Windows 10

CAC

Reaction score
16
δεν λείπουν είναι μέσα και μάλιστα ενημερωμενοι... Η διάγνωση όμως μου βγάζει αυτό το μήνυμα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.226
Κάνε μια επανεκκίνηση του μόντεμ μήπως φτιάξει.

Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ. :thumbsdown:

Reaction score
3.085
Παναγιώτη μην ασχολείσαι, έχεις έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά σου να κάνεις το upgrade δωρεάν....
Καλησπέρα σε όλους ξανά, από τη Νάξο (Ναι, σε διακοπές είμαι, συν εγγονώ και τέκνοις :beach:. Αλλά η δουλειά, δουλειά)

2-3 μέρες πριν εμφανίζεται στο PC μου (Windows 7 Pro) διαρκώς η ειδοποίηση να κατεβάσω τα 10άρια. Και βέβαια τα βλέπω στα optional updates, αλλά λόγω μεγέθους και πολύ αργού internet (συνήθως κοντά στο 0.5 Mbps), δεν αποτολμώ να τα κατεβάσω, θα μου φάει όλη μέρα (ή όλη νύχτα).

Από την άλλη, διαβάζω εδώ, διαβάζω κι αλλού ότι όλο και κάποια προβληματάκια παρουσιάζονται στους "αναβαθμισμένους", που είχαν πρώτα 7άρια και 8άρια.

Και βέβαια, αυτό που με προβληματίζει είναι τί γίνεται με τις εγκατεστημένες εφαρμογές καθώς και με τα αποθηκευμένα αρχεία και τα αρχεία της αλληλογραφίας. Χάνονται ή όχι; Και μέσα σε όλα είδα κι αυτό:

Why Windows 10 isn't really free

Τέλος, μπας και πρέπι να περιμένω (-ουμε) λίγο να "ωριμάσει" η κατάσταση, αφού έτσι κι αλλιώς για ένα χρόνο την ευκαιρία θα την έχω (-ουμε)?
-

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.102
Έχεις κι εσύ βρε Παναγιώτη κάτι ανησυχίες στις διακοπές σου! :D

Γύρνα με το καλό και βλέπεις τι θα κάνεις.

Καλές διακοπές! :beach:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.395
Εγώ πάντως μάλλον είμαι τυχερός!

Σε 2 υπολογιστές (φορητός και Pc) και τα δύο μηχανήματα τουλάχιστον τριετίας, πλήρης ανανέωση - αναβάθμιση!
Ταχύτητα και ποιότητα! !!! Σαν να αγόρασα καινούργια μηχανήματα....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.395
ίσως να παίζει ρόλο και η προεργασία.

Ασχολήθηκα λίγο πριν την αναβάθμιση. Με λίγα λόγια προσπάθησα και έκανα κάποια εκκαθάριση αχρήστων προγραμμάτων, αφήνοντας μόνο τα απαραίτητα. Μάλιστα στον φορητό έκανα καθαρή εγκατάσταση των 7 πριν ένα μήνα περίπου.Εγκατέστησα την εφαρμογή Glary Utilities 5 (free) και τακτοποίησα οποιοδήποτε πρόβλημα βρήκε (registry κλπ) και αφού διορθώθηκαν και εκκαθαρίστηκαν τα πάντα, την απο εγκατέστησα, διότι δεν γνωρίζω αν θα συμπεριφέρεται καλά στο νέο περιβάλλον.

Αυτά με λίγα λόγια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.102
Το αστείο είναι ότι ο Γιώργος καίγεται για θέματα ασφάλειας και ταυτόχρονα εκθειάζει τη Microsoft, ενώ οι υπόλοιποι, μη φανατικοί της εταιρείας, που τον πειράζουμε δεν ασχολούμαστε με security holes. 8-)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σπιτι το λαπτοπιον τρεχει μια χαρα
στην δουλεια εχασε τα μανατζεριλικια στο σκανερ -εκτυπωτη
τα κατεβασα και μια χαρα
Στο αναμα αργει.....αλλα δεν βαριεσαι.....

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.226
Στο αναμα αργει.....αλλα δεν βαριεσαι.....
To άνοιγμα είναι πολύ γρήγορο απ' τα 8 και μετά.

Τι είχε πριν;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.395
Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα που χρειάστηκε να κάνω κάποιες μεταφορές αρχείων από έναν δίσκο σε άλλο (και οι δύο συνδεδεμένοι στο mother) πρόσεξα τρομερή αργοπορία, μπορώ να πω σε εκνευριστικό ρυθμό! (Μέση ταχύτητα 120 kb/sec)....

Επίσης καθυστερούν και οι εφαρμογές των media, δηλαδή αν χρειασθεί να κάνεις κάποιες εναλλαγές γρήγορες - πχ δοκιμές ακρόασης mp3 αρχείων, κολλάνε ή τέλος πάντων αργούν τα media pleyers.

Ρίξτε μια ματιά παρακαλώ και ενημερώστε με.. Με βλέπω να ξαναγυρίζω πίσω στα 7....

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
έλεγξε το αρχείο καταγραφής των Windows για λάθη και δες την υγεία των δίσκων

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.395
Όλα μέχρι χθες ήταν τέλεια.
Εδώ και 1 ώρα, ή μάλλον από την στιγμή που έγραψα το παραπάνω μήνυμα συνέβη το εξής:

Προέβην σε επανεκκίνηση λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην μεταφορά καμιάς 20 αρχείων mp3 .
Με το κλείσιμο του ΗΥ λοιπόν μου έγραψε ότι θα γίνει ενημέρωση των αρχείων (τα γνωστά), μετά από πέντε - δέκα λεπτά έκλεισε τελικά ο υπολογιστής και ξεκίνησε υποτίθεται.... Από εκείνη την στιγμή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και δείχνει ότι γίνεται (μάλλον) ενημέρωση. Πάνω από μία ώρα... Κάνω βίαια επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια.

Θα τον κλείσω και θα ρίξω μια ματιά στο εσωτερικό μπας και συμβαίνει κάτι.

Θα επανέλθω.

Παρακαλώ όσοι έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα για την βοήθειά σας..

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.395
Στο bios δεν δείχνει κάποιο πρόβλημα. Θερμοκρασία Επεξεργαστή 51 βαθμοί.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.395
Ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα.
Πρέπει να ήταν το καλώδιο του c (δεν έκανε καλή επαφή). Είναι σχετικά ακατάλληλο το κουτί μου λόγω htpc lite εμφάνισης.

Τέλος καλό, όλα καλά παιδιά.

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads