Windows 7 Home Premium σε HTPC - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Reaction score
6
Απόψε αποφάσισα να εγκαταστήσω τα Windows 7 Home Premium στο HTPC μου....
Αφού τελείωσε η εγκατάσταση, έβαλα και τους drivers του wireless, πάω να ενεργοποιήσω το remote desktop για να συνεχίσω το στήσιμο απομακρυσμένα (από το laptop) και να μην απασχολώ την τηλεόραση καθώς το έτερον ήμισυ ήθελε να δει τηλεόραση...
Αμ δε !!! Στα Windows 7 Home Premium (όπως και στα αντίστοιχα Vista) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (δηλαδή remote desktop server!)
Προσοχή λοιπόν, αν θέλετε να έχετε remote desktop, βάλτε έκδοση των Windows 7 Professional και πάνω !!!
(εγώ τώρα στήνω τα Ultimate :126:)

Από το λίγο που τα δοκίμασα πάντως, με PowerDVD 9 μου έπαιξε άψογα το bluray rip του Gladiator στα 1080p/24fps, με cpu ...κρατηθήτε....: 0-1% ....:111: (ας είναι καλά ο Core i7 και η Geforce 9600GT για το hardware accelaration....)

Με media player και τους windows codecs έπαιξε h264 ts & mkv στα 1080p επίσης με απειροελάχιστη χρήση της CPU !

Όταν τελειώσω το στήσιμο θα σας γράψω και έναν οδηγό για παίξιμο mkv με υπότιτλους μέσα από το media center των 7 !!!

Reaction score
2
Καλορίζικο!

Θέλω όταν ολοκληρώσεις το setup να μας γράψεις αν είχες κανένα αποτέλεσμα με τα thumbnails.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.548
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas