Wilson Audio Wamm Chronosonic

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
και τα B&O τους πεφτουν ακριβα? ρε γραφουν στο ιδιο περιοδικο? μενουν στον ιδιο πλανητη?

Bang & Olufsen's BeoLab 90 succeeds in its design premise, applying DSP and multiple drivers to create an idealized sound source with controlled and variable dispersion. Combining that with its integrated room equalization virtually frees the BeoLab's sound from room constraints. The BeoLab 90 is a tour de force of DSP and acoustical engineering, reaching goals that cannot be achieved by standard, passive designs.
Read more at http://www.stereophile.com/content/bang-olufsen-beolab-90-loudspeaker-page-2#q40cojMvH6Z4VvW5.99
Its price of $84,990/pair, however, will not be widely acceptable, even though it includes multiple high-quality DACs, power amplifiers, and controls
Read more at http://www.stereophile.com/content/bang-olufsen-beolab-90-loudspeaker-page-2#q40cojMvH6Z4VvW5.99

Reaction score
782
- πέστα ''Χρυσόστομε'' . . . είναι κουκλιά και sexy
Ο Ναι ειναι ειναι!!!
Οχι σαν κατι wilson σαν τα πιο πανω που μοιάζουν σαν κακη αντιγραφή koda στιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο.
:p:p
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν εχω κατι με τα koda.
Πιο ομορφα ειναι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.548
Να αλλάξουμε τον τίτλο του thread σε "Τα Klipsch είναι, εκτός απο τα καλύτερα, και τα ομορφότερα ηχεία στον κόσμο"; :rolleyes::D

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.471
και τα B&O τους πεφτουν ακριβα? ρε γραφουν στο ιδιο περιοδικο? μενουν στον ιδιο πλανητη?

Bang & Olufsen's BeoLab 90 succeeds in its design premise, applying DSP and multiple drivers to create an idealized sound source with controlled and variable dispersion. Combining that with its integrated room equalization virtually frees the BeoLab's sound from room constraints. The BeoLab 90 is a tour de force of DSP and acoustical engineering, reaching goals that cannot be achieved by standard, passive designs.
Its price of $84,990/pair, however, will not be widely acceptable, even though it includes multiple high-quality DACs, power amplifiers, and controls
Το ότι γράφουν στο ίδιο περιοδικό δεν σημαίνει ότι ταυτίζονται οι απόψεις τους.;)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Εγώ πάλι θέλω να μας πουν τι κοστολογείται τόσο...
Με μια ματιά που έριξα τα μεγάφωνα πάνε το πολύ 10000-12000 ευρώ.
Να βάλω και καμπίνες και ότι κορυφαίο σε υλικά και καλώδια και να χρεώσω και την εργατοώρα 100 ευρώ, και, και...
Άντε στο τέλος και επί 5, για να βγάλουν και κανένα σπορ αμάξι κάποιοι!
Εεε πάλι δεν βγαίνει το ποσό.

Last edited:

Reaction score
29.535
Oσο θα υπάρχουν κορό"ιδα που θα ακολουθούν τύπους σαν τον γερο Wilson και κάποιους άλλους με την ίδια νοοτροπία.
Πάντως το σκεπτικό τους στην χρέωση των ηχείων τους , δεν βγαίνει με το πόσο στοίχισε σε υλικά και εργατώρες το ηχείο , αλλά στο πόσο χρόνο κατανάλωσαν για να το εξελίξουν και να το φθάσουν στο σημείο που να είναι πωλήσιμο στο ευρύ- η στο όποιο κοινό.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.495
[QUOTE="JOHN MARKOU, post: 2133415, member: 6586

. . . Πάντως το σκεπτικό τους στην χρέωση των ηχείων τους , δεν βγαίνει με το πόσο στοίχισε σε υλικά και εργατώρες το ηχείο , αλλά στο πόσο χρόνο κατανάλωσαν για να το εξελίξουν και να το φθάσουν στο σημείο που να είναι πωλήσιμο στο ευρύ- η στο όποιο κοινό.[/QUOTE]

- ένας από τους λόγους που τα klipsch είναι φθηνά γ΄ αυτό που προσφέρουν , καθ΄ ότι έχουν προ πολλού αποσβέσει την έρευνά τους , εξελίσσοντας ουσιαστικά το ίδιο ''μοτίβο''

- ok , τό θέμα ηχητικής αποδοχής των , είναι φυσικά υποκειμενικό

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.865
Όλες οι χαϊενταδικες εταιρίες κοστολογουν βάση πρεστίζ. Έχοντας δει διάφορους καταλόγους χονδρικής δεν βγάζω άλλο συμπέρασμα. Δεν εξηγείτε δηλαδή διαφορετικά να πουλάει στον αντιπρόσωπο του 900€ και να του λέει θα πουλήσεις 4400€. Ουτε να του πουλάει 9000€ και να του λέει θα πουλήσεις 29.000€. Ή τα 15000€ να γίνονται 45000€. Ή τα 40000€ να γίνονται 160.000€.
Τα νούμερα δεν είναι βγαλμένα απο το μυαλό μου. Είναι πραγματικά.
Υπάρχουν και εργοστασια που στον αντιπροσωπο δίνουν 100%, αλλά υπάρχουν και αυτα που δίνουν 300%, 400%, 500% ......
Δεν φταίει ο αντιπρόσωπος, είναι τιμολογιακή πολιτική του εργοστασίου.
Το εργοστάσιο βγάζει λιγότερα από τον διανομέα.
Άρα, πρεστίζ.

D

Deleted member 35

Guest
Διάβασα σε κάποιο άρθρο οτι είναι το κύκνειο άσμα του Wilson καθώς αποσύρθηκε. Οποτε λογικό είναι να ζητάει τοσα. Βαλτε οτι τα Alexandria xlf που θεωρητικά είναι παραγωγής κοστίζουν τα μισά. Έστειλα το άρθρο σε ενα φιλο μου που ασχολείτο επαγγελματικά με τον ήχο για να κάνουμε χαβαλε. Απ οτι μου ανέφερε έχουν κανει κάποια καλή μελέτη. Βέβαια αμφισβητεί το κατα ποσο μπορεί να ακουσεις τις διάφορες μεταξύ των τόσων χρημάτων αλλά δεν παραγνωρίζει το σχεδιο και τη μελέτη.

Reaction score
782
Με τα παραπάνω που διαβαζω περι κοστολόγησης και τρόπου της.
Τελικά πηρα την μεγάλη απόφαση να μην τα αγορασω γιατι θα με πιάσουν κοτσο.:p

D

Deleted member 35

Guest
Με τα παραπάνω που διαβαζω περι κοστολόγησης και τρόπου της.
Τελικά πηρα την μεγάλη απόφαση να μην τα αγορασω γιατι θα με πιάσουν κοτσο.:p
Γιατι;;; Ευκαιρία είναι. Λες και είναι black Friday. Εγώ σκέφτομαι να στήσω Dolby Atmos με δαυτα.

Reaction score
782
Γιατι;;; Ευκαιρία είναι. Λες και είναι black Friday. Εγώ σκέφτομαι να στήσω Dolby Atmos με δαυτα.
Βλακ fiday ειναι μαζι με μαυρη ειναι η μοίρα μου.
Αμα τα παρεις και δεν σου αρέσουν μετα πρεπει να τα δωσεις στην μιση τιμη για να φύγουν:gotcha:

D

Deleted member 35

Guest
Να πω την αλήθεια μου αρέσουν. Τα θεωρώ όμορφα. Όχι βέβαια όπως κάποια b&w ή sonus faber αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα της εταιρίας είναι κουκλια.

Απλά είναι η υπερβολή της υπερβολής. Όπως έγραψα και πιο πάνω βγήκαν σαν το κύκνειο άσμα του τύπου. Είμαι ο καλύτερος σχεδιαστής ηχείων του κόσμου και θα αφήσω πίσω την παρακαταθήκη μου. Δε νομίζω πως διαφωνεί κανένας με αυτό. Και το srereophile απλά πάει μαζί στη γιορτή. Τι λέτε; Να έγραφε άσχημα λόγια; Σε αυτό το επίπεδο όλοι αυτά θα έγραφαν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508