D
Deleted member 50795
Guest
ρώτησε κάνα μαγκνεπανάκια να σου πει τι παίζει με τις τιμές στην Ελλάδα.29000 είναι λίγο τσιμπημένο.
εμένα οι κουρτίνες δεν με ενδιαφέρουν.
παμε για off topic πάλι τα δυο μας...

ρώτησε κάνα μαγκνεπανάκια να σου πει τι παίζει με τις τιμές στην Ελλάδα.29000 είναι λίγο τσιμπημένο.
Μα αν δεν σου περισσεύει λιλί δεν παίρνεις Νιούμαν, πλάκα κάνουμε τώρα φτηνά είναι ?Άμα δεν σου περισσεύουν λέει τα λιλί , ...πάρε Νιουμαν !![]()
Αφού σου λέω , μαγκνεπανάκιας είναι και ο δίκός μου , έχει και 20.1ρώτησε κάνα μαγκνεπανάκια να σου πει τι παίζει με τις τιμές στην Ελλάδα.
εμένα οι κουρτίνες δεν με ενδιαφέρουν.
παμε για off topic πάλι τα δυο μας...![]()
Ακριβώς, έχουμε χάσει το μέτρο. Άκουσα το μοντέλο (Magnepan) που έχει γύρω στα 4500€ και ο μαγαζάτορας το θεωρούσε προσιτό μιας και τα τοπ μοντέλα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες. Τα Neumann 120 κοστίζουν πάνω από 1200€ αν βρεις την προηγούμενη έκδοση, η νέα με DSP απογειώθηκε. Και καλά αυτά, έρχονται με τα ενισχυτικά...το ATC 7 έχει 1300€!!! Διαβάζω συζητήσεις για προσιτά μηχανήματα των 1000 και 2000€ και σκέφτομαι ότι ζω σε άλλο κόσμο.Μα αν δεν σου περισσεύει λιλί δεν παίρνεις Νιούμαν, πλάκα κάνουμε τώρα φτηνά είναι ?![]()
Να φύγετ' από 'δω κύριε..Ακριβώς, έχουμε χάσει το μέτρο. Άκουσα το μοντέλο (Magnepan) που έχει γύρω στα 4500€ και ο μαγαζάτορας το θεωρούσε προσιτό μιας και τα τοπ μοντέλα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες. Τα Neumann 120 κοστίζουν πάνω από 1200€ αν βρεις την προηγούμενη έκδοση, η νέα με DSP απογειώθηκε. Και καλά αυτά, έρχονται με τα ενισχυτικά...το ATC 7 έχει 1300€!!! Διαβάζω συζητήσεις για προσιτά μηχανήματα των 1000 και 2000€ και σκέφτομαι ότι ζω σε άλλο κόσμο.
αν και ποτέ δεν αγόρασα κάτι από κει, από άλλους πελάτες του έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτόν και την τίμια τιμολογιακή πολιτική των προϊόντων του , με γνώμονα το win-win που για αυτούς τους λόγους, από ο,τι μου είπαν, έκανε τόσες πωλήσεις και έχαιρε ανάλογης εκτίμησης από τους πελάτες του.Magnepan και κάποιες αλλες USA εταιρείες μόνο όσο ζούσε ο Ζωδιατης.Μετά πήραν τον ανήφορο![]()
Λίγα λες. Τόσα παίρναμε αρκετά χρόνια πίσω. Τώρα το μίνιμουμ είναι 9.Παίρνεις 5-7 τεμ. (minimum) παίρνεις και 2 μπαμπάτσικα sub, βάσεις, καβλώδια, επεξεργαστές, λίγο ''στρώσιμο'' στο χώρο κι έγινες με 5 μεροκάματα..![]()
Έχω ακούσει και δουλέψει με πολλά M Audio. Tα περισσότερα μικρά στουντιάκια στις μονταζιέρες M Audio έχουν. Για δουλειά να ακούς - τοποθετείς ήχους πέρα δώθε και να φτιάχνεις lip sync είναι μια χαρά. Για να ακούς μουσική είναι για πέταμα.Μ Αudio BX8D3
Ο Amir αλλη αποψη εχει.Έχω ακούσει και δουλέψει με πολλά M Audio. Tα περισσότερα μικρά στουντιάκια στις μονταζιέρες M Audio έχουν. Για δουλειά να ακούς - τοποθετείς ήχους πέρα δώθε και να φτιάχνεις lip sync είναι μια χαρά. Για να ακούς μουσική είναι για πέταμα.
Ας λέει ότι θέλει ο Αmirm. Μπορεί να μετράνε άψογα. Για ότι ανέφερα είναι μια χαρά. Κάνεις την δουλειά σου και φθηνά. Και μέχρι εκεί, για μένα.Ο Amir αλλη αποψη εχει.
Τα εχει βαλει σε recommended αν κοστιζαν 500 ανα τεμαχιο.
Πανω σε αυτο πατησα για να τα προτεινω.
Κι όμως στα ηχειάκια που πρότεινα, πρώτα δεν του άρεσαν οι μετρήσεις και μετά τα άκουσε.εγώ πάντως αυτόν τον Amir τον ψιλοέχω για «κουφό» .
Αν δε το δει γραμμένο στα pdf, δεν το εγκρίνει.
Ανήκει στη γνωστή σχολή πρώτα βλέπω και μετά ακούω..(ή «ακούω» με τα μάτια).
νταξ κάποιο δίκιο έχει, αλλά νομίζω το έχει παρακάνει.