WORLD CUP 2006 - SAT DVB DELAY

Reaction score
14
ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ Τα ελληνικά κανάλια (το ένα και μοναδικό ΝΕΤ) είναι λίγο εμμετικό στην εικόνα καταλήγουμε να βλέπουμε εικονα απο όπου αλλού μπορούμε μέχρι και απο την Σλοβένικη τηλεόραση, αλλά το θέμα μετάδωσης (σπηκάζ) και γλώσσας μας είναι δύκολο να το δούμε απο ξένο κανάλι.

Λύσεις για τον ήχο υπάρχουν 2:

1) ενα βιντεο συντονισμένο στο ΝΕΤ απο την επίγεια αναλογική μετάδοση της
2) ήχο απο τον δέκτη της ΝΟΒΑ συντονισμενο στο ΝΕΤ

Εκόνα εχουμε τα κόλουθα κανάλια SD αλλά λόγω συμπίεσης dvb εκανα τεστ την καθυστέρηση της μετάδωσης εικόνας σε σχέση με τον ήχο απο την ΝΕΤ.

1) ZDF (astra) 1.7 secs delay with analogue NET transmission
2) NET (Hotbird) 3.2 secs delay with analogue NET transmission
3) ORF1 (astra) 4.2 secs delay with analogue NET transmission
4) TF1 (hotbird) 4.1 secs delay with analogue NET transmission
5) TSI2 (hotbird) 2.5 secs delay with analogue NET transmission

1) ZDF (astra) -1.7 secs delay with NOVA NET transmission
2) ORF1 (astra) -2 secs delay with NOVA NET transmission
3) TF1 (hotbird) -1.8 secs delay with NOVA NET transmission
4) TSI2 (hotbird) 0 secs delay with NOVA NET transmission

το TSI2 δεν είναι 16:9 όμως.

η λίστα αυτή θα γίνεται update όταν τεσταριστούν και άλλα κανάλια.

Reaction score
0
Πολύ καλή δουλειά dream_GR......μήπως θα μπορούσες να μετρήσεις και το delay με τα HD κανάλια ? ...δηλ. M6 , TPS HD2 , ART(Nilesat) και Premiere HD ?

Έτσι νομίζω ότι η εικόνα θα είναι πλήρης !!!!

GTX

Reaction score
39
Εγώ ευτυχώς χτές ανακάλυψα οτι στο πακέτο του Sky που έχω το UKTV Gold δείχνει όλους τους αγώνες live σε 16:9 και ξεστραβώθηκα :D :D

Το είδα εντελώς τυχαία χτες αφού το χα ξεγραμμένο το mundial απο το sky αφού όλα τα παιχνίδια τα δείχνουν live τα κρατικά (BBC και ITV που δεν κατεβαίνουν στην Αθήνα με τίποτα) και δεν υπήρχε λόγος να τα δείχνει άλλο κανάλι και μάλιστα live. Δε ξέρω λοιπόν τι παίχτηκε αλλά με φτιάξανε άσχημα, το κανάλι αυτό για να καταλάβετε δείχνει παλιές σειρές του BBC (σαπουνόπερες και τέτοια :shock:) αν κάποιος λοιπόν έχει sky και δεν το χει πάρει πρέφα κανάλι 111 8) :wink: :wink:

Reaction score
14
Ch111 UKTV G2 (αμάν αυτά τα "G" στην ζωή μας!!!)

καλό και επιτέλους ακούμε και λίγο περιγραφή σε γλώσσα που την πιάνουμε!!!

Reaction score
14
menelaos said:
Πολύ καλή δουλειά dream_GR......μήπως θα μπορούσες να μετρήσεις και το delay με τα HD κανάλια ? ...δηλ. M6 , TPS HD2 , ART(Nilesat) και Premiere HD ?

Έτσι νομίζω ότι η εικόνα θα είναι πλήρης !!!!
μενέλαε, δεν εχω δέκτη High Def οπότε και δεν μπορώ να δώ τι πάιζει στα HD...sorry!

KP

Reaction score
0
Διαφορά W.Cup 9 HD (ART Nilesat) με NET απο NOVA 1.2 δευτερόλεπτα μπροστά η ΝΕΤ (ήχος).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef