Wii will rock you!!!

Reaction score
62
Πάταγο, όπως φαίνεται, θα κάνει το Wii και στην Ευρώπη! Το amazon.uk έβγαλε το Wii για προπώληση και όσοι δεν παρήγγειλαν μέσα στα πρώτα 10 λεπτά, αρκέστηκαν στο να δούν ένα πολύ ωραίο sold out!!

Reaction score
0
Πολυ μικρο ειναι :)μα δεν θα το παρω, εχει αλλαξει κατηγορια.. αν και φαν της Nintendo αυτη η κονσολα δεν μου δινει τιποτα..και αυτο χειριστηριο ειναι :? :?

GTX

Reaction score
39
gio360 said:
και αυτο χειριστηριο ειναι :? :?
Μα αυτό είναι όλα τα λεφτά!!!

Εγώ πάντως που το είδα στο Hilton και έπαιξα λίγο μαζί του ενθουσιάστηκα όπως και όσοι ήταν μαζί μου. Χωρίς πλάκα σε λίγο πάω Παπασωτηρίου για να κάνω preorder :shock: :D

Reaction score
0
Γουστα ειναι αυτα, τωρα αμα το δω και γω απο κοντα μπορει και να αλλαξω γνωμη...

Reaction score
62
Για όποιον ενδιαφέρεται, γίνεται προπαραγγελία στο www.papasotiriou.gr. Η κονσόλα στοιχίζει 249,99 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη από 8/12. Εγώ ήδη την παράγγειλα!!

Reaction score
187
επαιξα σημερα wii στο πλαισιο επιτελους!!!!!!επαιξα box-tenis!

φανταστικο!επαιζα box και ειχα ιδρωσει.φερνεις τα χερια σου κανονικα στο προσωπο για να κανεις αμυνα.κανεις απερκατ δεξι ντιρεκτ κλπ!
επαιξα διπλο με εναν αγνωστο και επεσε πολυ γελιο και διασκεδαση!!!περναγε κοσμος που δεν ηξερε τι ειναι το wii και μενανε λαλακες και αρχιζανε και ρωτανε τι ειναι ποσο κανει κλπ.

μετα εβαλα τενις.πετας το χειρηστηριο ψηλα σαν να πετας τη μπαλα χτυπας με το χειρηστιριο κανεις το σερβις και μετα χτυπας παλι τη μπαλα δεν κινεις εσυ τον παιχτη απλα ελενχεις τη ρακετα.θελει συνηθειο.ειχε και bowling αλλα δεν δοκιμασα.θα παω παλι το σαβατο.

καλα μιλαμε πιο ps3 και @α@ριες τωρα.το wii ειναι η ενοια της διασκεδασης!ειδικα διπλο η 4πλο ειναι κορυφη για διασκεδαση!

μπραβο ρε nintendo!!!!!!

VG

Reaction score
0
Κατι σαν το wii θα μπορουσε να αλλαξει την γνωμη μου για τις κονσόλες,μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο λετε 8)

GTX

Reaction score
39
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!

Μίλησα με Παπασωτηρίου και απ'οτι βλέπω και στο Πλαίσιο η Ελληνική αντιπροσωπεία το έκανε το θαύμα της!!!!!!!
Οι άνθρωποι έχουν φέρει την κονσόλα και 3 παιχνίδια. ΜΟΝΟ!!!! :shock:

Αυτό σημαίνει οτι όσοι αγοράσουν την κονσόλα τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της δε θα μπορούν να παίξουν διπλά/τριπλά κτλ παιχνίδια!!!
Μα καλά είναι δυνατόν??? Κάνανε τέτοια βλακεία σε μια κονσόλα σα το wii που η μαγκιά της είναι να παίζεις ομαδικά???

Θα κάθεσαι να παίζεις τένις μόνος σου με το κομπιούτερ???

Reaction score
802
Δεν εχουν βγει τοσα πολαλ δα.Εξαλλου ειναι θεμα χρονου να ερθουν και τα υπολοιπα συντομα.
Ποια εμαθες οτι υπαρχουν?Zelda,red steel και ποιο αλλο? (αν τα λεω καλα φυσικα)

GTX

Reaction score
39
Μα δε κατάλαβες, το θέμα είναι οτι δεν έχει ν'αγοράσεις δεύτερο controller! :shock:

Αν και τελικά πήγα στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη και πήρα ένα απο τα 4 που είχαν. Απ'οτι μου είπαν παίζει να είναι το μοναδικό μαγαζί που είχε (γιατί τώρα που μιλάμε δύσκολο να έχει ακόμα, φαντάσου όλα κι όλα είχαν 6 wii και τα 3 φύγανε μπροστά μου!!!)

Από παιχνίδια παίζουν Zelda (μόνο στο πλαίσιο και όχι για πολύ), call of duty 3 και Tony Hawk.

Reaction score
5
Στο Media Markt έχει πολλά πάντως. Απλά δεν έχουν στήσει ένα να παίζει ο κόσμος, να γίνεται τζερτζελές (σωστά το έγραψα;), κι έτσι οι άσχετοι πελάτες νομίζουν ότι είναι απλά μια παιχνιδομηχανή σαν το "πλεϊστέσιον". Δεν είδα ενδιαφέρον δηλαδή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv