- Reaction score
- 2
οπα λαθος thread sorry!
Το ΤF1 ειναι 1080ι.Να ειδε αραγε κανεις σε 3d να μας πει εντυπωσεις;
Και μια απορια: γιατι τοση διαφορα ποιοτητας εικονας μεταξυ TF1 - HD Swisse (καλυτερο) ; νομιζω οτι και τα δυο σε 1080ι ειναι!
Πράγματι, βάσει του προγράμματος μεταδόσεων, τα ZDF/ARD καλύπτουν σε HD όλα τα παιχνίδια της φάσης των γκρουπ, εκτός από τα παρακάτω:το ότι κλείδωσε το TRT HD δεν ενδιαφέρει αφού πολυς κόσμος έχει στραμμένο το πιάτο του στις 19ο στον ASTRA και μπορεί να πιάσει HD έστω και σε 720p.
Εκεί ώς γνωστό παίζουν τα Ard das Erste HD και ZDF HD ελευθερα με πολύ Παγκόσμιο...
Eιναι κλειδωμενο μεχρι τωρα.Το RAI hd τα δείχνει FTA;
Σωστος στα δυο πρωτα - αλλα το ελβετικο μου αρεσε περισσοτερο (και σε τιβι και σε προβολεα) ισως γιατι η αναλυση των μεσων μου ειναι 720Το ΤF1 ειναι 1080ι.
Το Ελβετικο ειναι 720p
Το ΤF1 HD ειχε πολυ καλη εικονα.
η ibc δίνη 54 mbit πάντως για λίγο που βλέπω το κανάλι σε 4.2.2 πριν το γυρίσουνε σε biss !!Για πρώτη φορά έχουμε πολλές επιλογές σε HD!
ARD HD, ZDF HD, ITV1 HD σε FTA.
TF1 HD(πακέτο CanalSat) και Suisse HD όχι FTA αλλά υπάρχουν τρόποι...
Μέχρι στιγμής το TF1 HD μου φαίνεται ότι έχει τη καλύτερη εικόνα μαζί με το ITV....
Ειδικά σε μεγάλες οθόνες με προβολέα...
Προτιμώ το ITV για τα βραδυνά παιχνίδια λόγω Αγγλικών.
Μου φαίνεται ότι γίναμε κακομαθημένα παιδιά....
:107::107:Και βέβαια θα μπορείς να το δεις Ζώη.... (φυσικά θα χρειααστείς και το pc...! ;-) )
Το liveonsat αναφέρει ότι θα τα μεταδώσει FTA. Μπορεί και να μην είναι ακριβές αυτό βέβαια...Το RAI hd τα δείχνει FTA;