Windows service pack2 released

Reaction score
0
Ισως το πρωτο μου θεμα στο avsite δεν εχει και μεγαλη σχεση με htpc αλλα εφοσον το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων υποθετω πως εχει τα XP ως λειτουργικο το sp2 ειναι απαραιτητο
Κυκλοφορησε επισημα πριν απο λιγο
κατεβαστε το
http://download.microsoft.com/downl...0-73cf11fdcdf8/WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe

ειναι 272 mb .. :roll:
Δεν χρειαζεται το sp1 περασμενο και σε αντιθεση με τις beta εκδοσεις "μπαινει" σε ολα τα xp :wink: χωρις προβληματα κλειδιων κ.λ.π

Reaction score
0
Αν και το κατέβασα θα περιμένω λίγο πριν το εγκαταστήσω, εάν κάποιος φίλος το θέλει μπορώ να το κάψω σε CD …

Reaction score
0
Στάθης Τσιριγώτης said:
Να υποθέσω οτι η εκδοση αυτή ειναι κατάλληλη και για τα Ελληνικά XP? Ευχαριστώ
Οχι Σταθη παραληψη μου να ενημερωσω πως Ειναι μονο για Αγγλικα xp .Για τα Ελληνικα θα βγει στις 15 Σεπτεμβρη :wink:
Επισης να πω δεν χρειαζεται να βαλετε το sp1 (αν κανετε format π.χ) συμπεριλαμβανεται στο sp2 :D

Reaction score
0
:arrow:
Οχι δεν "κάνει" για τα ελληνικά.Αυτή θα κυκλοφορήσει περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου.Το εγκατέστησα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι (όπως αναμένονταν κιόλας) μεγάλο βάρος στην ασφάλεια - ελεγχος εφαρμογών που επικοινωνουν με συσκευές και ενεργοποίηση του firewall by default.Αν το επιθυμούμε πάντως γίνεται disable.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιας και....

το SP2 είναι κατά βάση security update (και εφόσον δεν έχετε τέτοιου είδους προβλήματα) θα πρότεινα να μην βιαστείτε και να περιμένετε αφού από ότι φαίνεται αρκετός κόσμος είναι επιφυλακτικός.

http://techrepublic.com.com/5100-22_11-5303701.html?tag=e019

Reaction score
0
Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός γιατί έχει φάει πάρα πολλές φορές την πατάτα από την Microsoft!!!!Ξέρεις τι είναι να ρίχνεις service pack 4 σε windows 2000 server που δεν ξέρω και γώ τι να έχει μέσα και να μήν αναγνωρίζει καμία συσκεύη και να κρασάρει??Ούτε σε safe mode δεν άνοιγε!!!!!
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιαζόταν και στα 2000 pro!!!
Τώρα βέβαια την βελτιώσανε την έκδοση αλλά πολύ αργά!!!!!
Ηθελα να ήξερα δεν την δοκιμάζουν πριν την βγάλουν στη αγορά?????

Εγώ κάθε φορά τα δοκιμάζω σπίτι και μετά τα χρησιμοποιώ στην δουλειά!!!!
Μετά από αυτό μόνο Linux θα έβαζες!!!!!

:? :? :?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Service pack???

Ήδη η MS κυκλοφόρησε το πρώτο patch για να διορθώσει προβλήματα που δημιούργησε το SP2 ακόμα και σε δικές της εφαρμογές...

Και που είσαι ακόμη...

Έλπίζω μέχρι να βγει η Ελληνική έκδοση να έχει διορθώσει όλα τα προβλήματα που προκάλεσε γιατί αλλιώς "άντε γεια"

Reaction score
0
Από ότι καταλαβαίνω η ίδια η MS θα διανομή το SP2 μετά της 25 Αυγούστου (English) η έκδοση που κυκλοφορεί είναι γεια τους MDN users ας περιμένουμε λίγο
Πριν το εγκαταστήσουμε ποτέ δεν έβλαψε με τα προϊόντα της MS …

Reaction score
0
Για να μην μπερδευουμε και αλλο τα πραγματα...
Από ότι καταλαβαίνω η ίδια η MS θα διανομή το SP2 μετά της 25 Αυγούστου (English) η έκδοση που κυκλοφορεί είναι γεια τους MDN users ας περιμένουμε λίγο
Η εκδοση που ανεφερα πανω ειναι η final 2180 με την ψηφιακη υπογραφη της ms (δεν προκειται να κυκλοφορησει αλλη απο οσο γνωριζω) η 2180 που ειχε κυκλοφορησει νωριτερα για τους mdn users ειναι ακριβως η ιδια χωρις την ψηφιακη υπογραφη και δεν υπηρχε επισημα για download απο την ΜS

Ήδη η MS κυκλοφόρησε το πρώτο patch για να διορθώσει προβλήματα που δημιούργησε το SP2 ακόμα και σε δικές της εφαρμογές...
Δεν εχει κυκλοφορησει κανενα patch η ms για το sp2 (αυτο που εχει κυκλοφορησει ειναι ενα patch για p2p προγραμματα
αυτο :arrow:
http://www.xn.se/sp2-speed/EvID4226Patch20b.exe

Τα πιθανα προβληματα με εφαρμογες που μπορειτε να συναντησετε με το sp2 ειναι αυτα (οπως το office και το Visual Studio)
Στα office 2003 που εχω δεν συναντησα προβλημα
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2
Προσωπικα με την τελευταια εκδοση του nero 6.3.1.20 δεν συναντησα προβλημα
Oσοι εχουν dsl και χρησιμοποιουν για τη συνδεση το προτοκολλο UPNP(Universal Plug and Play(UPnP) Service )καλυτερα να το απενεργοποιησουν

Προσωπικα εκανα clean install XP με ενσωματωμενο το sp2 και μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει σημαντικο προβλημα...
Η MS δεν το εχει διαφημισει το sp2 γιατι περιμενει να βγαλουν
patches οι εταιριες για να διορθωθουν τα προβληματακια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@