαλ ιμπαλανς στο δε μπρέιν, δεν θα φταίς εσυ :D :D :D Καλά εγω θα έρθω πρώτος πρώτος σαν μάρτυρας υπεράσπισης (άσε τι λέω εδω) χα χα.
Τι γέλιο ρε γμτ ? ποτε θα πεθάνουμε να ησυχάσουμε χα χα δεν πάει άλλο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.401
Τα ssri ειναι πλασιμπο, αυτο που σε έσωσε είναι που δεν τρως μπάμιες.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός