Wilson Audio WATT2/PUPPY1 γνώμες?

D

Deleted member 50795

Guest
29000 είναι λίγο τσιμπημένο.
ρώτησε κάνα μαγκνεπανάκια να σου πει τι παίζει με τις τιμές στην Ελλάδα.
εμένα οι κουρτίνες δεν με ενδιαφέρουν.

παμε για off topic πάλι τα δυο μας...:biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Άμα δεν σου περισσεύουν λέει τα λιλί , ...πάρε Νιουμαν ! :party:
Μα αν δεν σου περισσεύει λιλί δεν παίρνεις Νιούμαν, πλάκα κάνουμε τώρα φτηνά είναι ? :biggrin:
Ειδικά για πολυκάναλο τι λέμε τώρα.. :whistling:
Αν δεν έχεις παίρνεις Logitech ή άντε αν είσαι πολύ ''χωμένος'' στη Hi End culture :cry: και δεν μπορείς να ζήσεις με φλούδες πας σε κανένα πολυκάναλο με Sonos.. (και εκεί πιάνεις ταβάνι, τρώς και την παντόφλα άμα λάχ' γιατί είμαστ' άντρες κι αντέχουμε.. 8-))

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.378
ρώτησε κάνα μαγκνεπανάκια να σου πει τι παίζει με τις τιμές στην Ελλάδα.
εμένα οι κουρτίνες δεν με ενδιαφέρουν.

παμε για off topic πάλι τα δυο μας...:biggrin:
Αφού σου λέω , μαγκνεπανάκιας είναι και ο δίκός μου , έχει και 20.1
Καλά αν μιλάς για τιμές βιντεορυθμού , ναι ξέρω αλλά θέλουν παραγγελιά.

gonis

Luger
Reaction score
12.394
Magnepan και κάποιες αλλες USA εταιρείες μόνο όσο ζούσε ο Ζωδιατης.Μετά πήραν τον ανήφορο :)

Reaction score
1.379
Μα αν δεν σου περισσεύει λιλί δεν παίρνεις Νιούμαν, πλάκα κάνουμε τώρα φτηνά είναι ? :biggrin:
Ακριβώς, έχουμε χάσει το μέτρο. Άκουσα το μοντέλο (Magnepan) που έχει γύρω στα 4500€ και ο μαγαζάτορας το θεωρούσε προσιτό μιας και τα τοπ μοντέλα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες. Τα Neumann 120 κοστίζουν πάνω από 1200€ αν βρεις την προηγούμενη έκδοση, η νέα με DSP απογειώθηκε. Και καλά αυτά, έρχονται με τα ενισχυτικά...το ATC 7 έχει 1300€!!! Διαβάζω συζητήσεις για προσιτά μηχανήματα των 1000 και 2000€ και σκέφτομαι ότι ζω σε άλλο κόσμο.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Ακριβώς, έχουμε χάσει το μέτρο. Άκουσα το μοντέλο (Magnepan) που έχει γύρω στα 4500€ και ο μαγαζάτορας το θεωρούσε προσιτό μιας και τα τοπ μοντέλα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες. Τα Neumann 120 κοστίζουν πάνω από 1200€ αν βρεις την προηγούμενη έκδοση, η νέα με DSP απογειώθηκε. Και καλά αυτά, έρχονται με τα ενισχυτικά...το ATC 7 έχει 1300€!!! Διαβάζω συζητήσεις για προσιτά μηχανήματα των 1000 και 2000€ και σκέφτομαι ότι ζω σε άλλο κόσμο.
Να φύγετ' από 'δω κύριε..
Να πάτ' αλλού.. :tongue:

:lolsign:

Υ.Γ.
Για τα 310 της Νιούμαν έλεγα 'γω που γίνεται και συχνά κουβέντα γι' αυτά.. ;)
Παίρνεις 5-7 τεμ. (minimum) παίρνεις και 2 μπαμπάτσικα sub, βάσεις, καβλώδια, επεξεργαστές, λίγο ''στρώσιμο'' στο χώρο κι έγινες με 5 μεροκάματα.. :tongue:
Άσε με ATC κλπ δεν βγαίνει άκρη, θες baba με δεξαμενόπλοια.. :cry:
Σε σχέση μ' αυτά δίκιο έχουν που λένε πως τ' άλλα είναι vfm.. ;)

D

Deleted member 50795

Guest
Magnepan και κάποιες αλλες USA εταιρείες μόνο όσο ζούσε ο Ζωδιατης.Μετά πήραν τον ανήφορο :)
αν και ποτέ δεν αγόρασα κάτι από κει, από άλλους πελάτες του έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτόν και την τίμια τιμολογιακή πολιτική των προϊόντων του , με γνώμονα το win-win που για αυτούς τους λόγους, από ο,τι μου είπαν, έκανε τόσες πωλήσεις και έχαιρε ανάλογης εκτίμησης από τους πελάτες του.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Παίρνεις 5-7 τεμ. (minimum) παίρνεις και 2 μπαμπάτσικα sub, βάσεις, καβλώδια, επεξεργαστές, λίγο ''στρώσιμο'' στο χώρο κι έγινες με 5 μεροκάματα.. :tongue:
Λίγα λες. Τόσα παίρναμε αρκετά χρόνια πίσω. Τώρα το μίνιμουμ είναι 9.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.616
Μ Αudio BX8D3
Έχω ακούσει και δουλέψει με πολλά M Audio. Tα περισσότερα μικρά στουντιάκια στις μονταζιέρες M Audio έχουν. Για δουλειά να ακούς - τοποθετείς ήχους πέρα δώθε και να φτιάχνεις lip sync είναι μια χαρά. Για να ακούς μουσική είναι για πέταμα.

Reaction score
2.611
Έχω ακούσει και δουλέψει με πολλά M Audio. Tα περισσότερα μικρά στουντιάκια στις μονταζιέρες M Audio έχουν. Για δουλειά να ακούς - τοποθετείς ήχους πέρα δώθε και να φτιάχνεις lip sync είναι μια χαρά. Για να ακούς μουσική είναι για πέταμα.
Ο Amir αλλη αποψη εχει.
Τα εχει βαλει σε recommended αν κοστιζαν 500 ανα τεμαχιο.
Πανω σε αυτο πατησα για να τα προτεινω.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.616
Ο Amir αλλη αποψη εχει.
Τα εχει βαλει σε recommended αν κοστιζαν 500 ανα τεμαχιο.
Πανω σε αυτο πατησα για να τα προτεινω.
Ας λέει ότι θέλει ο Αmirm. Μπορεί να μετράνε άψογα. Για ότι ανέφερα είναι μια χαρά. Κάνεις την δουλειά σου και φθηνά. Και μέχρι εκεί, για μένα.

D

Deleted member 50795

Guest
εγώ πάντως αυτόν τον Amir τον ψιλοέχω για «κουφό» .:biggrin:
Αν δε το δει γραμμένο στα pdf, δεν το εγκρίνει.
Ανήκει στη γνωστή σχολή πρώτα βλέπω και μετά ακούω..(ή «ακούω» με τα μάτια). 🙃
νταξ κάποιο δίκιο έχει, αλλά νομίζω το έχει παρακάνει.

D

Deleted member 50795

Guest
Τράβα βγάλε καμία μέτρηση στο κάρο σου 🙃ρε και άσε τον Amir για μετά..:biggrin:

Reaction score
2.611
εγώ πάντως αυτόν τον Amir τον ψιλοέχω για «κουφό» .:biggrin:
Αν δε το δει γραμμένο στα pdf, δεν το εγκρίνει.
Ανήκει στη γνωστή σχολή πρώτα βλέπω και μετά ακούω..(ή «ακούω» με τα μάτια). 🙃
νταξ κάποιο δίκιο έχει, αλλά νομίζω το έχει παρακάνει.
Κι όμως στα ηχειάκια που πρότεινα, πρώτα δεν του άρεσαν οι μετρήσεις και μετά τα άκουσε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.681
Members
38.476
Νεότερο μέλος
Nikits44