Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Reaction score
56
Απάντηση: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα μήπως μπορει κάποιος να μου πει γιατί σε Windows 7 64 bit (7600) δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα παρακάτω α)CoreAvc_Professional_1.9.5 και β)ffdshow_rev3054_20090804_clsid_x64?

Reaction score
2
Καλησπερα μολις περασα τα windows 7 32βιτ....Εχω την εξης απορια,μολις γινονταν install κατα το format μου ζητησε να βαλω password στον χρηση που εφτιαξε χωρις ομως τρα να μπορω να τον βγαλω...Λεει ειναι ο administrator και δεν γινεται.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Reaction score
2
Το διορθωσα αυτο...τωρα εχω αλλο προβλημα!Εκανα install ton τελευταιο οδηγο της καρτας γραφικων μου(randeon xseries 1950pro) για vista και περαστηκαν απο οσο λεει ολα με επιτιχια εκτος απο το catalyst control center που ενω το ενφανιζει με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας δεν ανοιγει...
Αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι παντου στο ιντερνετ και στα προγραμματα εχει αλλαξει το μεγεθος και η γραματοσειρα(Mozzila χρησειμοποειω),οτι και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το διορθωσω...

Οταν εκανα μαλιστα format και ειμουν στο σημειο να επιλεξω διαμερισμα,παταω delete στο κυριως διαμερισμα οπως στα xp Και μετα New,και μου δημιουργησε ενα δικο του διαμερισμα 100mb για να περασει λεει κατι για ta windows,ομως το διεγραψα και το αφησα unspesifided κατι οπως αν του πατησεις delete και μετα οχι new...Πειραζε αυτο που εκανα?

Reaction score
2
Να τι εννοω:

Αυτες οι μπαρες δεξια και αριστερα οπως φαινονται στην φωτο δεν υπηρχαν με αποτελεσμα να ηταν πιο μεγαλα και καθαρα τα γραμματα...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Το διορθωσα αυτο...τωρα εχω αλλο προβλημα!Εκανα install ton τελευταιο οδηγο της καρτας γραφικων μου(randeon xseries 1950pro) για vista και περαστηκαν απο οσο λεει ολα με επιτιχια εκτος απο το catalyst control center που ενω το ενφανιζει με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας δεν ανοιγει...
Αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι παντου στο ιντερνετ και στα προγραμματα εχει αλλαξει το μεγεθος και η γραματοσειρα(Mozzila χρησειμοποειω),οτι και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το διορθωσω...

Οταν εκανα μαλιστα format και ειμουν στο σημειο να επιλεξω διαμερισμα,παταω delete στο κυριως διαμερισμα οπως στα xp Και μετα New,και μου δημιουργησε ενα δικο του διαμερισμα 100mb για να περασει λεει κατι για ta windows,ομως το διεγραψα και το αφησα unspesifided κατι οπως αν του πατησεις delete και μετα οχι new...Πειραζε αυτο που εκανα?
Τα Windows 7 πράγματι δημιουργούν από μόνα τους ένα κρυφό partition μεγέθους 100Mb το οποίο χρησιμοποιούν για το boot !!! Κακώς το έσβησες , πιθανότατα όμως το ξαναδημιούργησαν από μόνα τους μόλις συνέχισες την εγκατάσταση, αλλιώς τώρα δεν θα ξεκινούσαν καν!!!

Όσο για τους drivers, συνήθως οι drivers από τα Vista παίζουν, κάποιες φορές όμως όχι σωστά.... Αν η ATI δεν έχει βγάλει ακόμα drivers και catalyst control center για 7, κάνε υπομονή....
Άλλωστε τα windows 7 δεν έχουν κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό αλλά για τους μεγάλους κατασκευαστές ώστε να φανούν τυχόν ελλείψεις και διορθώσεις που θα δοθούν με το windows update!
Μην ξεχνάς: RTM = Release To Manufacturers !!!

Reaction score
0
για δοκιμασε CTRL & "+ του keypad"

Reaction score
2
για δοκιμασε CTRL & "+ του keypad"
Καταρχας δεν το επαθα μονο στο mozilla αλλα και σε ολες τις εφαρμογες...Το προβλημα αμα ειδες και απο τη φωτο πιο πανω ειναι οτι μου εμφανιζει δεξια αριστερα αυτες τις μπαρες και για αυτο μαλλον τα δειχνει απομακρισμενα και μικρα τα γραμματα...
Με ctrl+ + κανει zoom και ειδου το αποτελεσμα:
http://www.imageshack.gr/view.php?file=lbk5igthcok6r6qtj1jh.png

Ξεφευγουν ολα απο το πλαισιο που ειναι γραμμενα...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Ο Catalyst 9.8 δεν υποστηρίζει την Χ1950pro στα Windows 7.
http://support.amd.com/us/gpudownlo...px?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration

Reaction score
0
Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα εγκατάστασης του ATI CCC και των νέων οδηγών(up to 9.9) σε win7x64 η λύση βρίσκεται εδώ :

Code:
http://www.driverheaven.net/modtool.php
Δεν μπορούσα με κανένα τρόπο να εγκαταστήσω το Catalyst control center και τον οδηγό ati catalyst 9.9, σε HP pavilion dv6 με win7x64, μέχρι που ακολούθησα προσεκτικά τις σχετικά απλές οδηγίες και τώρα όλα λειτουργούν άψογα !!!
:114::114::114:

Reaction score
4.775
Απάντηση: Re: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα εγκατάστασης του ATI CCC και των νέων οδηγών(up to 9.9) σε win7x64
ATI MOBILITY , εννοείς φυσικά σε φορητούς γιατί σε desktop κάρτες δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος