Windows 11




Μηνύματα
138
Reaction score
57
Το ίδιο είχε συμβεί κ σε μένα με windows 10 home πριν αρκετό καιρό ,ίσως μετά από κάποια ενημέρωση σταμάτησε να λειτουργεί η ζωγραφική,επανήλθε η λειτουργία της χωρίς να κάνω τίποτα εγώ ,ίσως μετά από κάποια ενημέρωση πάλι ,δεν μπόρεσα να βρω άλλη εξήγηση.
 

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.907
Reaction score
3.700
Πριν 10 ημερες τα εγκατεστησα με αυτο τον τροπο,ολα καλα μεχρι τωρα οπου ανακαλυψα οτι δεν ανοιγει η ζωγραφικη.
Στα Windows 11 έσπασαν κάποιες εφαρμογές λόγω ληγμένου πιστοποιητικού, αλλά λύθηκε με ενημέρωση:
 

Μηνύματα
1.928
Reaction score
787
Δυστυχώς περιμένω την υδρόψυξη που χάλασε για τον κανονικό υπολογιστή που είναι πλήρως συμβατός να τσεκαρω και εκεί!
 




Μηνύματα
1.928
Reaction score
787
Μια και το ανέφερες, επειδή είμαι μακριά από τα 11 μου, παίζει HEVC ή ζητάνε πάλι λεφτά οι τσίπηδες;
Έχω αγοράσει τον codec από το store νομίζω παλιότερα οπότε δεν ξέρω θα το κοιτάξω όμως για σιγουριά!
 


minas

Πισιά
Μηνύματα
3.907
Reaction score
3.700
Έχω αγοράσει τον codec από το store νομίζω παλιότερα οπότε δεν ξέρω θα το κοιτάξω όμως για σιγουριά!
Εσύ θα μας πεις ότι αγόρασες και το WinRar :)

0,99€ ζητάνε.

Δες εδώ όμως:

Το ξέρω, απλά είχα μια ελπίδα ότι σε λειτουργικό σύστημα που κυκλοφορεί το 2021 θα είχαν αναθεωρήσει. Όχι ότι θα παίξουμε κάτι με τον ενσωματωμένο media player ;)
 




D

Deleted member 35

Guest
Πρώτη φορά στη ζωή μου που μετανιώνω για αναβάθμιση. Και μιλάω εγώ που έτρεχα FF nightly όταν άρχισε τις δοκιμές για το multiprocess και κάθε μέρα άλλαζε κώδικα.

Χτες ήρθε το μήνυμα και είπα να το τολμήσω. Είχα δοκιμάσει 2-3 φορές VM αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου περισσότερο από μερικά λεπτά καθώς ήθελε ενεργοποίηση και δεν είχα όρεξη να ψάχνω για crack. Σε πρώτη επαφή μου άρεσαν.

🤮🤢 Ξερατό και εμετός και διάρροια και όλα μαζί. Σκατά και τοξικά απόβλητα. Στην πιάτσα το συζητούσαν ότι ήταν αναβάθμιση ανάγκης χωρίς ουσία αλλά τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. Ότι είναι UWP ναι είναι όμορφο. Αλλά ρε μαστόρια τις κλασικές Win32 εφαρμογές γιατί τις γ@μήσατε; Πετάξατε ένα skin και μ@μήθηκε ο Δίας και όλο το δωδεκάθεο. Κάνεις δεξί κλικ σε κλασική εφαρμογή και το highlight είναι μικρότερο σε ύψος από τα εικονίδια. :mad: Έχεις εφαρμογή γραμμένη σε universal UI όπως η QT και ακόμη χειρότερα.

Δεν είχαν graphic designers να δουλέψουν; Τι στο καλό; Και έχουν περάσει από τα χέρια μου άπειρα OS's. Windows 3.1, MacOS 6+, Motif, GTK1-2-3, QT1-6 κτλ. Τέτοια ασχήμια ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αν δεν είχα το KIS θα πήγαινα πάλι σε Insiders μπας και διορθωθεί το πράγμα σύντομα σε κάποια dev αναβάθμιση.
 



D

Deleted member 35

Guest
Εγώ νοσταλγάω τότενες που κάπχοιοι φώναζαν εξ-πί και πάλι εξ-πί, εφτά και πάλι εφτά. Ααααχχχ, ωραίες εποχές... :biggrin:
Ποτέ δε νοστάλγησα κάτι παλιό με εξαίρεση την απλότητα που είχαν τότε σε κάποια πράγματα. Ξέρω πολύ καλά την εξέλιξη της τεχνολογίας και το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δε γίνεται να απαιτήσω από την κυρά Μαρία του σήμερα να πιάσει στα χέρια της τα XP που είχαν ένα σωρό ελλείψεις. Σήμερα όλα τα λειτουργικά είναι κυριολεκτικά "set & forget". Ακόμη και για τους έμπειρους έχουν φτάσει σε τρομερό σημείο ώστε να μη θέλουν πολλά πολλά στις ρυθμίσεις.

ΑΛΛΑ ρε φίλε κάποια πράγματα κάνουν μπαμ στο πρόχειρο. Τέτοια προχειροδουλειά έχω συναντήσει μόνο σε κάτι θέματα στο Linux που πήγαινε ο πιτσιρικάς και άλλαζε 2-3 γραμμές και καλά για να φτιάξει κάτι δικό του. Πχ όσο και να με χαλάει η μη δυνατότητα αλλαγής γραμματοσειράς το δέχομαι καθώς η Segoe UI είναι αξιοπρεπής. Αλλά το να μη μπορώ να αλλάξω μέγεθος στην κάτω μπάρα;;; Τι τρελό είναι αυτό; Ή όπως έγραψα στο δεξί κλικ; Τα εικονίδια να είναι πχ 16px και το ύψος του highlight 14 και να περισσεύει κομμάτι πάνω και κάτω;
 

gid

Μηνύματα
7.318
Reaction score
8.541
Η κλασσική φάση με τα "νεα" Windows:

Κάποιοι σπεύδουν να τα εγκαταστήσουν πολύ πριν αυτά ωριμάσουν.... την ώρα που άλλοι :whistling: με βάση όσα έχουν δει ως τώρα έχουν αποφασίσει να μείνουν στα 10 όσο γίνεται περισσότερα χρόνια/μήνες/μέρες/ώρες.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.205
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top