Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Αν αναλογιστούμε οτι το iphone ήταν πάντα το ακριβότερο κινητό σε συνδυασμό με το μέσο π.χ. Γερμανικό μισθό ναι. Είναι μία τιμή που αντιστοιχεί εκεί που ήταν πάντα.μια χαρά, τιμες 800-1000 ευρώ για ενα τηλέφωνο;
Με τα χίλιαΕγώ θα έπαιρνα πάντως.
Καλά τότε απλά θα έκλεινε τα πάντα...Θα γινόταν μονοπώλιο.Να ρωτήσω κάτι και θα ήθελα ειλικρινή απάντηση από όποιον τυχόν θα ήθελε να απαντήσει.
Αν βγει ένα νέο iphone ίδιο ή και καλύτερο από αυτά και κοστίζει μόνο 120 δολάρια θα έχει τις πωλήσεις που έχει τώρα;
Θα σπεύσουν οι iphonάκηδες να το πάρουν;
Εγώ θα έπαιρνα πάντως.
Να τη δώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Nokia που πεινάει.:617:πάρε μια ντοματούλα :618:
Εννοείς να είναι της Apple πάλι, έτσι; Γιατί αν είναι άλλης εταιρείας δεν...Να ρωτήσω κάτι και θα ήθελα ειλικρινή απάντηση από όποιον τυχόν θα ήθελε να απαντήσει.
Αν βγει ένα νέο iphone ίδιο ή και καλύτερο από αυτά και κοστίζει μόνο 120 δολάρια θα έχει τις πωλήσεις που έχει τώρα;
Θα σπεύσουν οι iphonάκηδες να το πάρουν;
Εγώ θα έπαιρνα πάντως.
Ο λόγος είναι για να έχει το νέο μοντέλο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Αλλά αυτή τη χρονική περίοδο το θεωρώ υπερβολή να δώσω τόσα χρήματα για να αλλάξω 2 κινητά και ταμπλέτα.Πάντως αν δεν θέλει κάποιος μεγαλύτερη οθόνη (μακρόστενη για την ακρίβεια - ποιός ξέρει γιατί...), δεν νομίζω ότι έχει λόγο να πάει σε iphone 5. Δεν θα του προσφέρει κάτι περισσότερο.
...