Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Reaction score
2
Το πρόβλημα σου φίλε valter δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το λειτουργικό σύστημα που έχεις στον υπολογιστή σου. Είναι καθαρά θέμα codecs ή λαθος ρυθμίσεων.

Βάλε τον CoreAVC,το AC3 και τον Media Player Classic Home Cinema και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Reaction score
2
Συγγνώμη ρε παιδιά επειδή σήμερα μου έκατσε να έχω παντού και στα πανταόλα thumbnails μπορεί να μου πει κανείς αν τα κατάφερε και πως τα κατάφερε?

Έχω δοκιμάσει:

CoreAVC+Haali+AC3 ->ΤΙΠΟΤΑ
K-Lite Codec pack x64 ->ΤΙΠΟΤΑ
Win7 Codec pack x64 ->TIΠΟΤΑ

Δεν καταλαβαίνω τι το έχει πιάσει το σύστημα.Με Haali x64 δεν αλλάζει απολύτως τίποτα επιμένει να μην μου δίνει thumbnails στα Mkvs!!!

Timaras

Reaction score
2.181
Τα 64 bit είναι μονόδρομος?Γιατί σκέφτομαι να βάλω τα 32μπιτα.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?

Reaction score
0
Απάντηση: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Εγω παιζω με 32bit και εχω παθει πλακα. Ειναι σφαιρα το λειτουργικο. Τι vista και μα^%κιες.
Προβληματα συμβατοτητας κανενα, drivers ειχαν για τα παντα, και ολα τα προγραμματα δουλευουν αψογα και γρηγορα.
Το μονο προβληματακι που αντιμετωπιζω ειναι το οτι ενω εχω επαναφερει την quick launch bar γιατι με βολευει περισοτερο μερικες φορες μετα απο καποια reboot εξαφανιζεται.

Κατα τα αλλα WINDOWS 7 RULES

Reaction score
0

Εγω τα εβαλα σε ενα παλιο μηχανημα με pentium 4 3,4ghz, 1gb μνημη ddr2 533mhz, σκληρος ενας maxtor ide 200αρης. Το μηχανημα ως τωρα ετρεχε XP. Η εντυπωση μου ειναι οτι "αναστηθηκε" το μηχανημα. Ακομα και με το software ενος printer HP, ενω διαλεξα την διαθεσιμη εκδοση για Vista και σε ενα σημειο της εγκαταστασης κολλουσε συνεχεια, μετα στα properties τσεκαρα τα compatibility με Vista και run as administrator και στην συνεχεια εγκατασταθηκαν ολα κανονικα. Προς μεγαλη μου εκπληξη γιατι η συγκεκριμενη επιλογη σε προηγουμενα Windows δεν με βοηθησε ποτε. Ως τωρα παντως συμφωνω κι εγω οτι ειναι το λειτουργικο που οφειλε να παρεχει η Microsoft απο την πρωτη στιγμη που αρχισε να πουλαει τα Vista. Αλλα, πως θα μας τα "παρουν" δυο φορες για το ιδιο πραγμα?

Reaction score
0

Επισης, ενω ο Firefox στα Vista εχει προβλημα με το διαφανο πλαισιο (σε full screen), στα 7 δεν υφισταται τετοιο προβλημα.
Και μου φαινεται οτι πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες κατεβασματος. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ....

Reaction score
1

Και μου φαινεται οτι πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες κατεβασματος. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ....
Βάλε τον firefox 3.5 που κυκλοφόρησε σήμερα και δεν θα είναι η ιδέα σου!!!

Reaction score
2
Ειναι οντος τοσο καλα οσο λετε?Γιατι ειχα βιστα και ειχα ολο προβληματα...
Αν ειναι ποιο build να 'κατεβασω'?:116:

Εdit:Τι χρειαζομαι για να περασω την χ64 εκδοση?

Reaction score
2
Ειναι οντος τοσο καλα οσο λετε?Γιατι ειχα βιστα και ειχα ολο προβληματα...
Αν ειναι ποιο build να 'κατεβασω'?:116:

Εdit:Τι χρειαζομαι για να περασω την χ64 εκδοση?
Εγώ έχω το build 7100 το οποίο δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.Και ναι είναι πολύ καλό λειτουργικό.Καλύτερο και από τα vista x64. Τι εννοείς τι χρειάζεσαι για τα x64? Απλά ένα CPU που να υποστηρίζει x64!

Reaction score
2
Λοιπον,εχω το εξης συστημα και θελω να βαλω τα windows 7 7600.16385 μεχρι να βγει η τελευταια εκδοση τους...

2 gb ram
intel core 2 duo E6600 @ 2.4ghz
ati radeon xseries 1950pro

Το ερωτημα ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα να βαλω x64 h x32 εκδοση?ο επεξεργαστης και η ram ποιο σηκωνει καλυτερα για καλυτερεσ επιδοσεις...

Timaras

Reaction score
2.181
Λοιπον,εχω το εξης συστημα και θελω να βαλω τα windows 7 7600.16385 μεχρι να βγει η τελευταια εκδοση τους...

2 gb ram
intel core 2 duo E6600 @ 2.4ghz
ati radeon xseries 1950pro

Το ερωτημα ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα να βαλω x64 h x32 εκδοση?ο επεξεργαστης και η ram ποιο σηκωνει καλυτερα για καλυτερεσ επιδοσεις...
Βάλε 32 να ξενοιάσεις!Με τα 64 μπορεί να ταλαιπωρηθείς
ψάχνοντας drivers για τα περιφερειακά σου.
Εγώ έβαλα 32άρια και πάνε σφαίρα.1080p χωρίς προβλήματα
με μικρή χρήση του επεξεργαστή και γενικότερα κανένα
πρόβλημα :126:

Reaction score
2
Αμα βαλω την 7600.16385 εκδοση και μετα βγει η καινουρια retail μπορω να την περασω με απλο update χωρις να κανω format?

Reaction score
2
Διαβασα οτι με τα w7 πρεπει να εχεις τους τελευταιους οδηγους.Πρεπει να κατεβασω εκτος απο τον τελευταιο οδηγο της καρτας ηχο& γραφικων και της motherboard και καμιας αλλης συσκευης?
Επισης τι ειναι καλυτερο να περασω αμα εχει βγει οδηγο για w7 η για vista?σκεφτηκα οτι οι drivers gia ta w7 ισως ειναι beta...

Reaction score
659

δεν δουλευει ο ηχος σε imac...

απο τον μαρτιο θα σε ειδοποοιει οτι θα κλειδωσει...

Βάλε 32 να ξενοιάσεις!Με τα 64 μπορεί να ταλαιπωρηθείς
ψάχνοντας drivers για τα περιφερειακά σου.
Εγώ έβαλα 32άρια και πάνε σφαίρα.1080p χωρίς προβλήματα
με μικρή χρήση του επεξεργαστή και γενικότερα κανένα
πρόβλημα :126:
drivers για τον ήχο;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

δεν δουλευει ο ηχος σε imac...

απο τον μαρτιο θα σε ειδοποοιει οτι θα κλειδωσει...

drivers για τον ήχο;
Τι εννοεις δεν δουλευει ο ηχος σε imac,και τι θα κλειδωσει?:113:

Reaction score
1.188

Ποιές είναι οι minimum απαιτήσεις σε hardware?

Reaction score
659
Απάντηση: Re: Απάντηση: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Τι εννοεις δεν δουλευει ο ηχος σε imac,και τι θα κλειδωσει?:113:
το κανονικο κλειδι το ελευθερο ειναι μεχρι 10 ιουνιου 2010

σε imac θελει drivers ΔΕΝ δουλευει ο ηχος...

Reaction score
1

Έβαλα εχτές Rtm έκδοση, κατα κόσμον κανονικό release.

Ευτυχώς δεν έχει brake changes, ότι έπαιζε πρίν παίζει και τώρα.

Κατα τα άλλα δεν υπάρχει περίπτωση απο rc να κάνετε αναβάθμηση σε release, οπότε προτείνω να κρατήσετε minimal τα installations και να κάνετε ότι δοκιμές τώρα πρίν βάλετε τα τελικά.

Μεγάλες αλλαγές δεν έχει, είναι σταθερό και γρήγορο, πως ήταν τα Vista ? ....καμία σχέση!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος